- 24 Eylül 2018
- 98.394
- 294.834
- 698
Teşekkür ederim kuzum amin❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kuzum amin❤
Günaydın canım. Sana dagünaydın mutlu pazarlar ❤
Evet canım yarım saat oldu geldik çok şükürVardınız mı canım? Kukrim
Çok şükür. Çok eğlenin inşallahEvet canım yarım saat oldu geldik çok şükür
Nasılda biliyor bizim ihtiyacımızın olmadığını iki gözümün çiçeeeeee
Nasıl yani sen sizin ihtiyacınız mı var diyorsunNasılda biliyor bizim ihtiyacımızın olmadığını iki gözümün çiçeeeeee
Allahım ben öylemi didim yaa nereye çekti bak milleti de topladı Kukrim kuzu gel yamacıma yaa kumpas varNasıl yani sen sizin ihtiyacınız mı var diyorsun
Minik Duduklu Tencere
E Evvab
deynepnaz
Kirmizi pabuc
Tatil zamanı mı şimdi kaldımmı tek ,aman busefer dokunmayın bana az vurun yada 3 gündür sabahlıyomyaa kız hasta ateşli boğaz enfeksiyonu varmış anam ağlıyor zatiiiŞşşttt Kukrim tatilde rahatsız etme
Geçmiş olsun canım Bende nerede diyorum demek kızınla uğraşıyorsunTatil zamanı mı şimdi kaldımmı tek ,aman busefer dokunmayın bana az vurun yada 3 gündür sabahlıyomyaa kız hasta ateşli boğaz enfeksiyonu varmış anam ağlıyor zatiii
Öyle işte abla yeni girdim kkya , 3 gündür yeminle toplasan 2 saat anca uyumuşumdur ateşi 40.5 gu gördü bir daha aynı olmasın diye .Geçmiş olsun canım Bende nerede diyorum demek kızınla uğraşıyorsun
Şimdi daha iyi inşallahÖyle işte abla yeni girdim kkya , 3 gündür yeminle toplasan 2 saat anca uyumuşumdur ateşi 40.5 gu gördü bir daha aynı olmasın diye .
Doktor bikaçgün sürer ateş dedi şuan az düşer gibi oldu ilacın etkisi geçince başlıyor yine . sen nasılsın napıyon ablam valla çok beğendim diyet kaşık çatalıŞimdi daha iyi inşallah
Rabbim şifa versinDoktor bikaçgün sürer ateş dedi şuan az düşer gibi oldu ilacın etkisi geçince başlıyor yine . sen nasılsın napıyon ablam valla çok beğendim diyet kaşık çatalı
Amin abla. Senin işin biziz daha napcan kızzzzRabbim şifa versin
Ne olsun canım bende evde oturuyorum.Yapacak bir şey yok :)
Aynen yazın sizden başka işim yokAmin abla. Senin işin biziz daha napcan kızzzz
İlk yazan canfeb fasulyeyi eleyince ben aldım fasulyeyi.Ben de fasulye alınmı olsaydı biber dolması derdim herhalde.O zaman 3.çakalpaşa alimiyonİkiniz çakalmışsınız hele sen iki tarif birden yazmıştınSonra fasulyeyi bırakınca direk 2. yazan deynepnaz'a verdim
Aynen ilk ikisi yazdı
Hakiki çakal paşa benim diyorsun yaniEn çakal benim tamammi