Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bu atasözünde ki külü eskiden ne işinde kullanıyorlardı acaba nevoş 🤭
Noldu birde biliyormusunuz 😁 şimdi ben hurma detoxuna girdim ya az önce herifin yanında 21 tanesini suya koydum. Marketten aldık az önce hurmayı İran hurması 10 tl bişey.
Neyse adam hurmaları 1 günde yiyeceğimi duyunca aklı çıktı, olmaz o iş güliş sürekliyse bırak sen bunu dedi 🤣🤣🤣 ben bundan sonrada kabak detoxuna gircem zaten dedim tamam bak o olur diyor 😁
Çok pinti ya:KK70:

Ellerine sağlık canım:KK60:
Tşk ederim abla hiç aklımda yoktu

Komşu nin yaprak bidonu çatlamış bidon vereyim dedim gerek yok sen al yaprakları dedi başka bir komsuda

Paylaşın demişti baktım paylassak oda bende ayrı yapsak iki sıra anca olacak

Sardım götürdüm kız sen ne ara yaptın diyor ben hizliyim dedim :KK49:

Çok bilinen bir ayakkabi firmasinda çalışıyorum bekarken öğle yemeğine çıktık arkadaş dediki bugünde senden yiyelim param yok tamam dedim bütün paramı verdim yemeğe .o günde servis yok evde isyerimden iki vesayit ve benim bir kuruş param kalmadı.
Ne yapacağım diye düşündüm dedim Allah büyük.
Neyse akşam olacak çıkacak müdür ile supervisior toplantı yaptı o gün firmadan gölge müşteri gelmiş denetlemeye ve en çok kimin reyonunu beğenmişler Benim ve beğendiğine ödül ne 100 TL 😁
Birden hiç param yokken 100 TL oldu hiç unutmam onu yaa 🙂

Biz buna ballı diyoriz :KK70:
Çok bilinen bir ayakkabi firmasinda çalışıyorum bekarken öğle yemeğine çıktık arkadaş dediki bugünde senden yiyelim param yok tamam dedim bütün paramı verdim yemeğe .o günde servis yok evde isyerimden iki vesayit ve benim bir kuruş param kalmadı.
Neyse akşam olacak çıkacak müdür ile supervisior toplantı yaptı o gün firmadan gölge müşteri gelmiş denetlemeye ve en çok kimin reyonunu beğenmişler Benim ve beğendiğine ödül ne 100 TL 😁

Tşk ederim abla hiç aklımda yoktu

Komşu nin yaprak bidonu çatlamış bidon vereyim dedim gerek yok sen al yaprakları dedi başka bir komsuda

Paylaşın demişti baktım paylassak oda bende ayrı yapsak iki sıra anca olacak

Sardım götürdüm kız sen ne ara yaptın diyor ben hizliyim dedim :KK49:
Maşaallah sana becerikli hatun:)
Deseydin ben ödüllü aşçıyım :KK45:

MaşaAllah canım benim sen çok iyi bir insansın Rabbimde güzel gönlüne göre vermiş elhamdülillah ♥️🤲

X