- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.478
Yarın ve Pazartesi hafif versin:)Salı guni tartı günü
Ne sipariş ettin:)Düğüne kadar kilo ver bari:)Kukrim ben bugün elbise siparişi verdim ..kargoları arka arkaya siraladim adam farketmesin kk yi diye
HangisiniKukrim ben bugün elbise siparişi verdim ..kargoları arka arkaya siraladim adam farketmesin kk yi diye
Abiye elbise abla buz mavisiNe sipariş ettin:)Düğüne kadar kilo ver bari:)
Hiç düşünmediğimiHangisini
At bakayimHiç düşünmediğimi
Güle güle giyersin inşaallah canım:)Abiye elbise abla buz mavisi
Boya badana için de boya tasarım için bişey sipariş etmem lazım sepeti biriktiriyorim
At bakayim
Çok güzel canım ama o güne kadar lütfen biraz dikkat et biraz kilo ver:)
İnşallah olur abla esimde illa içinde kalacaksa kadın kadına eğlenecek yer buallim diyor onu da ben istemedim o kadar büyük ise girisirsemGüle güle giyersin inşaallah canım:)
Bende dün bir mekan buldum.Küçük bir yemek için ama günleri doluymuş.Bayramda sadece müsaitmiş.Onada eşim razı olmadı.Artık bu yıl olmazsa seneye çok beğendim :)
Çok hoş canım.gule güle giy inşallah
Abla son diyette bir kilo gitti yine şükür ..Karatay olmadı yaÇok güzel canım ama o güne kadar lütfen biraz dikkat et biraz kilo ver:)
Olursa inşallah :))Çok hoş canım.gule güle giy inşallah
Ben eğlence düşünmüyorum canım sadece yemek olacak.Bulduğum yer bahçeli çok nezih bir mekan şöyle 30-35 kişilik yemekli bir organizasyon olacak:)Organizasyon firması hem de:)İnşallah olur abla esimde illa içinde kalacaksa kadın kadına eğlenecek yer buallim diyor onu da ben istemedim o kadar büyük ise girisirsem
Mutlu olamayacağını kişileri de çağıracağım
Ama ev içinde yaparsam gırgır şamata sadece sevdiklerim gelecek inşallah
Senin de gonuline göre olsun inşallah
Olur olur azim.edersen olurOlursa inşallah :))
Çok değil 3-5 bile versen yeter canım:)Biraz zorlasan verirsin:)Abla son diyette bir kilo gitti yine şükür ..Karatay olmadı ya
Doyana kadar yiyin diyor ya ben abartiyorim sanırım
Böyle azar azar sık sık daha iyi sanki
gel fitotellalaraYa benimde kilo vermem lazım ama yok gram hırs azim yokkk
Himm organizanyin işleri iyi oluyor genelde :))Ben eğlence düşünmüyorum canım sadece yemek olacak.Bulduğum yer bahçeli çok nezih bir mekan şöyle 30-35 kişilik yemekli bir organizasyon olacak:)Organizasyon firması hem de:)
Amin inşaallah canım:)
Ama işte bizim zaman dar :)gel fitotellalara
Himm organizanyin işleri iyi oluyor genelde :))
Zaten daha önce aldığım 48 bedenlerin içinde biraz boşluk var korsesiz bile ki ben onları korse ile giyip birini patlatmistimÇok değil 3-5 bile versen yeter canım:)Biraz zorlasan verirsin:)