- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Evet.Takip ediyor görünüyorsun.Ben dedikten sonra tik olmayanlara tik koydun mu.Önceden de de takip ediyor görünüyor muydun acaba?Soldaki menüde takip ettiğiniz forumları diyosun demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet.Takip ediyor görünüyorsun.Ben dedikten sonra tik olmayanlara tik koydun mu.Önceden de de takip ediyor görünüyor muydun acaba?Soldaki menüde takip ettiğiniz forumları diyosun demi
Görünüyodum ama bildrm yokEvet.Takip ediyor görünüyorsun.Ben dedikten sonra tik olmayanlara tik koydun mu.Önceden de de takip ediyor görünüyor muydun acaba?
Ben de de bir şey yok canım olsun ben de 3 kere katıldım gaz değil ya herkes gelsin maksat eğlenmekNasilisin canim hamileleik nasil katil katil qazami getriyosun beni 3defa katildim ortalıqda bisey yok hala
deynepnaz sen o izlediğim forumlarda seçenekler var ya orada bildirimi etkinleştir diye bir seçenek var Onu tik yapıp seç dediğinde değişiklikler kaydedildi diyor mu bir değişiklik yapsana orada ben de değişiklikler kaydedildi demiyor bildirimler etkinleştir dediğimdeGörünüyodum ama bildrm yok
Evet vallahi ben burda rahatlyomBen de de bir şey yok canım olsun ben de 3 kere katıldım gaz değil ya herkes gelsin maksat eğlenmek
Yok bana da birşey yazmıyor.Belki çözümü ona tıklamadadır.deynepnaz sen o izlediğim forumlarda seçenekler var ya orada bildirimi etkinleştir diye bir seçenek var Onu tik yapıp seç dediğinde değişiklikler kaydedildi diyor mu bir değişiklik yapsana orada ben de değişiklikler kaydedildi demiyor bildirimler etkinleştir dediğimde
Tıkladım banada demiyor hemde kaç kereYok bana da birşey yazmıyor.Belki çözümü ona tıklamadadır.
Evvab yemekteyiz ,Soframız,Benim mutfağım yazan yerin yanında kutucuk var,senin işaretsiz duruyor,oraya tık koyup,bildirimleri etkinleştir yapsana bir de.Soldaki menüde takip ettiğiniz forumları diyosun demi
Tarifler rezerve ediliyor.Önceden Nevreste ye yapmak istediğin tarifi yazıyorsun özel mesajla.O tarifi alan olmuşsa yapamıyorsun ,başka tarif seçiyorsun.Kizlar nasil olacaq istediyimiz tarifi yapa bilirmiyzmi
Sen neye kızdın söyle bakayımTıkladım banada demiyor hemde kaç kere
Yapıyorum git diyorum yine tiksiz oluyorEvvab yemekteyiz ,Soframız,Benim mutfağım yazan yerin yanında kutucuk var,senin işaretsiz duruyor,oraya tık koyup,bildirimleri etkinleştir yapsana bir de.
Konular onay bekliyor.Bir süre sonra açılıyor o sebeple kaçıyor olabilir mi?Benimkinin hepsinde işaretli. Nevreste SENİN TAHMİNİN VAR MI?Takip ettiği halde forumu neden konu açıldığında bildirim gelmiyor?
Bu arada bağırmadım sana .Caps Lock açık kaldı.
1 etiketim bile yok anlıyormusun, nasıl güleyimmmmSen neye kızdın söyle bakayım
Yok hiççç olmazdı sürümden sonra değişti buKonular onay bekliyor.Bir süre sonra açılıyor o sebeple kaçıyor olabilir mi?
Yok ,mesela dün bu konu açıldı ya.Mesela bana senin zeytinyağlılar konusunu açtığının bildirimi geldi,Evvaba gelmiyormuş açılan konular,öncesinde de.Konular onay bekliyor.Bir süre sonra açılıyor o sebeple kaçıyor olabilir mi?
Katıl diye çağırmadım canım benim Yerimizi bil istedimBir mucize olur da çıkarsam inşallah canım
Tamam canım inşaallahCanımm yeni kategori hayırlı olsun herkese❤
Katılabilirsem son anda da katılırım, bütün tarifleri kapmasınlar
Onun neti veya telefonu ile ilgili olabilir.Tarayıcıdan bile kaynaklanabilir.Yok ,mesela dün bu konu açıldı ya.Mesela bana senin zeytinyağlılar konusunu açtığının bildirimi geldi,Evvaba gelmiyormuş açılan konular,öncesinde de.
Geçmişi ve verileri sık sık temizliyor musun?Yok hiççç olmazdı sürümden sonra değişti bu