- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Ona da koyan var,yani peynire,sünnet olayıyla karışmasınBizi biliyorsun sanırım sabah kahvaltıda bir tek peynir kalıyor içine zeytinyağ konulmayan
Sünnete diye 20 kilo zeytinyağ alındı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona da koyan var,yani peynire,sünnet olayıyla karışmasınBizi biliyorsun sanırım sabah kahvaltıda bir tek peynir kalıyor içine zeytinyağ konulmayan
Ben peynire de koyuyorumBizi biliyorsun sanırım sabah kahvaltıda bir tek peynir kalıyor içine zeytinyağ konulmayan
Ayyy kız zeytinyağlı nohut yaptılar mı nasıl güzel yapıyorlar ya bir beceremedim onu yaptınız mı yemeği yemeye gelirdim niye çağırmadınBizi biliyorsun sanırım sabah kahvaltıda bir tek peynir kalıyor içine zeytinyağ konulmayan
Ben eskiden kesilen pipiyi pilava koyuyorlar sanıyordumOna da koyan var,yani peynire,sünnet olayıyla karışmasın
Ona da koyan var,yani peynire,sünnet olayıyla karışmasın
Ben lor a koyuyorum nane pul biber de ekliyorumBen peynire de koyuyorum
Etli nohut daha iyi olmaz mı?Zeytinyağlı hiç duymadım.Ayyy kız zeytinyağlı nohut yaptılar mı nasıl güzel yapıyorlar ya bir beceremedim onu yaptınız mı yemeği yemeye gelirdim niye çağırmadın
Şimdi gir bakalım forum seçeneklerine .
Tulum a da çok yakişıyor
Ben lor a koyuyorum nane pul biber de ekliyorum
Annem biberlo yapıyor ekmek banmadan olmuyor onada
Sünnet 17 Ağustos da çağırırım nohut olmayacak yalnız eğer degismezse menü şöyleAyyy kız zeytinyağlı nohut yaptılar mı nasıl güzel yapıyorlar ya bir beceremedim onu yaptınız mı yemeği yemeye gelirdim niye çağırmadın
Et de oluyor içinde salçasız sonradan içine zeytinyağı ekliyorlar mükemmel hafif ve güzelEtli nohut daha iyi olmaz mı?Zeytinyağlı hiç duymadım.
Ben de seni beğeniyorum teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.Toparlarsan bekleriz .Senin sunumlarını da beğeniyorum gadın
Ege de etli etsiz herşeye konur zeyntiyagaEtli nohut daha iyi olmaz mı?Zeytinyağlı hiç duymadım.
Nohut eksik gardaşSünnet 17 Ağustos da çağırırım nohut olmayacak yalnız eğer degismezse menü şöyle
Tavuk çorbası
Pirinç pilavı
Etli patates
Keşkek
Cacık
Helva :))
Aynen du bakim bi Kazene gidiyimde günlük sinir harbini yaşatayım onaBir tek yeni üyelik kalmış üyelik değiştir
Doğru nohut olacak ama keskeklik burda öyle bişey varmış nohut sırf keşkek için yapılıyormuş :))Nohut eksik gardaş
Burda ayrı nohut yemeği oluyor keşkek nohutsuzDoğru nohut olacak ama keskeklik burda öyle bişey varmış nohut sırf keşkek için yapılıyormuş :))
Belki eti sevmeyen birileri gelecek herşey etli.Mesela çorbayı buğdayla yapılan soğuk çorba veya mercimek yapsan daha iyi değil mi?Sünnet 17 Ağustos da çağırırım nohut olmayacak yalnız eğer degismezse menü şöyle
Tavuk çorbası
Pirinç pilavı
Etli patates
Keşkek
Cacık
Helva :))