- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
bunada alisirsin abla 1 aycık sora yine böcük olcam ama bukez olmasa bidakine böcükriko olcmMiniğe yeni alışmıştım şimdi bu kim diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunada alisirsin abla 1 aycık sora yine böcük olcam ama bukez olmasa bidakine böcükriko olcmMiniğe yeni alışmıştım şimdi bu kim diyorum
Hadi hayırlısı ne diyelimbunada alisirsin abla 1 aycık sora yine böcük olcam ama bukez olmasa bidakine böcükriko olcm
katilirsin belki:)Katılmıcam sanırım canım hem bu ara evde değilim hemde zeytinyağlı hiç birsey pişmez evde bakalım belki son zamanlarda müsait olursam katılırım :))
Cok fazlada izletme canım fazlası zararlı olur
ilk işim tarif bulmakHadi hayırlısı ne diyelim
Sağol canım inşaallahNevreste abla kolayca atlatır inşallah şimdiden hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin maşallah
Canım benim çok sağol bende seni çok öpüyorum.Allah kolaylık versinKizlar ben gelemiyorum artik eskisi gibi. Kategori hayirli olsun. Etiketlerinize bile bakamadim kusura bakmayin. Hepinizi cok opuyorum. Kendinize iyi bakin
Amin canım Allah razı olsunNevreste hayırlı olsun teyzemm yeğenimi sevgiyle kucaklıyorum Rabbimiz damatlğıınıda göstersin inşaAllah
hayırlı olsun abla sünnetiniz damatlığını da görün inşallahAmin canım Allah razı olsun
Sağol canım Allah razı olsunhayırlı olsun abla sünnetiniz damatlığını da görün inşallah
Ablacım konum hala onaylanmadıSağol canım Allah razı olsun
Kazen foruma gelmemiş olabilir canımAblacım konum hala onaylanmadı
Tühhh şansa bakKazen foruma gelmemiş olabilir canım
Sabah gelirse panik yapma ben gelince hallederim:)Sabah malum hastanede olacağım:/Tühhh şansa bak
Aslında 8 de girmiş ama onaylamamış müsait değildi galiba tamam ablacım size de geçmiş olsun yarın için şimdiden damat olduğunu da görür kv olursun insallahSabah gelirse panik yapma ben gelince hallederim:)Sabah malum hastanede olacağım:/
Sağol canım inşaallahAslında 8 de girmiş ama onaylamamış müsait değildi galiba tamam ablacım size de geçmiş olsun yarın için şimdiden damat olduğunu da görür kv olursun insallah
Abla bişey sormak istiyorum profilindeki sen misinSağol canım inşaallah
Aynen farketmemiş olabilir:)
Değilim tabi kiAbla bişey sormak istiyorum profilindeki sen misin