Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güle güle giyersin inşaallah canım:)
Bende dün bir mekan buldum.Küçük bir yemek için ama günleri doluymuş.Bayramda sadece müsaitmiş.Onada eşim razı olmadı.Artık bu yıl olmazsa seneye çok beğendim :)
Güle güle giyersin inşaallah canım:)
Bende dün bir mekan buldum.Küçük bir yemek için ama günleri doluymuş.Bayramda sadece müsaitmiş.Onada eşim razı olmadı.Artık bu yıl olmazsa seneye çok beğendim :)
Ben eğlence düşünmüyorum canım sadece yemek olacak.Bulduğum yer bahçeli çok nezih bir mekan şöyle 30-35 kişilik yemekli bir organizasyon olacak:)Organizasyon firması hem de:)
Amin inşaallah canım:)
Ben eğlence düşünmüyorum canım sadece yemek olacak.Bulduğum yer bahçeli çok nezih bir mekan şöyle 30-35 kişilik yemekli bir organizasyon olacak:)Organizasyon firması hem de:)
Amin inşaallah canım:)
Ama işte bizim zaman dar :)
Belki tayin çıkar bayramda gidemezsek diyor eşim:)Hayaller hayatlar:)
Belli olunca yer olursa belki düşünürüm:)Ben öyle çok kalabalık bir şey istemiyorum:)