- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Baktımda kafama göre aktif bi sayfa yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktımda kafama göre aktif bi sayfa yok
Yok ya 1 saattir çocuğu uyutmaya uğraşıyorum uyumadi gitti karanlıkta uzaniyoruzCanfeb ders mi calisiyon kız
Banada lazımB12 ye başladım ama kafa yinede iyi değil:)
Sen topla ,bir şeyler paylaş belki gelirler:)Baktımda kafama göre aktif bi sayfa yok
Sende başla ben 2 haftadır içiyorum:)Banada lazım
Ben hap yutma ozurluyum hamilelikten bütün vitaminler duruyor B1 2 decavit kan hiçbirini icemedimSende başla ben 2 haftadır içiyorum:)
İhtiyacın yoksa içme tabi ama bazıları hamilelikte doktor verdiyse mutlaka kullanılmalı:)Özellikle folic asit falan:)Bir yakınım kullanmadığı için ciddi sorunlar yaşadı ondan çok korkarımBen hap yutma ozurluyum hamilelikten bütün vitaminler duruyor B1 2 decavit kan hiçbirini icemedim
Biraz daha bekliyim bakem olmadı açarım ☺Sen topla ,bir şeyler paylaş belki gelirler:)
Hayırlısı :)Sınav ne zaman:)Biraz daha bekliyim bakem olmadı açarım ☺
kuzum çoraba bildiğin limonu sık ıslansın her tarafı yavrunun ayağına giydir üzerine bir çorap daha giydirÇok sagol kuzum Limonlu çorapmı o nasıl olcak kuzum ilk defa duydum.
Sağol bitanem inşallah
açken gözüm görmüyor ama tokken ilk kriterim oluyor :)Beni aslında sunum çok etkiliyor:)
ne sorunu abla içimde ara ara içtim hepİhtiyacın yoksa içme tabi ama bazıları hamilelikte doktor verdiyse mutlaka kullanılmalı:)Özellikle folic asit falan:)Bir yakınım kullanmadığı için ciddi sorunlar yaşadı ondan çok korkarım
Seneye temmuz ☺Hayırlısı :)Sınav ne zaman:)
Bende içmedim kan haplarini sonra doğumdan sonra on gün gün aşırı kan takıldıBen hap yutma ozurluyum hamilelikten bütün vitaminler duruyor B1 2 decavit kan hiçbirini icemedim
Kendinde eksiklik varmış.Kullanmamış bebek sorunlu doğduÇocuk şu an 16 yaşında ama hala o sorunu yaşıyorlar...ne sorunu abla içimde ara ara içtim hep
Ondan kimse yok:)Seneye temmuz ☺
Yani bilmeden kendimize zarar veriyoruzBende içmedim kan haplarini sonra doğumdan sonra on gün gün aşırı kan takıldı
Kan ihmale gelmiyor
Folik asit ilk aylarda çok önemli beyin omurilik gelişimi içinKendinde eksiklik varmış.Kullanmamış bebek sorunlu doğduÇocuk şu an 16 yaşında ama hala o sorunu yaşıyorlar...
Başka bir arakadaşım yine kullanmadığı için başka sıkıntılar yaşadı.Ondan hamilelikte verilen ilaçlara karşı biraz hassasım
Banada doğumdan sonra 30 şişe kan ilacı verdi 5 tane anca içtim kalanı doğum yapan bi tanidiga yolladım lanet olsun içimdeki insan sevgisineBende içmedim kan haplarini sonra doğumdan sonra on gün gün aşırı kan takıldı
Kan ihmale gelmiyor
Tamam kuzum çok sağol yeni şeyler öğrenmekte ,denemekte fayda varkuzum çoraba bildiğin limonu sık ıslansın her tarafı yavrunun ayağına giydir üzerine bir çorap daha giydir
açken gözüm görmüyor ama tokken ilk kriterim oluyor :)