Aynen benimde öyle:)Benim zaten kemiklerim ağır gostermem kilomu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimde öyle:)Benim zaten kemiklerim ağır gostermem kilomu
Kuzu valla napim ayy bizim aile zayıf alamıyom gece bile ekmek arası yapar yerim bende almak istiyom işte ,hep diyet topiği var bizi düşünen yok vallaBu benim 55 olmam gibi bisey
Boyuna göre iyi aslında canım:)Yani en fazla 2 kilo alsan yeter:)1.57 ,1.58 boy , 48 de kilocuğumm ama bi 5 kilo alman lazımyaa
Bende 45 timEvlenirken 55 56 idim sanırım
Ben 56 kiloydum.Oğlumdan önce yine öyleydim.Doğumdan sonra 60 tan aşağıya pek düşmedim.Zaten yakışmıyor:)Evlenirken 55 56 idim sanırım
Alma boşver gayet iyisin canım:)Kuzu valla napim ayy bizim aile zayıf alamıyom gece bile ekmek arası yapar yerim bende almak istiyom işte ,hep diyet topiği var bizi düşünen yok valla
Vardı sanki diyet topiginde kilo almak isteyen bir gurupKuzu valla napim ayy bizim aile zayıf alamıyom gece bile ekmek arası yapar yerim bende almak istiyom işte ,hep diyet topiği var bizi düşünen yok valla
Çok zayıfta iyi olmuyor abla 53 55 olsam yeter. Varmı kilo aldıran bildiğin bişeyBoyuna göre iyi aslında canım:)Yani en fazla 2 kilo alsan yeter:)
Bende 58 60 arası seviyorum kendimi 55 gibi duruyorum ozamanBen 56 kiloydum.Oğlumdan önce yine öyleydim.Doğumdan sonra 60 tan aşağıya pek düşmedim.Zaten yakışmıyor:)
Cici Bebe ☺Çok zayıfta iyi olmuyor abla 53 55 olsam yeter. Varmı kilo aldıran bildiğin bişey
Vallamı ben hiç denk gelmedim okadar zamandırVardı sanki diyet topiginde kilo almak isteyen bir gurup
Bak benim kızlarda 163 46-47 kilolar:)Oda bu yaz öyle oldular.2-3 aldılar.Bence gayet iyi duruyor.53-55 sana fazla olur:)Çok zayıfta iyi olmuyor abla 53 55 olsam yeter. Varmı kilo aldıran bildiğin bişey ;h
Ben 63 te çok iyi oluyorum.Dediğin gibi o zaman 60 gibi duruyorum.Hatta 59-60:)Bende 58 60 arası seviyorum kendimi 55 gibi duruyorum ozaman
Yedim kızımın cici bebelerinden ay nasılda severimCici Bebe ☺
Evet 50 yeter ona ben 165 e 65 kiloyum fazla geliyoBak benim kızlarda 163 46-47 kilolar:)Oda bu yaz öyle oldular.2-3 aldılar.Bence gayet iyi duruyor.53-55 sana fazla olur:)
Senin genetik canım ne yapsan almazsın:)
Aynen biz 3-5 versek gayet iyi oluyor:)Evet 50 yeter ona ben 165 e 65 kiloyum fazla geliyo
Öylemi diyosun abla nebilim çok zayıf geliyorum kendime , sanırım öyleya ailedede kilolu yok biz böyle gidecek galiba :)Bak benim kızlarda 163 46-47 kilolar:)Oda bu yaz öyle oldular.2-3 aldılar.Bence gayet iyi duruyor.53-55 sana fazla olur:)
Senin genetik canım ne yapsan almazsın:)
Sağlık olsun canım:)Öylemi diyosun abla nebilim çok zayıf geliyorum kendime , sanırım öyleya ailedede kilolu yok biz böyle gidecek galiba :)
Oda doğru abla tabi ama bazende azıcık daha kilo olsa bu bende iyi dururdu dediğimde oldu yine şükür diyelim napalım herkesin kendince bi şeysi oluyor işteSağlık olsun canım:)
İnan kilo olunca giydiğin yakışmıyor .Bir şey beğenip bulamıyorsun:)