Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
deynepnaz
sen o izlediğim forumlarda seçenekler var ya orada bildirimi etkinleştir diye bir seçenek var Onu tik yapıp seç dediğinde değişiklikler kaydedildi diyor mu bir değişiklik yapsana orada ben de değişiklikler kaydedildi demiyor bildirimler etkinleştir dediğimde
deynepnaz
sen o izlediğim forumlarda seçenekler var ya orada bildirimi etkinleştir diye bir seçenek var Onu tik yapıp seç dediğinde değişiklikler kaydedildi diyor mu bir değişiklik yapsana orada ben de değişiklikler kaydedildi demiyor bildirimler etkinleştir dediğimde
Evvab yemekteyiz ,Soframız,Benim mutfağım yazan yerin yanında kutucuk var,senin işaretsiz duruyor,oraya tık koyup,bildirimleri etkinleştir yapsana bir de.
Tarifler rezerve ediliyor.Önceden Nevreste
ye yapmak istediğin tarifi yazıyorsun özel mesajla.O tarifi alan olmuşsa yapamıyorsun ,başka tarif seçiyorsun.
Evvab yemekteyiz ,Soframız,Benim mutfağım yazan yerin yanında kutucuk var,senin işaretsiz duruyor,oraya tık koyup,bildirimleri etkinleştir yapsana bir de.
Benimkinin hepsinde işaretli. Nevreste
SENİN TAHMİNİN VAR MI?Takip ettiği halde forumu neden konu açıldığında bildirim gelmiyor?
Bu arada bağırmadım sana .Caps Lock açık kaldı.