- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
ama canım yani şimdi o kadar tatlıyı yersen, şekerparler, hanım göbekleri, dilber dudakları tabiki yeter, (çaktırmayın konuyu yemeklere çekiyom)
şimdi diyeceksiniz ki konu şerbetli ttalı değil zaytin yağlı ama biliyonuzmu ki ben tatlıyı aç karnına severim
parlaklığı göze, sertliği damağa hitap ediyor
hoş geldin bu arada cezan bitmiş sevidnim
Amacı eğlenmek olan bir yarışmada rakibin amacından saparak başka yollara girdiğini temiz yarışmadığını düşünürsek kuralı olmayan bu yarışın kuralını rakibe göre koyarız etki tepki meselesi diyelim...
Tüp bebek bölümünün adı geçiyor oylar ordan isteniyormuş...E bundan doğal ne var acaba herkes kk da bulunduğu topikleri ve çevresini yönlendiriyor editör desteğini arkasına alarak hemde..Belli bir sayıdayız öyle sayısız topiklerimiz yok bizim editör desteğimizde yok özelden sınırsız mesaj atabilme şansımda yok kendi adıma sıradan bir üyenin haklarına sahibim...
İsmi lazım değil bir editör zamanında birinci giden arkadaşımızdan özel mesajla destek istiyorsa demekki bu işler böyle...
Kendi adıma ben amacına uygun yaşıyorum bu yarışı ve eğleniyorum sonuç ne olur bilemem hırs yapmıyorum destek oluyorum o kadar...
İnanılmaz bir sessizlik var konuda.... :26:
Fırtına öncesi sessizlikmi diyelim ne diyelim bilemedim...
ne fırtınası olcakki yemek yarışması bu sonuçta
ne fırtınası olcakki yemek yarışması bu sonuçta
lezzet fırtınası şekerim
Valla burası Kadınlar Kulubü..Burada,özellikle bu konuda bu sessizlik şaşırttı beni,hani sürekli birşeyler yazar çizerdik diğer geçmiş kategorilerdede,ondan
Buranın fırtınasıda hiç eksik olmaz haniOndan demiştim hani
doğru dedin valla hiç öle düşünmemiştim
Bencede aktif olması gereken bir konu ama sanırım gerildi herkes en başından...Bir de çekişme yok bence o sebeple aktif değil...
hey maaşallah oylara bakyanlış hatırlamıyorsam oylama bu gün bitiyordu, şimdiden tebrikler ikramaya
Bence her yarışmada bir çekişme olurYarışma bu sonuçta,çekişme olmadan olmaz..
Birinci giden arkadaşımız İkramaya açık ara ônde..Şimdiden kutluyorum seni İkramaya
Katılan diğer arkadaşlarada diğer kategoride bol şans diliyorumPes etmek yok,ben üçüncü kategoride birinciliği yakaladım
hey maaşallah oylara bakyanlış hatırlamıyorsam oylama bu gün bitiyordu, şimdiden tebrikler ikramaya
Teşekkürler vuslatcımm..oylamalar bugün bitiyor ..şimdiden tebrikleri kabul etmek tuhaf geldi..:44::44::44:
Yarışmaya renk katan da bu kıyasıya çekişme değil mi zaten..teşekkürler meemetörcümmgüzel dileklerin içinn..yarışmalara devam tabii harika yemekler ve paylaşımlar yapılıyor sonuçtaa..ve herkese gelecek kategorilerde başarılar diliyorum şimdiden..
teşekkür ederimm canımmCanım...Şimdiden tebrik ediyorum ama kutlamam kesin sonuçtan sonra olacak
teşekkürler bebişimmkesin sonuçları almadan önce tebrik etmek istedim... sonuçlar kesinlenince kutlamalara katılmak isterim.... tekrar eline yüreğine sağlık.....
Canim bende şimdiden tebrik ediyorum ve tekrar o güzel ellerine sağlık
Ve bana oyunu veren 7 arkadaşa çok teşekkür ediyorum
teşekkür ederimm canımm:13: bekliyorum ben de bakalımm sonuçlar kesinleşsinn kutlamaya beklerimm..
teşekkürler bebişimmkutlamaya beklerim inş..afiyet olsun canım yaptın yedin sonuçta salatamdann...
Teşekkür ediyorumm Yağmur PerisiÇok güzel bir yarışma oldu..Emeğin ve güzel paylaşımın için ben teşekkür ederim asıl ...bu yarışma sayesinde bir sürü yeni lezzetle tanıştımm...
ikramayacım şimdiden tebrikler ellerine yüreğine sağlık güzel arkadaşım yarınki kutlamamız süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?