• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
kuzum çoraba bildiğin limonu sık ıslansın her tarafı yavrunun ayağına giydir üzerine bir çorap daha giydir

açken gözüm görmüyor ama tokken ilk kriterim oluyor :)
Birde yapım aşaması önemli:)Gerçi buna kimse bakmıyor:)Tıknaklara bile bakıyorum açıkcası:70:

Folik asit ilk aylarda çok önemli beyin omurilik gelişimi için
Aynen canım omurilikte sorun yaşadılar ve hala o sorunu çözemediler.Bir sürü ameliyat oldu:(
Tabi hepsi kader kısmet ama :)Tedbir bizden takdir Allah'tan:)

Kendinde eksiklik varmış.Kullanmamış bebek sorunlu doğdu:KK43:Çocuk şu an 16 yaşında ama hala o sorunu yaşıyorlar...
Başka bir arakadaşım yine kullanmadığı için başka sıkıntılar yaşadı.Ondan hamilelikte verilen ilaçlara karşı biraz hassasım:KK43:
Yani bilmiyorum ki etkilenmismidir oğlum düzenli icmesemde içtim 😮

Banada doğumdan sonra 30 şişe kan ilacı verdi 5 tane anca içtim kalanı doğum yapan bi tanidiga yolladım lanet olsun içimdeki insan sevgisine 😂😂😂
Bak yapma ben o hatayı çok yaptım kansızlık çok hastalığa davetiye çıkarıyor baktır kanına gerekiyorsa iç mutlaka

Aynen canım omurilikte sorun yaşadılar ve hala o sorunu çözemediler.Bir sürü ameliyat oldu:KK43:
Tabi hepsi kader kısmet ama :)Tedbir bizden takdir Allah'tan:)
Peki hamile iken mi öğrendi sorun oldugunu

Birde yapım aşaması önemli:)Gerçi buna kimse bakmıyor:)Tıknaklara bile bakıyorum açıkcası:KK70:
saç kontrolüde yapıyor musun? 😂
ya ben yapım aşaması fotoğraflarını pek önemsemiyorum onları düzenlemeden yüklüyorum ama sunumlar için doğru ışığı, açıyı yakalamak için bayağı uğraşıyorum bir de sonrasında düzenliyorum :dondurma:

Bak yapma ben o hatayı çok yaptım kansızlık çok hastalığa davetiye çıkarıyor baktır kanına gerekiyorsa iç mutlaka
Hastaneye ya da sağlık ocağına ilk gidisimde baktirayim bakayım ne var ne yok ☺

saç kontrolüde yapıyor musun? 😂
ya ben yapım aşaması fotoğraflarını pek önemsemiyorum onları düzenlemeden yüklüyorum ama sunumlar için doğru ışığı, açıyı yakalamak için bayağı uğraşıyorum bir de sonrasında düzenliyorum :dondurma:
Senin çekimler muhteşem canım çok beğeniyorum :KK200:Büyük hayranınızım:KK60:

Back