- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.497
İyiyim kuzum sen nasılsınNasılsın
Sağol bebeğim Allah razı olsun. Eşimin onu alacak parası yok değil biliyorum ben ama lüks diyor işteBugun ceviz de al dedim bakalım beklemedeyim
Kuzu keşke yakın olsak kilo ile getirirdim inan
Sen ne biçim diyet yapıyosun minik ya yinemi bozdun
Bu adamlar da ayrı tuhaf yiaaaSağol bebeğim Allah razı olsun. Eşimin onu alacak parası yok değil biliyorum ben ama lüks diyor işte
Adamlara göre zaten herşey lüks bakma sen hepsi aynıSağol bebeğim Allah razı olsun. Eşimin onu alacak parası yok değil biliyorum ben ama lüks diyor işte
Yok bozmadim 5 tane yedim sadece çok muSen ne biçim diyet yapıyosun minik ya yinemi bozdunhurma çok kolay bide ben gayet rahattım bugün yap 3 gün dene.
1 3 5 7 gün yapılabilir tek sayı olacak
Bizde düğünden geldik şimdi eşim ise gittiİyiyim kuzum sen nasılsın
O ne ya öyle hiç sevmem geciken işleriBizde düğünden geldik şimdi eşim ise gitti
Bu saatte düğün mi başlar ya gelin damat 10 a çeyrek kala çıktı dışarı bizde 5 dakika baktık çıktık eve
Belki kukrimin üflemesi işe yarar yarın alır gelir :)Bu adamlar da ayrı tuhaf yiaaa
Benim esimde sacma sapan yere para verir benim ihtiyaç gördüğüm bişey e ne gerek var der tamam temel ohtiyac değil ama ihtiyacım var ama demi
Boşver adamlar da bazen naza ckemek istiyor sanırım kendini :/
Üç harfli marketlerde yarım kiloluk filan çok uyguna oluyor bakabilirsinSağol bebeğim Allah razı olsun. Eşimin onu alacak parası yok değil biliyorum ben ama lüks diyor işte
Ohh ne güzel tatil olur sizede bize bu sene fazla tatil yok işler sıkıştı sünnet sonrası tatil yaparız inşallahO ne ya öyle hiç sevmem geciken işleri
Gittim mi bekletmiyecekler
Bende bugün bir iki parça birseler aldım pazar günü eşim izne çıkacak gideceğiz KV lere bir hafta çocuklar deniz istiyor napalim
Kızım herşeyi geçtim sağlık için iyi marketlerde daha pahalıdır üreticiden alsanızBelki kukrimin üflemesi işe yarar yarın alır gelir :)
Dedimki 'yemeklere kullanmam salataya dökerim az az' diyorki 'normal yağ dök' e dedim 'onun kalorisi çok' 'yağın kalorisinden nolcak' diyorben bununla çene yarıştıramam bacım
3 harfli market a101 4Üç harfli marketlerde yarım kiloluk filan çok uyguna oluyor bakabilirsin
Öyle canım biraz bende kafa dagitayim inşallahOhh ne güzel tatil olur sizede bize bu sene fazla tatil yok işler sıkıştı sünnet sonrası tatil yaparız inşallah