Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Abiye elbise abla buz mavisi

Boya badana için de boya tasarım için bişey sipariş etmem lazım sepeti biriktiriyorim
Güle güle giyersin inşaallah canım:)
Bende dün bir mekan buldum.Küçük bir yemek için ama günleri doluymuş.Bayramda sadece müsaitmiş.Onada eşim razı olmadı.Artık bu yıl olmazsa seneye çok beğendim :)

İnşallah olur abla esimde illa içinde kalacaksa kadın kadına eğlenecek yer buallim diyor onu da ben istemedim o kadar büyük ise girisirsem

Mutlu olamayacağını kişileri de çağıracağım

Ama ev içinde yaparsam gırgır şamata sadece sevdiklerim gelecek inşallah

Senin de gonuline göre olsun inşallah

Ben eğlence düşünmüyorum canım sadece yemek olacak.Bulduğum yer bahçeli çok nezih bir mekan şöyle 30-35 kişilik yemekli bir organizasyon olacak:)Organizasyon firması hem de:)
Amin inşaallah canım:)

Ya benimde kilo vermem lazım ama yok gram hırs azim yokkk
gel fitotellalara
Ben eğlence düşünmüyorum canım sadece yemek olacak.Bulduğum yer bahçeli çok nezih bir mekan şöyle 30-35 kişilik yemekli bir organizasyon olacak:)Organizasyon firması hem de:)
Amin inşaallah canım:)
Himm organizanyin işleri iyi oluyor genelde :))

Çok değil 3-5 bile versen yeter canım:)Biraz zorlasan verirsin:)
Zaten daha önce aldığım 48 bedenlerin içinde biraz boşluk var korsesiz bile ki ben onları korse ile giyip birini patlatmistim

Patlatmadigimi denedim çok rahat oluyor

Birde eşim bu elbiseyi gordu mankendeki gibi dar olursa hiç heveskenme giyemezsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…