- 2 Aralık 2015
- 31.716
- 105.704
- 598
Olsun yapsaydın ,ben senin için tarifimden vazgeçerdim kiAllah daha iyi etsin inşallah ❤
Ayrıca, iyi ki çekim yapmamışım. deynepnaz yapmış aynı tarifi, şimdi gördüm
Desem de inanma ,bomba koyardım profiline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun yapsaydın ,ben senin için tarifimden vazgeçerdim kiAllah daha iyi etsin inşallah ❤
Ayrıca, iyi ki çekim yapmamışım. deynepnaz yapmış aynı tarifi, şimdi gördüm
ilk kez çakallık yapmışım çok mu? aslında dedim zeytinyağlıların krallarını almışlardır yine de şansımı deneyeyim biber dolmasını alan olmamış hemen kaptımİlk yazan canfeb fasulyeyi eleyince ben aldım fasulyeyi.Ben de fasulye alınmı olsaydı biber dolması derdim herhalde.O zaman 3.çakalpaşa alimiyon
Hakiki çakal paşa benim diyorsun yani
ilk kez çakallık yapmışım çok mu? aslında dedim zeytinyağlıların krallarını almışlardır yine de şansımı deneyeyim biber dolmasını alan olmamış hemen kaptım
Blue_Peri çok geçmiş olsun kızına limonlu çorap giydir ateşine iyi gelir. Rabbim şifa versin
Aynen ben de fasulyeyi hemen almışlardır sandım,tamam deyince ben de şaşırdım hemen kaptım.alimiyon gitmiştir edasıyla bana yazdı:)Ben de hala duruyor deyince şoka girip tariifi kaptı
2. yazınca öyle oluyor:)Dolma yazsaydın dolmayı kapmıştın ,ama aklına gelmedi sanırım:)Aynen ben de fasulyeyi hemen almışlardır sandım,tamam deyince ben de şaşırdım hemen kaptım.
2. yazınca öyle oluyor:)Dolma yazsaydın dolmayı kapmıştın ,ama aklına gelmedi sanırım:)Aynen ben de fasulyeyi hemen almışlardır sandım,tamam deyince ben de şaşırdım hemen kaptım.
Aslında aklıma geldi,iddialı tarif.Ama geçen gün yaptığım sunumla bir yerde görmüştüm.Aynı sunumla katılmak istedim.Aynı makarnalarda makarna salatası sunumunu yapmak istemem gibi.Maksat keyifli vakit geçirmek.Bir de konu zeytinyağlı olunca klasik yapıma karışan olur neme lazım dedim ama alimiyon çok güzel yapmış iyi ki de almış.Alimiyonun almasına kendim almış gibi sevindim.2. yazınca öyle oluyor:)Dolma yazsaydın dolmayı kapmıştın ,ama aklına gelmedi sanırım:)
İyi akşamlarİyi Akşamlar ☺
Aynen ben de onun almasına çok memnun oldumAslında aklıma geldi,iddialı tarif.Ama geçen gün yaptığım sunumla bir yerde görmüştüm.Aynı sunumla katılmak istedim.Aynı makarnalarda makarna salatası sunumunu yapmak istemem gibi.Maksat keyifli vakit geçirmek.Bir de konu zeytinyağlı olunca klasik yapıma karışan olur neme lazım dedim ama alimiyon çok güzel yapmış iyi ki de almış.Alimiyonun almasına kendim almış gibi sevindim.
İyi akşamlar canım nasılsın tatil nasıl gidiyorİyi Akşamlar ☺
Bakalım şeytanın bacağını kıracak mı?Aynen ben de onun almasına çok memnun oldum
Belli belli artık kim nazar etti ise hava bugün kapalı idiİyi akşamlar
Ne kıskanacağız be tatilde olmanı
İnşaallah bu sefer olur:)Bakalım şeytanın bacağını kıracak mı?
Nereye gittin ,İstanbul da da kapalı bugün,güz havası gibi aynı.Belli belli artık kim nazar etti ise hava bugün kapalı idi
İyiyim canım geldik yerleştik sonra biraz aşağıya indik sahile çocuklar bisiklet sürmek istedi yemek yedik .aşağıya inmeden karaduta sekerlerini koyduydum gelince onları hallettim reçel oldularİyi akşamlar canım nasılsın tatil nasıl gidiyor
Tekirdağda canım eşimin memleketi zaten kvler burda yazları oraya geldik biraz denize girsin çocuklar diyeNereye gittin ,İstanbul da da kapalı bugün,güz havası gibi aynı.
Tabisiİlk yazan canfeb fasulyeyi eleyince ben aldım fasulyeyi.Ben de fasulye alınmı olsaydı biber dolması derdim herhalde.O zaman 3.çakalpaşa alimiyon
Hakiki çakal paşa benim diyorsun yani
Gördüm resimleriniİyiyim canım geldik yerleştik sonra biraz aşağıya indik sahile çocuklar bisiklet sürmek istedi yemek yedik .aşağıya inmeden karaduta sekerlerini koyduydum gelince onları hallettim reçel oldular
Şimdi oturdum :)