- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.486
İnşallah olur gider yeaaa hedefe kitlenBugün başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olur gider yeaaa hedefe kitlenBugün başladım
3 günde 2 kg ama bugün tartılmadım son 3 gündür pek diyete uygun beslenmedim. Spora devam ama beslenmem bozulunca ben hemen + görürüm.. Bugünde canım sıkılmasın diye tartılmadım o yüzdenİnşallah olur gider yeaaa hedefe kitlen
Çokça su iç bugün inşallah vücut yaksin :))3 günde 2 kg ama bugün tartılmadım son 3 gündür pek diyete uygun beslenmedim. Spora devam ama beslenmem bozulunca ben hemen + görürüm.. Bugünde canım sıkılmasın diye tartılmadım o yüzden
Suyu 3 içiyorum hergün ben zaten, ilk öğünümü 10da yedim 2.yi 3de yiycem nasip olursaÇokça su iç bugün inşallah vücut yaksin :))
Bende sabah 9-10 yersem öğlen 2 de istiyor vücut akşam 6-6:30 da yersen harika olur vallaSuyu 3 içiyorum hergün ben zaten, ilk öğünümü 10da yedim 2.yi 3de yiycem nasip olursa
Hemen aldır hiç durma benimki biraz iran hurması yaş gibi ama farketmez heraldeBende sabah 9-10 yersem öğlen 2 de istiyor vücut akşam 6-6:30 da yersen harika olur valla
Bende eşime aldirtacam hurma
Nasıl olayım kuzummCanisiii nasilsin bakalım bugün
Çok iyi ol hep iyi ol kuzumNasıl olayım kuzumm
Hayırlı akşamlar gül yüzlüm :) marketten geldik yeni zeytinyağının en ucuzuna yapıştım, eşim almayalım dedi lükse çok girmeyelim dedi, bıraktım geri.. Benim tarifi başkasına verebilirsinHayırlı akşamlar
Hadi yaBiraz daha bekleyelim belki bulursun canımHayırlı akşamlar gül yüzlüm :) marketten geldik yeni zeytinyağının en ucuzuna yapıştım, eşim almayalım dedi lükse çok girmeyelim dedi, bıraktım geri.. Benim tarifi başkasına verebilirsin
Bende, 'doğru biz lüksü haketmiyoruz' deyip bıraktım son başvuru ne gündü, anneme 25inde gideceğim 26sında falan yapabilirdim ÇorumdaHadi yaBiraz daha bekleyelim belki bulursun canım
Ne yazık ki 22 sinde bitiyor canımBende, 'doğru biz lüksü haketmiyoruz' deyip bıraktım son başvuru ne gündü, anneme 25inde gideceğim 26sında falan yapabilirdim Çorumda
Biraz daha bekliyim o zaman .. belki bir yerden bulurum. Şeker değil tuz değil komşulardan istemek de istemiyorumNe yazık ki 22 sinde bitiyor canım
Haklısın canımBiraz daha bekliyim o zaman .. belki bir yerden bulurum. Şeker değil tuz değil komşulardan istemek de istemiyorum
Hayırlı akşamlar canım nasilsin :)Hayırlı akşamlar
İyiyim canım sağol sen nasılsınHayırlı akşamlar canım nasilsin :)
Bende iyiyim canım çok şükür canımİyiyim canım sağol sen nasılsın