Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Sağol bebeğim Allah razı olsun. Eşimin onu alacak parası yok değil biliyorum ben ama lüks diyor işte
Bu adamlar da ayrı tuhaf yiaaa

Benim esimde sacma sapan yere para verir benim ihtiyaç gördüğüm bişey e ne gerek var der tamam temel ohtiyac değil ama ihtiyacım var ama demi

Boşver adamlar da bazen naza ckemek istiyor sanırım kendini :/

Bizde düğünden geldik şimdi eşim ise gitti

Bu saatte düğün mi başlar ya gelin damat 10 a çeyrek kala çıktı dışarı bizde 5 dakika baktık çıktık eve
O ne ya öyle hiç sevmem geciken işleri
Gittim mi bekletmiyecekler
Bende bugün bir iki parça birseler aldım pazar günü eşim izne çıkacak gideceğiz KV lere bir hafta çocuklar deniz istiyor napalim

Belki kukrimin üflemesi işe yarar yarın alır gelir :)
Dedimki 'yemeklere kullanmam salataya dökerim az az' diyorki 'normal yağ dök' e dedim 'onun kalorisi çok' 'yağın kalorisinden nolcak' diyor ben bununla çene yarıştıramam bacım

O ne ya öyle hiç sevmem geciken işleri
Gittim mi bekletmiyecekler
Bende bugün bir iki parça birseler aldım pazar günü eşim izne çıkacak gideceğiz KV lere bir hafta çocuklar deniz istiyor napalim
Ohh ne güzel tatil olur sizede bize bu sene fazla tatil yok işler sıkıştı sünnet sonrası tatil yaparız inşallah

Kızım herşeyi geçtim sağlık için iyi marketlerde daha pahalıdır üreticiden alsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…