• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Sayın Ausencia Hanım, Sayın azerinnn Hanım, Sayın TatluCadu Hanım, Sayın Elossa Hanım, Sayın Mutluluknerdesinbenibul Hanım, Sayın Minnak Hanım, Sayın yağmur_perisi Hanım, sizleri de birer yarışmacı olarak; emekleriniz ve katılımınızdan ötürü çok çok tebrik ediyor, mutfağımıza yeni yeni lezzetler kazandırmanızdan ve hem püf noktalarıyla hem de böylesine güzel sunumlarla -bizlerle paylaşmış olmanızdan ötürü- de ellerinize sağlık diyor ve hepinize ayrı ayrı olmak üzere çok çok teşekkür ediyorum kendi adıma... Bundan sonra yarışmaya katılacak olan tüm arkadaşlara da şimdiden ellerinize sağlık diyor, bol şanslar diliyorum... Bol katılımlı, keyifli, eğlenceli ve coşkulu bir yarışma süreci olsun temennilerimle ve sevgimle...

Sayın ikramaya Hanım; Ellerinize ve emeğinize sağlık diyor, birinciliğiniz için de tebrik ediyorum. Bu kategoride; gerek oylama süreci gerekse yarışma sonucu netleştikten sonraki kutlamalar süreci, gerçekten müthiş ve oldukça coşkulu yaşanmış... Çok ama çok keyifli olmuş hakikaten... İnşallah, en kısa zamanda -gönlünüzden geçenler ve dilediğiniz konusunda- da çok daha büyük ve güzel kutlamalarınız da gelsin bir an evvel, devamında... Tekrar tebrik ediyor, birincilik ödülleriniz için, keyifli günlerde ve sağlıcakla, mutlulukla, ağız tadıyla en güzel günlerde kullanılsın inşallah diyorum...

Teşekkür ederimm Candan Hanımm:kkk::kkk::kkk:..güzel sözleriniz ve dilekleriniz içinn :16::16::16::16::71::71::71::71::71: İnşallah bundan sonraa katılımın daha fazla olduğu

daha keyifli daha coşkulu yarışmalar yaşansın..ve harika tarifler paylaşılsınn isterim...Ve içten dularınıza da amin diyorum Canı gönüldenn:54::54::54::2::2::16::16:

Back