Öyle canım Kış gelince bizde onlara bakmayızNapalim birbirimizle yetiniriz bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım Kış gelince bizde onlara bakmayızNapalim birbirimizle yetiniriz bizde
alimiyon gitmiştir edasıyla bana yazdı:)Ben de hala duruyor deyince şoka girip tariifi kaptı
alınmadığını öğrenince şaşkınlık, sevinç, heyecan ne varsa hepsini bir arada yaşadımAynen ben de fasulyeyi hemen almışlardır sandım,tamam deyince ben de şaşırdım hemen kaptım.
Şans getirir umarım:)alınmadığını öğrenince şaşkınlık, sevinç, heyecan ne varsa hepsini bir arada yaşadım
AynenÖyle canım Kış gelince bizde onlara bakmayız
Uğurlu olur inşallahalınmadığını öğrenince şaşkınlık, sevinç, heyecan ne varsa hepsini bir arada yaşadım
Görüşmek istediğinle görüşürsün diğerine artık bahaneler uyduracaksınAynen
Çocukluk arkadaşım var o da buralı o da burda imiş şuan ☺bayadir görüşmüyoruz.
İst da eşimin arkadaşı o da buralı onlar da burda onlarla pek görüşmek taraftarı değilim ama
Mesaj atmış gelmisinn diyeGörüşmek istediğinle görüşürsün diğerine artık bahaneler uyduracaksın
Bahaneler bahaneler mutlaka bir şey bulunur:)Mesaj atmış gelmisinn diye
Yeni yeni daha dedim
Şans getirir umarım:)
pek ümitvar değilim ama nasipUğurlu olur inşallah
Bence umut var Ama kk şaşırtıyor:)pek ümitvar değilim ama nasip
işte o sebeple pek ümitvar değilim abla sağ gösterip sol vurabiliyor kkBence umut var Ama kk şaşırtıyor:)
Aynen canım çok haklısın bakalım canları en çok neyi isteyecekişte o sebeple pek ümitvar değilim abla sağ gösterip sol vurabiliyor kk
Topik olacak tiOda nedir:)
ben genelde tokken oyumu veriyorum açken hepsinden istiyor canım kararsız kalıyorumAynen canım çok haklısın bakalım canları en çok neyi isteyecek
B12 ye başladım ama kafa yinede iyi değil:)Topik olacak ti
Çok sagol kuzum Limonlu çorapmı o nasıl olcak kuzum ilk defa duydum.ilk kez çakallık yapmışım çok mu? aslında dedim zeytinyağlıların krallarını almışlardır yine de şansımı deneyeyim biber dolmasını alan olmamış hemen kaptım
Blue_Peri çok geçmiş olsun kızına limonlu çorap giydir ateşine iyi gelir. Rabbim şifa versin
Sağol bitanem inşallahBlue_Peri geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuya.
Beni aslında sunum çok etkiliyor:)ben genelde tokken oyumu veriyorum açken hepsinden istiyor canım kararsız kalıyorum