- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Çorap bile giydim Üstüm uzun kol altım da Tayt bugün çok ÜşüyorumBelli belli artık kim nazar etti ise hava bugün kapalı idi
☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorap bile giydim Üstüm uzun kol altım da Tayt bugün çok ÜşüyorumBelli belli artık kim nazar etti ise hava bugün kapalı idi
Teşekkür ederim canımGördüm resimlerini
İyi yapmışsınız canım tadını çıkar
Ellerine sağlık
Yok soğuk yok ama bulutlu idi.Çorap bile giydim Üstüm uzun kol altım da Tayt bugün çok Üşüyorum
☺
Yaz gelip geçiyor.Bugün onu farkkettimÇorap bile giydim Üstüm uzun kol altım da Tayt bugün çok Üşüyorum
☺
Hiç sorma ya bu sene sanki çok hızlı geçti gidiyor :)Yaz gelip geçiyor.Bugün onu farkkettim
Aynen Temmuz'un ortasına geldik biz daha dün yaza başlamış gibiyiz Ama bitiyor.Hiç sorma ya bu sene sanki çok hızlı geçti gidiyor :)
Bu sene bahar havasında geçti zaten hep yagmurluYaz gelip geçiyor.Bugün onu farkkettim
Inşallah canım gitmisken tadını çıkarınYok soğuk yok ama bulutlu idi.
Bakalım açar inşallah ☺
Güzel olan herşey çabuk bitiyorAynen Temmuz'un ortasına geldik biz daha dün yaza başlamış gibiyiz Ama bitiyor.
Sağol canım inşallahInşallah canım gitmisken tadını çıkarın
Aynen yaz gelmedi onun dışında okul kapandı biz yine bir şeyler yapamadan beklemekten tatil bitti:)Bu sene bahar havasında geçti zaten hep yagmurlu
Herkes nasıl yapıyor sende yaparsın biz sana güveniyoruzKocayi ise yolliyim da kpss calisiyim kime sorsam zor diyo bugunku sinava avokado sormuş güncel de
Çalış canım çalışırsan azmedersen yaparsın tabikiKocayi ise yolliyim da kpss calisiyim kime sorsam zor diyo bugunku sinava avokado sormuş güncel de
22 sinde değil miydi?Benim sonuçlarda Perşembe açıklanacak inşallah gecmisimdir barajı yoksa KV delerim yaninda rezil olcam
Yok 18 inde aciklaniyor :)22 sinde değil miydi?
Hadi hayırlısı canım Allah utandırmasınYok 18 inde aciklaniyor :)
Amin inşallah oğlanın ogretmenide merak ediyor soracak o yüzden de gerildimHadi hayırlısı canım Allah utandırmasın