Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Sağol bebeğim Allah razı olsun. Eşimin onu alacak parası yok değil biliyorum ben ama lüks diyor işte :KK51:
Bu adamlar da ayrı tuhaf yiaaa

Benim esimde sacma sapan yere para verir benim ihtiyaç gördüğüm bişey e ne gerek var der tamam temel ohtiyac değil ama ihtiyacım var ama demi :KK70:

Boşver adamlar da bazen naza ckemek istiyor sanırım kendini :/

Bizde düğünden geldik şimdi eşim ise gitti

Bu saatte düğün mi başlar ya gelin damat 10 a çeyrek kala çıktı dışarı bizde 5 dakika baktık çıktık eve
O ne ya öyle hiç sevmem geciken işleri 🤣
Gittim mi bekletmiyecekler :KK70:
Bende bugün bir iki parça birseler aldım pazar günü eşim izne çıkacak gideceğiz KV lere bir hafta çocuklar deniz istiyor napalim:KK53:

Bu adamlar da ayrı tuhaf yiaaa

Benim esimde sacma sapan yere para verir benim ihtiyaç gördüğüm bişey e ne gerek var der tamam temel ohtiyac değil ama ihtiyacım var ama demi :KK70:

Boşver adamlar da bazen naza ckemek istiyor sanırım kendini :/
Belki kukrimin üflemesi işe yarar yarın alır gelir :)
Dedimki 'yemeklere kullanmam salataya dökerim az az' diyorki 'normal yağ dök' e dedim 'onun kalorisi çok' 'yağın kalorisinden nolcak' diyor 🤣🤣🤣 ben bununla çene yarıştıramam bacım 😌

O ne ya öyle hiç sevmem geciken işleri 🤣
Gittim mi bekletmiyecekler :KK70:
Bende bugün bir iki parça birseler aldım pazar günü eşim izne çıkacak gideceğiz KV lere bir hafta çocuklar deniz istiyor napalim:KK53:
Ohh ne güzel tatil olur sizede bize bu sene fazla tatil yok işler sıkıştı sünnet sonrası tatil yaparız inşallah :KK49:

Belki kukrimin üflemesi işe yarar yarın alır gelir :)
Dedimki 'yemeklere kullanmam salataya dökerim az az' diyorki 'normal yağ dök' e dedim 'onun kalorisi çok' 'yağın kalorisinden nolcak' diyor 🤣🤣🤣 ben bununla çene yarıştıramam bacım 😌
Kızım herşeyi geçtim sağlık için iyi marketlerde daha pahalıdır üreticiden alsanız o_O

X