Hiç memnun olmuyoruz.Mutlaka kendimizde çevremizde bir kusur buluyoruz.Oda doğru abla tabi ama bazende azıcık daha kilo olsa bu bende iyi dururdu dediğimde olduyine şükür diyelim napalım herkesin kendince bi şeysi oluyor işte
Kollarından ısırayımmı heeeEki Görüntüle 2286028 böyleyim şu an
Aynen abla vallahi Rabbim bu günümüzden kötü etmesin inşallahHiç memnun olmuyoruz.Mutlaka kendimizde çevremizde bir kusur buluyoruz.
Ne demek istiyosun kolların bingil bingil mi diyorsun HeKollarından ısırayımmı heee
Amin canımAynen abla vallahi Rabbim bu günümüzden kötü etmesin inşallah
Yooooo ben öyle bişiymi dedim ayol demek sen öyle görüyosunki dedin bakNe demek istiyosun kolların bingil bingil mi diyorsun He
Ben ilk resmi görmedim:)Bi yere kaybolmayin daha doğuma giderkenki halimi falan atıcam
Bunu kaldiriyim onu atayım ☺Ben ilk resmi görmedim:)
Bencede blue kiskaniyo benim gobisimi ☺Gayet iyisin canım:)
İşte benim bel-göbek bölgem ince o kısım aşağıya kayıyor.Bacak-basen biraz çıkıyor.Ama senin gibi kilomu göstermiyorum:)Bencede blue kiskaniyo benim gobisimi ☺
efsane aile yi izliyomusun abla foxtaİşte benim bel-göbek bölgem ince o kısım aşağıya kayıyor.Bacak-basen biraz çıkıyor.Ama senin gibi kilomu göstermiyorum:)
Arada bakıyorum canım:)Şimdi kapattık tv yi :)Çocuklar izlemek istemedi bende kapattım:)Kitap okuyorlar yatacaklar:)efsane aile yi izliyomusun abla foxta
Ben çok seviyorum programı yaArada bakıyorum canım:)Şimdi kapattık tv yi :)Çocuklar izlemek istemedi bende kapattım:)Kitap okuyorlar yatacaklar:)
Bende seviyorum o tür programları:)Ben çok seviyorum programı ya
Sözde kV adayı kızı için yetiştirme parası istiyor başlık parası alamayız moderniz falan dedi çocuğun babası masadaki bardaklari kırdıBende seviyorum o tür programları:)
Ben olsam kalpten giderim.Dozu bayağı aşıyor:)Sözde kV adayı kızı için yetiştirme parası istiyor başlık parası alamayız moderniz falan dedi çocuğun babası masadaki bardaklari kırdı