- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Geri kalmışım yine canoBu duamdan sonra atağa gecmistin canım önde idin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geri kalmışım yine canoBu duamdan sonra atağa gecmistin canım önde idin
Hakikaten bu ikincilik yapıştı sana yaGeri kalmışım yine cano
Ben varım rahat olDier yarisma gibi sonda kalmam insallah
Günaydın canımgünaydinn
nasilsin kuzum pek görüsemiyoruzGünaydın canım
Sağ bacağını kırmıştım tantunide şimdi de sol bacağını kırıyorumArayı açıyosuuuunn başkaaaaannn kırdınmı şeytanın bacağını
8.katılımda ilk madalyamı aldım .16.katılımda nasipse 2.olacak.Demek ki benim uğurlu sayım 8 imiş.Buna göre bir daha ki birincilik24.katılımda.Benden kurtuluş yok yanideynepnaz kuzu kackez kazandın yarışmalarda 3 olup aramızdan eleyeceğimiz yokmu artık
Vayy dolmalar arasında yarış devam ediyor derken dış kulvardan ayşe kadın Fasülye geliyooooooooo.....Sağ bacağını kırmıştım tantunide şimdi de sol bacağını kırıyorum
İnsanın gururu kırılıyor,utanıyor sonlarda olmaktan az oy almaktan değil mi? Bilirim o duyguyuKarnıyarık yapılınca da pilavsız olunca oy vermiyrlardı,pilav mı istediler acepEn kötü oylamam ☺☺
Çocuklar peşimize düşerdeynepnaz bizi diskoya götür
Gol olacak galiba,senin yaşadığını yaşamazsamVayy dolmalar arasında yarış devam ediyor derken dış kulvardan ayşe kadın Fasülye geliyooooooooo.....
Bunu istiyor olmasinlarİnsanın gururu kırılıyor,utanıyor sonlarda olmaktan az oy almaktan değil mi? Bilirim o duyguyuKarnıyarık yapılınca da pilavsız olunca oy vermiyrlardı,pilav mı istediler acep
Sabır şükür dua yapmıştı.Ben de severim ,özellikle iç harcı kıymalı olursa.Sunum da güzeldi .Yalnız söylemeden geçemicem gerçekten soğan dolmasına da bayıldım ellerinize sağlık ayy kim yapmıştı
Ben de yöreselde KK hamsiye çok oy verdi diye çakallık yapıp hamsi kuşunu almıştım.Yine çok oy alacağım sanmıştım.Yine oy verirler sanmıştım ama çok az oy almıştım .Bunu istiyor olmasinlar
Nalaka hiçde gururum kırılmıyor alnımın akıyla elimin lezzetiyle Allahın izniyle sonuncuyum gururluyum efenim..İnsanın gururu kırılıyor,utanıyor sonlarda olmaktan az oy almaktan değil mi? Bilirim o duyguyuKarnıyarık yapılınca da pilavsız olunca oy vermiyrlardı,pilav mı istediler acep
Ben de o hisler oluyor demek kiNalaka hiçde gururum kırılmıyor alnımın akıyla elimin lezzetiyle Allahın izniyle sonuncuyum gururluyum efenim..
Beni sonuncu yapan KK nın kadınları utansın
Bağışıklık kazanmışsam sonunculuğa demek.....