Ne zaman belli olacak sizin tayin işiAma işte bizim zaman dar :)
Belki tayin çıkar bayramda gidemezsek diyor eşim:)Hayaller hayatlar:)
Belli olunca yer olursa belki düşünürüm:)Ben öyle çok kalabalık bir şey istemiyorum:)
Tayini ne tarafa istiyorsunuzAma işte bizim zaman dar :)
Belki tayin çıkar bayramda gidemezsek diyor eşim:)Hayaller hayatlar:)
Belli olunca yer olursa belki düşünürüm:)Ben öyle çok kalabalık bir şey istemiyorum:)
Bu yıl çok geçikti.Normalde önce şark tayinleri 1 ay sonra falan bizimki belli oluyordu.Tabi şarklar her yıl en geç haziran oluyordu.Daha 2 gün önce belli oldu:/Artık bizim ki ne kadar sürer bilmem :)Bu ay sonu en geç diyoruz.Ne zaman belli olacak sizin tayin işi
Malatya canım eşimin emekliliğe az kaldı.Olmayacak ama adamın ömrü dışarıda geçti:)Tayini ne tarafa istiyorsunuz
Rabbim gonlunuzdekini hayırla nasip etsin inşallahBu yıl çok geçikti.Normalde önce şark tayinleri 1 ay sonra falan bizimki belli oluyordu.Tabi şarklar her yıl en geç haziran oluyordu.Daha 2 gün önce belli oldu:/Artık bizim ki ne kadar sürer bilmem :)Bu ay sonu en geç diyoruz.
Amin inşaallah canım:)Rabbim gonlunuzdekini hayırla nasip etsin inşallah ❤
Malatya Malatya bulunmaz eşinMalatya canım eşimin emekliliğe az kaldı.Olmayacak ama adamın ömrü dışarıda geçti:)
Burasıda çoktan doldu ama yollamıyorlar:)
Buraya at resim.ben derim sana kuzuMalatya Malatya bulunmaz eşin
Emekli olinca gidersiniz artık
Gurbet zor abla ya Allah sizin gibi çok daha uzakta olanların uardimcisi olsun
İnan ben çok kararsızım
Bir kacgundur bişey almaya cekijiyorim yanımda danisacak şöyle daha iyi olur diyecek kimse yok
Ben sana aldıklarımi atayım özeldenBuraya at resim.ben derim sana kuzu
Ben napayım be kuzu oy oy
Canım biz yakınız ama ben çocuklardan gidemiyorum.Neredeyse 1 yıl olmuştu gitmemiştim.Belki uzakta olsam uçakla daha sık giderim.Abim İstanbul'da benden çok gidiyor:)Malatya Malatya bulunmaz eşin
Emekli olinca gidersiniz artık
Gurbet zor abla ya Allah sizin gibi çok daha uzakta olanların uardimcisi olsun
İnan ben çok kararsızım
Bir kacgundur bişey almaya cekijiyorim yanımda danisacak şöyle daha iyi olur diyecek kimse yok
Bugün bir dünya foto attım ablama benim çok beğendiğim bir elbiseye iyi değil kızı büyük göstermiş dedi meselaCanım biz yakınız ama ben çocuklardan gidemiyorum.Neredeyse 1 yıl olmuştu gitmemiştim.Belki uzakta olsam uçakla daha sık giderim.Abim İstanbul'da benden çok gidiyor:)
Haklısın tek başına karar verilmiyor:)
Aynen canım görmeden belli olmuyor:)Bugün bir dünya foto attım ablama benim çok beğendiğim bir elbiseye iyi değil kızı büyük göstermiş dedi mesela
O an annem aramıştı beni annem e video attım kızı kabinde iken
Annem ablama göstermiş öyle görünce hosunq gitmis mesela ..
Bazen foto da farklı gözüküyor kıyafet veya eşya ://
Nasıl bişey aldın kuzu tunik tarzımıBugün bir dünya foto attım ablama benim çok beğendiğim bir elbiseye iyi değil kızı büyük göstermiş dedi mesela
O an annem aramıştı beni annem e video attım kızı kabinde iken
Annem ablama göstermiş öyle görünce hosunq gitmis mesela ..
Bazen foto da farklı gözüküyor kıyafet veya eşya ://
Kızıma gelinlik gibi bişey tullu falanNasıl bişey aldın kuzu tunik tarzımı
Kızınamı anlamamışım kuzu .oyy yerim onu ben ne tatlı olurKızıma gelinlik gibi bişey tullu falan
Çok güzel oldu zatı manken gibi poz verdi birdeKızınamı anlamamışım kuzu .oyy yerim onu ben ne tatlı olur
Yesinler maşallah sıpacıkkkÇok güzel oldu zatı manken gibi poz verdi birde
Baksana SunaYesinler maşallah sıpacıkkk
Seni çirkiiiin maşallah yerim seni yeeer sıpaam maşallah subhanallahBaksana Suna
Teşekkür ederiz teyzesiSeni çirkiiiin maşallah yerim seni yeeer sıpaam maşallah subhanallahbir öp yanaklardan tam prenses