- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Bak sana bir mucize anlatayım evvab nasıl ufuruyorum gör3 harfli market a101 4 bim şok lüksse almaz dur bakalım kukrimin üfürmeden umutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak sana bir mucize anlatayım evvab nasıl ufuruyorum gör3 harfli market a101 4 bim şok lüksse almaz dur bakalım kukrimin üfürmeden umutluyum
Ben gidiyorum markete canım istedi deyip alıyorum ben ödeme yaptıktan sonra haberi oluyor3 harfli market a101 4 bim şok lüksse almaz dur bakalım kukrimin üfürmeden umutluyum
1 lt 19.50ydi çokmuKızım herşeyi geçtim sağlık için iyi marketlerde daha pahalıdır üreticiden alsanız
Çok pinti yaBu atasözünde ki külü eskiden ne işinde kullanıyorlardı acaba nevoş
Noldu birde biliyormusunuz şimdi ben hurma detoxuna girdim ya az önce herifin yanında 21 tanesini suya koydum. Marketten aldık az önce hurmayı İran hurması 10 tl bişey.
Neyse adam hurmaları 1 günde yiyeceğimi duyunca aklı çıktı, olmaz o iş güliş sürekliyse bırak sen bunu dedi ben bundan sonrada kabak detoxuna gircem zaten dedim tamam bak o olur diyor
Ellerine sağlık canımBiri zeytinyağlı mi dedi Eki Görüntüle 2286321
Şuan aglıyor, sallıyorum.C A N O oglus ne yapıyor
Yok degilmis ben neden hep pahalisina denk geldim ki1 lt 19.50ydi çokmu
Çorumdan getircem anamda vardır 1 lt alsam gelsem bana 1 sene yeter salataya
Napsın sağlığıKızım herşeyi geçtim sağlık için iyi marketlerde daha pahalıdır üreticiden alsanız
Tşk ederim abla hiç aklımda yoktuEllerine sağlık canım
Ona deki yağ pahalı klorak da aynı işi görür ben senin salataya klorak koyayımNapsın sağlığı
Çok bilinen bir ayakkabi firmasinda çalışıyorum bekarken öğle yemeğine çıktık arkadaş dediki bugünde senden yiyelim param yok tamam dedim bütün paramı verdim yemeğe .o günde servis yok evde isyerimden iki vesayit ve benim bir kuruş param kalmadı.
Ne yapacağım diye düşündüm dedim Allah büyük.
Neyse akşam olacak çıkacak müdür ile supervisior toplantı yaptı o gün firmadan gölge müşteri gelmiş denetlemeye ve en çok kimin reyonunu beğenmişler Benim ve beğendiğine ödül ne 100 TL
Birden hiç param yokken 100 TL oldu hiç unutmam onu yaa
Maşaallah sana becerikli hatun:)Tşk ederim abla hiç aklımda yoktu
Komşu nin yaprak bidonu çatlamış bidon vereyim dedim gerek yok sen al yaprakları dedi başka bir komsuda
Paylaşın demişti baktım paylassak oda bende ayrı yapsak iki sıra anca olacak
Sardım götürdüm kız sen ne ara yaptın diyor ben hizliyim dedim
MaşaAllah canım benim sen çok iyi bir insansın Rabbimde güzel gönlüne göre vermiş elhamdülillahÇok bilinen bir ayakkabi firmasinda çalışıyorum bekarken öğle yemeğine çıktık arkadaş dediki bugünde senden yiyelim param yok tamam dedim bütün paramı verdim yemeğe .o günde servis yok evde isyerimden iki vesayit ve benim bir kuruş param kalmadı.
Ne yapacağım diye düşündüm dedim Allah büyük.
Neyse akşam olacak çıkacak müdür ile supervisior toplantı yaptı o gün firmadan gölge müşteri gelmiş denetlemeye ve en çok kimin reyonunu beğenmişler Benim ve beğendiğine ödül ne 100 TL
Birden hiç param yokken 100 TL oldu hiç unutmam onu yaa
Çenem yorgun bacımmmm çenemmmOna deki yağ pahalı klorak da aynı işi görür ben senin salataya klorak koyayım
Dilimin ucuna geldi hahsedecektim kendisi çok meraklı kk yi takip eder falan neme lazimMaşaallah sana becerikli hatun:)
Deseydin ben ödüllü aşçıyım
Bugün bende eşime sinir oldum eve gelene kadar gözlerim doldu ama belli etnedimÇenem yorgun bacımmmm çenemmm
NaptıBugün bende eşime sinir oldum eve gelene kadar gözlerim doldu ama belli etnedim