Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dahliadivin gelin buradayız :)
bende biz mavisi istiyorum eşime de lacivert yada parlement mavisi mi diyorlar o şekilde bir takım düşünüyoruz ama rengini bulamadım baska 48 beden olunca anne abiyesi gösteriyorlarŞal renginde al bence
Teşekkür ederim canım amin inşallah daim olurMaşaAllah Rabbimiz daim etsin eminim çok yakışmıştır tesettür, güzelim benim ya çok sevindim
Sağol canımHayırlı olsun canım
Sen aldın mi ben hala alamadımDahliadivin almak istediğin tarifi özelden Nevreste ye bildiriyorsun en az 4-5 tane yaz bence çünkü bir çoğu artık bizden uzaklaşıp yeni sahiplerinin o marifetli ellerine geçti çünkü
Bir çok evde sevilmeyen bir tarifSen aldın mi ben hala alamadım
At canım bakayimKukrim senin artıkların da çok güzel ama ben dantel olmasın istiyorum sana yazayım netten almayı düşünüyorsan orda çok uygun ve çok şık şeyler var ben çok beğeniyorum :))
Kanka bu cok guzeeeeeleminim sana da cok yakisirEki Görüntüle 2284341 sunnete böyle bişey düşünüyorum kapı önü mevlüt için iyi mi sizce genelde baktıklarım bunun gibi ve açık renk
Kesin guzel bi seydir sen herkesten once tahmin ettiydin cunku gardasimYanlış düşünüyosun benim tarifim sitede bile yok daha, ben yapacağım Allah nasip ederse
Sen de baya hizli ciktin beaBende yaptım kim benden önce davranan ilk ben yapmayı planlıyodum
Kanka oylesine bi tarif aldim valla nevonun guzel hatrina katilim fazla olsun diyeBirTutamMutluluk20 kanka biraz erken oldu ama
Evet yapayım çıksın dedimKanka bu cok guzeeeeeleminim sana da cok yakisir
Kesin guzel bi seydir sen herkesten once tahmin ettiydin cunku gardasim
Sen de baya hizli ciktin bea
Ettimde tarif ayırtmadım ki gardaşım fazla bişey bekleme sen yinedeKanka bu cok guzeeeeeleminim sana da cok yakisir
Kesin guzel bi seydir sen herkesten once tahmin ettiydin cunku gardasim
Sen de baya hizli ciktin bea
Bakiyim denk gelirsem atarım sanabende biz mavisi istiyorum eşime de lacivert yada parlement mavisi mi diyorlar o şekilde bir takım düşünüyoruz ama rengini bulamadım baska 48 beden olunca anne abiyesi gösteriyorlar
Bamya mi pırasa miBir çok evde sevilmeyen bir tarif