• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Cadısım ona bildiğim kadarı ile kabak macunu deniliyor:12:tarifide şöyle :1:

Macun kabağı alınıp dilimlenir. Kabuğu soyulur. Sonra yaklaşık 5cm. boyunda parçalar halinde kesilir. Kesilen parçalar ekşili suya alılır. İki saat bekletildikten sonra kirece yatırılır. Allı saat bekletildikten sonra iki kez kaynatılıp suyu dökülür. Sonra elli parça kabağa bir okka şeker konup iki saat bekletilir. Kısık ateşte kıvamına gelinceye kadar kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Sonra içine az limon ve vanilya konarak tekrar kaynatılır. Soğuyunca kavanozlara konup saklanır. Misafirlere ikram edilir....

ama canım yani şimdi o kadar tatlıyı yersen, şekerparler, hanım göbekleri, dilber dudakları tabiki yeter, (çaktırmayın konuyu yemeklere çekiyom:27:)
şimdi diyeceksiniz ki konu şerbetli ttalı değil zaytin yağlı ama biliyonuzmu ki ben tatlıyı aç karnına severim:31:

Çevirrr gazı yanmasın cadısım:1:ama konuyu dağıttık yani helal bize vallaa:21::16:

Amacı eğlenmek olan bir yarışmada rakibin amacından saparak başka yollara girdiğini temiz yarışmadığını düşünürsek kuralı olmayan bu yarışın kuralını rakibe göre koyarız etki tepki meselesi diyelim...
Tüp bebek bölümünün adı geçiyor oylar ordan isteniyormuş...E bundan doğal ne var acaba herkes kk da bulunduğu topikleri ve çevresini yönlendiriyor editör desteğini arkasına alarak hemde..Belli bir sayıdayız öyle sayısız topiklerimiz yok bizim editör desteğimizde yok özelden sınırsız mesaj atabilme şansımda yok kendi adıma sıradan bir üyenin haklarına sahibim...
İsmi lazım değil bir editör zamanında birinci giden arkadaşımızdan özel mesajla destek istiyorsa demekki bu işler böyle...
Kendi adıma ben amacına uygun yaşıyorum bu yarışı ve eğleniyorum sonuç ne olur bilemem hırs yapmıyorum destek oluyorum o kadar...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:9::9::9::9::9::9::9:
ne fırtınası olcakki yemek yarışması bu sonuçta:9::9::9:

Valla burası Kadınlar Kulubü..:kkk: Burada,özellikle bu konuda bu sessizlik şaşırttı beni,hani sürekli birşeyler yazar çizerdik diğer geçmiş kategorilerdede,ondan :34:
Buranın fırtınasıda hiç eksik olmaz hani :22: Ondan demiştim hani :34:

lezzet fırtınası şekerim:34::34::34::34::34::34::34:

doğru dedin valla hiç öle düşünmemiştim:9::56::56::56:

Valla burası Kadınlar Kulubü..:kkk: Burada,özellikle bu konuda bu sessizlik şaşırttı beni,hani sürekli birşeyler yazar çizerdik diğer geçmiş kategorilerdede,ondan :34:
Buranın fırtınasıda hiç eksik olmaz hani :22: Ondan demiştim hani :34:

Bencede aktif olması gereken bir konu ama sanırım gerildi herkes en başından...Bir de çekişme yok bence o sebeple aktif değil...

doğru dedin valla hiç öle düşünmemiştim:9::56::56::56:

Bencede aktif olması gereken bir konu ama sanırım gerildi herkes en başından...Bir de çekişme yok bence o sebeple aktif değil...

Bence her yarışmada bir çekişme olur :34: Yarışma bu sonuçta,çekişme olmadan olmaz..
Birinci giden arkadaşımız İkramaya açık ara ônde..Şimdiden kutluyorum seni İkramaya :46:
Katılan diğer arkadaşlarada diğer kategoride bol şans diliyorum :42:Pes etmek yok,ben üçüncü kategoride birinciliği yakaladım :34:

hey maaşallah oylara bak :53: yanlış hatırlamıyorsam oylama bu gün bitiyordu, şimdiden tebrikler ikramaya :34:

Teşekkürler vuslatcımm..oylamalar bugün bitiyor ..şimdiden tebrikleri kabul etmek tuhaf geldi..:44::44::44:
Bence her yarışmada bir çekişme olur :34: Yarışma bu sonuçta,çekişme olmadan olmaz..
Birinci giden arkadaşımız İkramaya açık ara ônde..Şimdiden kutluyorum seni İkramaya :46:
Katılan diğer arkadaşlarada diğer kategoride bol şans diliyorum :42:Pes etmek yok,ben üçüncü kategoride birinciliği yakaladım :34:

Yarışmaya renk katan da bu kıyasıya çekişme değil mi zaten..teşekkürler meemetörcümm :54::54:güzel dileklerin içinn..yarışmalara devam tabii harika yemekler ve paylaşımlar yapılıyor sonuçtaa..ve herkese gelecek kategorilerde başarılar diliyorum şimdiden..:16::16::16::16:

Teşekkürler vuslatcımm..oylamalar bugün bitiyor ..şimdiden tebrikleri kabul etmek tuhaf geldi..:44::44::44:

Yarışmaya renk katan da bu kıyasıya çekişme değil mi zaten..teşekkürler meemetörcümm :54::54:güzel dileklerin içinn..yarışmalara devam tabii harika yemekler ve paylaşımlar yapılıyor sonuçtaa..ve herkese gelecek kategorilerde başarılar diliyorum şimdiden..:16::16::16::16:

Canim bende şimdiden tebrik ediyorum ve tekrar o güzel ellerine sağlık:16:
:71:

Ve bana oyunu veren 7 arkadaşa çok teşekkür ediyorum:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım...Şimdiden tebrik ediyorum ama kutlamam kesin sonuçtan sonra olacak:21::21::21:
teşekkür ederimm canımm:54::54::54::13: bekliyorum ben de bakalımm sonuçlar kesinleşsinn:16::16::16::16:kutlamaya beklerimm..:29::38::38:
kesin sonuçları almadan önce tebrik etmek istedim... sonuçlar kesinlenince kutlamalara katılmak isterim.... tekrar eline yüreğine sağlık.....
teşekkürler bebişimm:54::54::54:kutlamaya beklerim inş..afiyet olsun canım yaptın yedin sonuçta salatamdann...:39::39::39::34::34::16::16::16:
Canim bende şimdiden tebrik ediyorum ve tekrar o güzel ellerine sağlık:16:
:71:

Ve bana oyunu veren 7 arkadaşa çok teşekkür ediyorum:16:

Teşekkür ediyorumm Yağmur Perisi :54::54::54:Çok güzel bir yarışma oldu..Emeğin ve güzel paylaşımın için ben teşekkür ederim asıl:71::71::71:...bu yarışma sayesinde bir sürü yeni lezzetle tanıştımm...:71::71::71::71::16::16::16:

teşekkür ederimm canımm:54::54::54::13: bekliyorum ben de bakalımm sonuçlar kesinleşsinn:16::16::16::16:kutlamaya beklerimm..:29::38::38:

teşekkürler bebişimm:54::54::54:kutlamaya beklerim inş..afiyet olsun canım yaptın yedin sonuçta salatamdann...:39::39::39::34::34::16::16::16:

Teşekkür ediyorumm Yağmur Perisi :54::54::54:Çok güzel bir yarışma oldu..Emeğin ve güzel paylaşımın için ben teşekkür ederim asıl:71::71::71:...bu yarışma sayesinde bir sürü yeni lezzetle tanıştımm...:71::71::71::71::16::16::16:

Rica ederim ve bende çok teşekür ederim:55:

Back