- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Estağfurullah canım o senin güzel gormendenMaşaAllah canım benim sen çok iyi bir insansın Rabbimde güzel gönlüne göre vermiş elhamdülillah ♥
Allah seninde güzel gönlüne göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estağfurullah canım o senin güzel gormendenMaşaAllah canım benim sen çok iyi bir insansın Rabbimde güzel gönlüne göre vermiş elhamdülillah ♥
O zaman gerek yokDilimin ucuna geldi hahsedecektim kendisi çok meraklı kk yi takip eder falan neme lazim
Amin cümlemizin inşaAllah balımEstağfurullah canım o senin güzel gormenden
Allah seninde güzel gönlüne göre versin inşallah
Gözümüz aydın canımŞuan aglıyor, sallıyorum.
Bugun göbeğimiz düştü şükür
bu şarkı çıktı gelini bekleme esnasında
Ama hediye gelsin ona bahsedeceğim diyeceğim bak bunu bu menü ile kazandımO zaman gerek yok
Bana bu şarkıyı bulip indirsene fdedi bende güldüm tamam dedim bu şarkı bana mı dedim
Alaylı bir gülümseme ile hayata dedi kafa sallauip
Bugün içimde sıkıntı var böyle bağıra bağıra ağlamak isitoyirm resmen
İnan çok bozugum yine kayınpederi götürdü beni ..Gel beraber ağlayak
Hava atmak şartAma hediye gelsin ona bahsedeceğim diyeceğim bak bunu bu menü ile kazandım
Yani ben ve hava atmak yani cümle nin bile ayrı bir havası oluyorHava atmak şart
Bana bu şarkıyı bulip indirsene fdedi bende güldüm tamam dedim bu şarkı bana mı dedim
Alaylı bir gülümseme ile hayata dedi kafa sallauip
Bugün içimde sıkıntı var böyle bağıra bağıra ağlamak isitoyirm resmen
Kiziyoruz da napcak be minik ana baba atılmaz da değiştiremez de bu saatten sonra huyunuİnan çok bozugum yine kayınpederi götürdü beni ..
Susuyorum ama sabirrr sabirrrrr
Odunluk da nirvana kendisiAy çok tatlısın minik ya tam odunluk yapmış eşin kütük hatta
Aynı şeyi ona sordum babanın uaptiklarini babam yapsa sen benim davrandığını gibi davranır misin sustu cevap vermediKiziyoruz da napcak be minik ana baba atılmaz da değiştiremez de bu saatten sonra huyunu
Yeşil çayın varmı hadi bir içelimOdunluk da nirvana kendisi
.hatta Türkiye çapında lider bile seçilebilir odunlukta
Kahve yapayım ben en iyisi hiç uykum yok tadım tuzum gibiYeşil çayın varmı hadi bir içelim
Niye ya yaparsın :)Yani ben ve hava atmak yani cümle nin bile ayrı bir havası oluyor
Zaten hava =benNiye ya yaparsın :)
Yok yeşil çay yap metabolizman hızlanırsa üzgünde hissetmezsin inşaAllahKahve yapayım ben en iyisi hiç uykum yok tadım tuzum gibi
İyi o zaman sıkıntı yokZaten hava =ben