Ne yapacağına karar ver derken abla ☺Geç kalma yap bir tane daha ondan sonra ne yapacağına karar ver:)3. yü ister misin 2 de mi kalırsın bilmem:)
Hoşbulduk canımHoş geldin şarjın doldu mu
Valla bazen tek çocuk olmasi ona haksızlık gibi geliyo kendime guvenemiyorumGeç kalma yap bir tane daha ondan sonra ne yapacağına karar ver:)3. yü ister misin 2 de mi kalırsın bilmem:)
MaşallahHoşbulduk canımdoldu o arada yan komşunun balkona geçip üç bardak çay ictim
3 tane mi 4 tane miNe yapacağına karar ver derken abla ☺
Afiyet bal şeker olsun canımHoşbulduk canımdoldu o arada yan komşunun balkona geçip üç bardak çay ictim
4 lerbeklerim canfebden3 tane mi 4 tane mi
Tek çocuk bence az canım :)Yani Allah gönlüne göre versin.İnşaallah 2.kız olur bir daha düşünmezsin:)Valla bazen tek çocuk olmasi ona haksızlık gibi geliyim kendime guvenemiyorum
Kız çocuk ozlemim de var sansima erkek olur tabi ☺
Öyle işte
İki olsun küçükken daha iyiymiş aslında arası açılınca rahatın bozuluyorBen 2 ye cesaret edemiyorum 4 diyosun
Biraz büyüsün cesaret edersinBen 2 ye cesaret edemiyorum 4 diyosun
Bencede az yani ilerde bize bişey olursa bir kardeşi olsun şu hayatta diyorum ama Allah gostermesin eşime bişey olursa iki çocuğa tek başıma ben nasıl bakarım diyorum sonra vazgeciyorum ☺Tek çocuk bence az canım :)Yani Allah gönlüne göre versin.İnşaallah 2.kız olur bir daha düşünmezsin:)
Bencede az yani ilerde bize bişey olursa bir kardeşi olsun şu hayatta diyorum ama Allah gostermesin eşime bişey olursa iki çocuğa tek başıma ben nasıl bakarım diyorum sonra vazgeciyorum ☺Tek çocuk bence az canım :)Yani Allah gönlüne göre versin.İnşaallah 2.kız olur bir daha düşünmezsin:)
Aynen ne de olsa evde çocuk bakılıyor:)İki olsun küçükken daha iyiymiş aslında arası açılınca rahatın bozuluyor
Dimi Ha bir ha iki :))Aynen ne de olsa evde çocuk bakılıyor:)
Hakkınızda hayırlısı canım.Bencede az yani ilerde bize bişey olursa bir kardeşi olsun şu hayatta diyorum ama Allah gostermesin eşime bişey olursa iki çocuğa tek başıma ben nasıl bakarım diyorum sonra vazgeciyorum ☺
Aynen canım:)Dimi Ha bir ha iki :))
Amin cumlemizinHakkınızda hayırlısı canım.