Seninki de laf mı şimdi ,kaçar mı Ondan@Birtutammutluluk20 etiketlediler mi seni bebekim ben çok erken geldim ama
Öbür tarafa kanka sen bari katil ben katilmicam yazmışSeninki de laf mı şimdi ,kaçar mı Ondan
hem de en sıkı olanlardan kork bendenRakibimsin yani
Benim de bu smileyi kullandığımda çay ,kahve
Tmm canımSen sohbete kal bitanem inşallah iyileseceksin ben tarif al diye demedim etiketlenmeuince bulamadım burayı
Konu açılır açılmaz geldi hem de.Öbür tarafa kanka sen bari katil ben katilmicam yazmış
Çok baktım ama yok maalesefO zaman ayarlarında bir sorun var.Bildirim gelsin butonun kapalıdır,profilinden bir bak istersen.
Benim kankam marifetli en alasini yaparKonu açılır açılmaz geldi hem de.
Önce nazlandı,tereyağlı yaparım ben dedi.Sonra tarifimi aldım yazdı kerata
Olacak elbet bir gün bu beceriye bu sunumahem de en sıkı olanlardan kork benden
sampiyon: şunu görünce de madalya çekiyor ama olmuyor )
Senin görselinden çok ümitliyim bu sefer derce gelecek sanaKonu açılır açılmaz geldi hem de.
Önce nazlandı,tereyağlı yaparım ben dedi.Sonra tarifimi aldım yazdı kerata
Olacak elbet bir gün bu beceriye bu sunuma
O zaman Curyl emmime yaz ,takip ettiğim forumda açılan konular bildirim olarak gelmiyor diye.Çok baktım ama yok maalesef
Sen katıldın Mı minikBenim kankam marifetli en alasini yapar
Sende ilk alanlardan misin
Ablama yazdım ama görmedi daha ben illaki alacağım kaldıysa tabiSen katıldın Mı minik
Çok tarif var canım neyin içine zeytinyağı koysan olurAblama yazdım ama görmedi daha ben illaki alacağım kaldıysa tabi
Benim kankam marifetli en alasini yapar
Sende ilk alanlardan misin
Allah Allah nasıl sunum yapacağımı ne aldığımı nereden biliyorsun ki?Senin görselinden çok ümitliyim bu sefer derce gelecek sana
Hissi kablel vukuİstediğim tarifi aldığıma göre ilklerdendirim.
Allah Allah nasıl sunum yapacağımı ne aldığımı nereden biliyorsun ki?
Onuda yaptımO zaman Curyl emmime yaz ,takip ettiğim forumda açılan konular bildirim olarak gelmiyor diye.
Bizi biliyorsun sanırım sabah kahvaltıda bir tek peynir kalıyor içine zeytinyağ konulmayanÇok tarif var canım neyin içine zeytinyağı koysan olursanırım galiba
Şimdi gir bakalım forum seçeneklerine .Onuda yaptımoda olmadı
Bir tek yeni üyelik kalmış üyelik değiştirOnuda yaptımoda olmadı