- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Yapsammi yarın canım istedi bak şimdiBuyur bacım hepsi senin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapsammi yarın canım istedi bak şimdiBuyur bacım hepsi senin olsun
Teşekkür ederim canım nasılsınEllerine sağlık canım
Yap valla ayranla iyi gidiyorYapsammi yarın canım istedi bak şimdi
Aldım olsun kışın veririmGeçen 3 kilo aldım demedin mi
İyiyim canım sağol sen nasılsınTeşekkür ederim canım nasılsın
Sana tepsi tepsi yaparım canım ay hakkını helal et vallaBenim olabilir mi
Yarınki psikolojim e bırakıyorum bu işi ☺Yap valla ayranla iyi gidiyor
O zaman 5 kilo daha alabilirsinAldım olsun kışın veririm
Ben bu işi bozarımYarınki psikolojim e bırakıyorum bu işi ☺
Bende iyiyim çok şükür yemek yedik çocukları yıkadım şimdi uyuma moduna geçiriyorumİyiyim canım sağol sen nasılsın
Bende kaç aydır sarma yapcam o psikolojiyi yakalayamadım dahaYarınki psikolojim e bırakıyorum bu işi ☺
İyi maşaallah canımBenimkiler geç yatmaya başladı.Bugün sabah kursları vardı erken kalktılar bakalım yatacaklar mı karışmıyorumBende iyiyim çok şükür yemek yedik çocukları yıkadım şimdi uyuma moduna geçiriyorum
Ben de geldiğimden beri bazlama yapacağım eriniyorum .Hava çok sıcakBende kaç aydır sarma yapcam o psikolojiyi yakalayamadım daha
Ordan doğuma giderim ozamanO zaman 5 kilo daha alabilirsin
Ama nedeeeenBen bu işi bozarım
Deynepden un helvası istedim kaçtıDiyettesin un helvası cısssssHem bu sıcakta un helvası yenir mi
Yarın çiğ börek yaparsan olacağını söylüyorumOrdan doğuma giderim ozaman
Benimkilerde niyeti yoktu banyoya soktum en iyisi mayisiyorlarİyi maşaallah canımBenimkiler geç yatmaya başladı.Bugün sabah kursları vardı erken kalktılar bakalım yatacaklar mı karışmıyorum
Kilo almanı istemiyorum.Siz kukrim'e uymayın ,o yiyip yiyip kilo almayanlardanAma nedeeeen
Yapmaya gitmiştirDeynepden un helvası istedim kaçtı