- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Heralde buralarda herkes eti seviyor ya menü hep böyle çünkü alışmışlardır artık sadece çorba ben de mercimek gördüm hepBelki eti sevmeyen birileri gelecek herşey etli.Mesela çorbayı buğdayla yapılan soğuk çorba veya mercimek yapsan daha iyi değil mi?
Afiyet olsun canım.Ben de seni beğeniyorumteşekkür ederim
Benim yapabildiğim hey şey kapılmıştır kesin
Bu arada senin tantuniden sonra hiç yemediğim tantuninin hastası oldum, devamlı yapıyoruz şimdi
Alakası varmıdır ki hep böyleydi önceki sürümde de3.resimdekilere de en üstte ve arada boş olanlara da tıklasana birşey değişecek mi?Ben de onlar da işaretli.
İyiyiz de benim uykum varNasilsinz kizlar
ben eşime dedim patates i iptal Edip nohutu etli yapalım dedim ama dinlemiyorBurda ayrı nohut yemeği oluyor keşkek nohutsuz
Eşimin tercihi deynep bunlar kendi ne seviyorsa o olsun istiyor aslında ben ana yemek kıymalı patlıcan istedim adı aklıma gelmedi yahuBelki eti sevmeyen birileri gelecek herşey etli.Mesela çorbayı buğdayla yapılan soğuk çorba veya mercimek yapsan daha iyi değil mi?
Düşünürdüm katilm katilmayim diyepinkpantera sen de katılıyor musun?
Musakka mıben eşime dedim patates i iptal Edip nohutu etli yapalım dedim ama dinlemiyor
Eşimin tercihi deynep bunlar kendi ne seviyorsa o olsun istiyor aslında ben ana yemek kıymalı patlıcan istedim adı aklıma gelmedi yahu
Katıl katılDüşünürdüm katilm katilmayim diye
Kiz uyku zamanimi simdiİyiyiz de benim uykum var
Benimkinin hepsinde işaretli.Alakası varmıdır ki hep böyleydi önceki sürümde de
Yok oda bilmiyorBenimkinin hepsinde işaretli.Nevreste SENİN TAHMİNİN VAR MI?Takip ettiği halde forumu neden konu açıldığında bildirim gelmiyor?
Bu arada bağırmadım sana .Caps Lock açık kaldı.
Nasilisin canim hamileleik nasil katil katil qazami getriyosun beni 3defa katildim ortalıqda bisey yok halaKatıl katıl
Eşimi gönderince yatayım dedim,Evvab kaçırdı uykumu.Mesajıma kızgın emojisi koymuşKiz uyku zamanimi simdi
Sabreden derviş muradına ermiş derlerNasilisin canim hamileleik nasil katil katil qazami getriyosun beni 3defa katildim ortalıqda bisey yok hala
Havalar cok sicak biz kalkinca gunesde bizimlə kalkirEşimi gönderince yatayım dedim,Evvab kaçırdı uykumu.Mesajıma kızgın emojisi koymuş
Tesseli edyon yaniiiSabreden derviş muradına ermiş derler
Yoook ,çoğumuz ilk lerde almadık birinciliği.Sabrettik ,azmettik,kimimiz 5,kimimiz 8,kimimizden 10 katılımdan sonra aldık.Hatta daha fazla katılıp ta alanlar var.Tesseli edyon yaniii
Yoook ,çoğumuz ilk lerde almadık birinciliği.Sabrettik ,azmettik,kimimiz 5,kimimiz 8,kimimizden 10 katılımdan sonra aldık.Hatta daha fazla katılıp ta alanlar var.