Ne yaptın bugün:)Bende iyiyim canım çok şükür canım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın bugün:)Bende iyiyim canım çok şükür canım ❤
Dışarda biraz işlerim vardı onları hallettim,pazara falan uğradım ondan sonra pert oldum eve gelince sıcaktan sanırımNe yaptın bugün:)
Dışarı çıkılacak gibi değil canım:)Hava çok sıcak:)Sıcaktan olmuşturDışarda biraz işlerim vardı onları hallettim,pazara falan uğradım ondan sonra pert oldum eve gelince sıcaktan sanırım
Yattım uzandım yemeği koyup bir ilaç aldım anca kendime geliyorum ☺
ben şimdi bir ufurururum kocan zeytinyağı ile cikagelir senn merak etmeBende, 'doğru biz lüksü haketmiyoruz' deyip bıraktım son başvuru ne gündü, anneme 25inde gideceğim 26sında falan yapabilirdim Çorumda
Herhalde ondan canımDışarı çıkılacak gibi değil canım:)Hava çok sıcak:)Sıcaktan olmuştur
Canımm sağolasında bana mucize lazım öyle birşey içinben şimdi bir ufurururum kocan zeytinyağı ile cikagelir senn merak etme
Almazsa almasın ya boşver sen bulursun bir yerden:)Bunun için üzme kendiniCanımm sağolasında bana mucize lazım öyle birşey için
Allah için zor birşey var mi sence bence yok mucizeler dua ile gerçekleşir.Canımm sağolasında bana mucize lazım öyle birşey için
Benim hala komşulardan ümidim var aslıındaAlmazsa almasın ya boşver sen bulursun bir yerden:)Bunun için üzme kendini
Aynen komşu komşunun külüne muhtaçtırBenim hala komşulardan ümidim var aslıında
Aynen öyle ama mucizeyi hakediyormuyum bakalım Rabbimin gözündeAllah için zor birşey var mi sence bence yok mucizeler dua ile gerçekleşir.
Yarın ola hayrola canımAynen öyle ama mucizeyi hakediyormuyum bakalım Rabbimin gözünde ♥
Şuan ayaklarını uzattı spor haberi izliyor nasıl gidecek alıp gelecek bide süprizli
Bugun ceviz de al dedim bakalım beklemedeyimHemen aldır hiç durma benimki biraz iran hurması yaş gibi ama farketmez heralde
Bu atasözünde ki külü eskiden ne işinde kullanıyorlardı acaba nevoşAynen komşu komşunun külüne muhtaçtır
Yarın çok erken balım 1 hafta bekletir en azzzzzYarın ola hayrola canım
Bir haftaya kalmaz inşallahYarın çok erken balım 1 hafta bekletir en azzzzz
Noldu kiii
NasılsınBir haftaya kalmaz inşallah