Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen ne biçim diyet yapıyosun minik ya yinemi bozdun hurma çok kolay bide ben gayet rahattım bugün yap 3 gün dene.
1 3 5 7 gün yapılabilir tek sayı olacak
Sen ne biçim diyet yapıyosun minik ya yinemi bozdun hurma çok kolay bide ben gayet rahattım bugün yap 3 gün dene.
1 3 5 7 gün yapılabilir tek sayı olacak
O ne ya öyle hiç sevmem geciken işleri
Gittim mi bekletmiyecekler
Bende bugün bir iki parça birseler aldım pazar günü eşim izne çıkacak gideceğiz KV lere bir hafta çocuklar deniz istiyor napalim
Belki kukrimin üflemesi işe yarar yarın alır gelir :)
Dedimki 'yemeklere kullanmam salataya dökerim az az' diyorki 'normal yağ dök' e dedim 'onun kalorisi çok' 'yağın kalorisinden nolcak' diyor ben bununla çene yarıştıramam bacım
O ne ya öyle hiç sevmem geciken işleri
Gittim mi bekletmiyecekler
Bende bugün bir iki parça birseler aldım pazar günü eşim izne çıkacak gideceğiz KV lere bir hafta çocuklar deniz istiyor napalim
Belki kukrimin üflemesi işe yarar yarın alır gelir :)
Dedimki 'yemeklere kullanmam salataya dökerim az az' diyorki 'normal yağ dök' e dedim 'onun kalorisi çok' 'yağın kalorisinden nolcak' diyor ben bununla çene yarıştıramam bacım