• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Ben hap yutma ozurluyum hamilelikten bütün vitaminler duruyor B1 2 decavit kan hiçbirini icemedim 😂
İhtiyacın yoksa içme tabi ama bazıları hamilelikte doktor verdiyse mutlaka kullanılmalı:)Özellikle folic asit falan:)Bir yakınım kullanmadığı için ciddi sorunlar yaşadı ondan çok korkarım:(

İhtiyacın yoksa içme tabi ama bazıları hamilelikte doktor verdiyse mutlaka kullanılmalı:)Özellikle folic asit falan:)Bir yakınım kullanmadığı için ciddi sorunlar yaşadı ondan çok korkarım:KK43:
ne sorunu abla içimde ara ara içtim hep

Ben hap yutma ozurluyum hamilelikten bütün vitaminler duruyor B1 2 decavit kan hiçbirini icemedim 😂
Bende içmedim kan haplarini sonra doğumdan sonra on gün gün aşırı kan takıldı
Kan ihmale gelmiyor

ne sorunu abla içimde ara ara içtim hep
Kendinde eksiklik varmış.Kullanmamış bebek sorunlu doğdu:(Çocuk şu an 16 yaşında ama hala o sorunu yaşıyorlar...
Başka bir arakadaşım yine kullanmadığı için başka sıkıntılar yaşadı.Ondan hamilelikte verilen ilaçlara karşı biraz hassasım:(

Kendinde eksiklik varmış.Kullanmamış bebek sorunlu doğdu:KK43:Çocuk şu an 16 yaşında ama hala o sorunu yaşıyorlar...
Başka bir arakadaşım yine kullanmadığı için başka sıkıntılar yaşadı.Ondan hamilelikte verilen ilaçlara karşı biraz hassasım:KK43:
Folik asit ilk aylarda çok önemli beyin omurilik gelişimi için

Bende içmedim kan haplarini sonra doğumdan sonra on gün gün aşırı kan takıldı
Kan ihmale gelmiyor
Banada doğumdan sonra 30 şişe kan ilacı verdi 5 tane anca içtim kalanı doğum yapan bi tanidiga yolladım lanet olsun içimdeki insan sevgisine 😂😂😂

kuzum çoraba bildiğin limonu sık ıslansın her tarafı yavrunun ayağına giydir üzerine bir çorap daha giydir

açken gözüm görmüyor ama tokken ilk kriterim oluyor :)
Tamam kuzum çok sağol yeni şeyler öğrenmekte ,denemekte fayda var :KK15:

Back