Ne var sormasalarBen yeğenime(eşimin)bile sormam isterse duyarızAmin inşallah oğlanın ogretmenide merak ediyor soracak o yüzden de gerildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne var sormasalarBen yeğenime(eşimin)bile sormam isterse duyarızAmin inşallah oğlanın ogretmenide merak ediyor soracak o yüzden de gerildim
Evet zaten kendileri isterse paylaşırlar en iyisini yapıyorsun :)Ne var sormasalarBen yeğenime(eşimin)bile sormam isterse duyarız
Biz de bilmiyoruz ama en geç 2 Ağustos diye düşünüyoruz.Umarım daha erken belli oluyor.Hayırlısı canım ama bu yıl bende öyle hissediyorum:)Tabi ki hayırlısı ama olursa memnun olacağım.Babam çok üzülüyor.Çocuk gibi olmuş sürekli ağlamaklı ve biz geçen gittiğimiz zaman 2 gün tansiyonu düşmedi çok heyecanlanıyor.Dönüşte üzülmeyeceğim tayinin gelecek diye kendini avutuyordu.Evet zaten kendileri isterse paylaşırlar en iyisini yapıyorsun :)
sizin tayin ne zaman belli olacak içimden bir ses olacak diyor
Çalış canım çalışırsan azmedersen yaparsın tabiki
Inşallah sırf bu yüzden çalıştığımı onlara soylemiycem ☺Benim sonuçlarda Perşembe açıklanacak inşallah gecmisimdir barajı yoksa KV delerim yaninda rezil olcam
Şurda bi tipik bulamadım kendimeHerkes nasıl yapıyor sende yaparsın biz sana güveniyoruz
Oda nedir:)Şurda bi tipik bulamadım kendime
Kıyamam ya inşallah babacığın da sifalanir hayırlısı ile gidersiniz insalllahBiz de bilmiyoruz ama en geç 2 Ağustos diye düşünüyoruz.Umarım daha erken belli oluyor.Hayırlısı canım ama bu yıl bende öyle hissediyorum:)Tabi ki hayırlısı ama olursa memnun olacağım.Babam çok üzülüyor.Çocuk gibi olmuş sürekli ağlamaklı ve biz geçen gittiğimiz zaman 2 gün tansiyonu düşmedi çok heyecanlanıyor.Dönüşte üzülmeyeceğim tayinin gelecek diye kendini avutuyordu.
Topik mi yoksaOda nedir:)
Hayırlısı canım inşaallahKıyamam ya inşallah babacığın da sifalanir hayırlısı ile gidersiniz insalllah
Öyle ise bakalım olmadı bizde sınava girip birlikte çalışalımAma önce üniversite bitirmem gerekebilirTopik mi yoksa
Ay ben kazanırsam çok çalışcam zatenÖyle ise bakalım olmadı bizde sınava girip birlikte çalışalımAma önce üniversite bitirmem gerekebilir
İnşaallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinAy ben kazanırsam çok çalışcam zaten
Kendi otursun çalışsın canfeb de
İnşaallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinAy ben kazanırsam çok çalışcam zaten
Amin canımİnşaallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Garanti olsun dedimAmin canım
Uclemisin yine
İyi yapmisinGaranti olsun dedim
Yine bizden başka kimse yokİyi yapmisin
Napalim birbirimizle yetiniriz bizdeYine bizden başka kimse yok