- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
O gelene kadar kategori biter.Gelir bir daha banlanır .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gelene kadar kategori biter.Gelir bir daha banlanır .
Yemekteyiz bölümüne girince çıkmıyor mu ki?Yuhhh 16 sayfa ölmüş bildirim aradım durdum yoktu kurcaladm sayfaları bulamadım sağol deynebim
Orayı da bulamadım şimdi takibi bırak yapıp tekrar takip ettim bakalım bir dahakine nasıl olacakYemekteyiz bölümüne girince çıkmıyor mu ki?
Kesin bildirim gelmiştir de ,bildirimin çokluğundan araya kaynamıştırOrayı da bulamadım şimdi takibi bırak yapıp tekrar takip ettim bakalım bir dahakine nasıl olacak
43 tane vardı baktım baktım yoktu giiiiKesin bildirim gelmiştir de ,bildirimin çokluğundan araya kaynamıştır
İyi bak vardır var43 tane vardı baktım baktım yoktu giiii
Insalĺah gelmek nasip olur minik:)Jenna16 artık buradayız :))
Saatt 22:11 o kadar geriye git bildirim de bana da gelmiş gormemisimTakip ediyomuşum forumu ama bildirim gelmemiş yine
Olur olur söz konusu zeytinyağlılarInsalĺah gelmek nasip olur minik:)
tarifimi aldım bile (şu smile her kullandığımda canım sakız çekiyor)
Ayağa bile kalkamiyorum . Ne zaman cikacagim belli degil. Imkansiz yaniOlur olur söz konusu zeytinyağlılar
Sen sohbete kal bitanem inşallah iyileseceksin ben tarif al diye demedim etiketlenmeuince bulamadım burayıAyağa bile kalkamiyorum . Ne zaman cikacagim belli degil. Imkansiz yani
Yok öncedende gelmezdiSaatt 22:11 o kadar geriye git bildirim de bana da gelmiş gormemisim
Rakibimsin yanitarifimi aldım bile (şu smile her kullandığımda canım sakız çekiyor)
O zaman ayarlarında bir sorun var.Bildirim gelsin butonun kapalıdır,profilinden bir bak istersen.Yok öncedende gelmezdi