Kalbimiz ,aklımız bir işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbimiz ,aklımız bir işte
Yok gitme burada kal özlüyorumGidiyim istersen
Valla geldim az enerjim varken.durumlar aynı. Iyi olacak inşallahKuzum.burdaymis bak.iui insan
Nasılsın canım daha iyisin inşallah
Sagalosin canım aminGeçmiş olsun canım hayırlısı olsun
Tabiki bir içiniz geçmiş ikinizindeKalbimiz ,aklımız bir işte
Olacak tabi ucu birarada günlerimiz e donucez bak canfeb eski formuna döndü bile sensiz eksigizValla geldim az enerjim varken.durumlar aynı. Iyi olacak inşallah
O isimde benim sitede tarifim var ama içerik biraz farklı:)Yanlış düşünüyosun benim tarifim sitede bile yok daha, ben yapacağım Allah nasip ederse
Hadi ordan adile de hanimmmTabiki bir içiniz geçmiş ikinizinde
Oğlumu yarın sünnet ettireceğiz.Bugün doktora gittiler.Testler falan yapıldı:)Sagalosin canım amin
Elimden geldikçe burdayım kuzum :)Olacak tabi ucu birarada günlerimiz e donucez bak canfeb eski formuna döndü bile sensiz eksigiz
Şimdiden geçmiş olsun canımOğlumu yarın sünnet ettireceğiz.Bugün doktora gittiler.Testler falan yapıldı:)
Sana hadi hayırlı olsun kına yak bugün parmağınaOğlumu yarın sünnet ettireceğiz.Bugün doktora gittiler.Testler falan yapıldı:)
Sağol canım benimŞimdiden geçmiş olsun canım
Sağol canım inşaallahSana hadi hayırlı olsun kına yak bugün parmağına
Hiç korkma kolay oluyor ben çok pinpiriklenmistim hiç korktuğum gibi olmadı rahat geçti
Sağol canım benim
Dinlen canım benimYoruldum.yine gelirim ins
Canisiii Allahım ağrı sızı bırakmasın ne derdin varsa dokulsun gitsinElimden geldikçe burdayım kuzum :)
Amin bitanemCanisiii Allahım ağrı sızı bırakmasın ne derdin varsa dokulsun gitsin