Bunda değil canım bir ara yaparız:)Nevreste bu yarışmada değil mi çok büyük değişiklikler olacak diyordu kazen malzemeleri biz sececegiz herkesin ki son gün açılacak falan diyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda değil canım bir ara yaparız:)Nevreste bu yarışmada değil mi çok büyük değişiklikler olacak diyordu kazen malzemeleri biz sececegiz herkesin ki son gün açılacak falan diyordu
Hoşgeldin canımAblalar bende katıldım bu sefer
Benim kızlardan 2 yaş büyük bana anne diyebilirHele pasta kategorisinde görün siz onu
Allah seni en sonunda anne de oldun burdaBenim kızlardan 2 yaş büyük bana anne diyebilir
Anam garip anam bende diyebilirmiyim zeynepten sonra en çıtır benim ya haniBenim kızlardan 2 yaş büyük bana anne diyebilir
Oda hemen çocuğum olmadı olsa şimdi 16 olmuştuAllah seni en sonunda anne de oldun burda
Olmaz sen o kadar çıtır değilsinAnam garip anam bende diyebilirmiyim zeynepten sonra en çıtır benim ya hani
Cekemiyosun beni kıskançOlmaz sen o kadar çıtır değilsin
Jenna hadi neyse sen hangi aynaya bakiyosun bakemEn çıtır biziz dimi Jenna16 mmm
Tabii kuzumEn çıtır biziz dimi Jenna16 mmm
Sen yine sahalara döndün galibaCekemiyosun beni kıskanç
Aynen bende öyle yazdımGene özüne döndü bu Nevreste
Kuzum.burdaymis bak.iui insanTabii kuzum
Sefamız olsun
Kalbimiz ,aklımız bir işteAynen bende öyle yazdım
Gidiyim istersenSen yine sahalara döndün galiba
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsunNasılsınız kızlar Discinin randevusunu iptal ettim acayip bir nezlem var
Oğlumda ateşlendi sabah