Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
ikramaya çok tebrik ederim,rekor oyla geldi birinciliğin
Ellerine,emeğine sağlık
Sana ve tüm katılımcılara güzel tariflerini paylaştıkları için teşekkürler ,ellerinze,yüreğinize sağlık

ikramaya çok tebrik ederim,rekor oyla geldi birinciliğin
Ellerine,emeğine sağlık
Sana ve tüm katılımcılara güzel tariflerini paylaştıkları için teşekkürler ,ellerinze,yüreğinize sağlık
teşekkür ederim arkadaşım oy veren beğenen destek olan herkese ayrıca teşekkürler..ve yarışmaya katılan herkesin eline yüreğine emeğine sağlık...
ikramaya tebrik ederim birinciligini :119::119::119::119::119:
Teşekkürler canımm
Tebrikler İkramaya

Teşekkürler canımm :79::79::79:

Canim simdiden tebrik ederim,ellerine saglik..portakalli pirasa sayesinde sifada buldum ben..

tşekkür ederimm Minecanımm.:13::13:.... farklı bir lezzet ama bebişinle sana şifa oldu ne güzel bol C vitamini depoladın değil mii...Kan olsun can olsun meleğine inşaallah

İkramaya tebrikler canım
Tüm emeği geçen arkadaşların ellerine ,emeğine sağlık

İkramaya tebrikler canım
Tüm emeği geçen arkadaşların ellerine ,emeğine sağlık

teşekkür ederim Arkadaşımm çok keyifli bir yarış oldu :13::13::13: sizlerle tanıştığıma çok memnunum emeğinize ellerinize sağlıkk..

Son düzenleme:
canım arkdaşım benimmmm çok tebrik ediyorummmm öpüyorum sevgiyle yemeklerinin önünde eğiliyorummm

süpersiniz siz cansınız sağolun ...bu yarışmaya da böyle kutlama yakışır gerçektenn:

coşmuşsun şekerim ikramayanın kutlaması dansözsüz olmazdı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…