Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi amaa ikramayam bu dansözleri çok seviyo onları bugün çağırmayıpta ne zaman çağıracaktım
dimi amaa ikramayam bu dansözleri çok seviyo onları bugün çağırmayıpta ne zaman çağıracaktım
teşekkür ederimm bebişimm
annadın onu sen bebeğimm.
eline koluan sağlık..
1. liğini kutlıyorum.. Tebrikler canısım..
tebrike ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmm,,başarılarının devamını dilerim burda sınırlı olmaz inşallahh,,
hoşgeldiinn veee çok teşekkürler Sarellemin annesii olmayacak artık sık paylaşırım yaptıklarımı...resim çekmeye erinirdim ..erinmeyecem çekecem demektir..kocişim de sana bir profesyonel makina allaım deyip duruyor..aldırayım barii....selammmmmmmmmm bende geldimmmmmmmmm
aaaa sana daha neler yaparım beenn..yeterki evime soframa konuk olun inşaallah...Demek kutlama yapıyoooozzzzzz.....
:)
Tebrikler eli lezzetli kadııınnnnn......
Hele bi bana onları yapıp yedirme....
evet çok eğlendik ve güzel bir yarışma oldu..harik paylaşımlar yapıldı emeği geçen herkesin eline koluna ve yüreğine sağlık...
evet canım bir de bu yarışma eğlenmek amaçlıydı öncelikle e bizde eğlendik ve eğleniyoruz yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
teşekkür ederim Cal hatunnn özlemişiz senii buralardaaa:13::13::13:tebrikler canım..
Tebrik ederimmmmm basarilarinin devamini da diliyorum ayrica sekerim...........ellerine saglikkk canimmmmm....
canım tebrik ediyorum seniiiiiii başarılarının devamı bol olsun inşallahhhhhhhh
Canim tebrik ederim hak ettin kazandin
İkramayam eli becerikli hatunum ellerine saglik tebrik ederim twtlim basarilarin daim olscokkkkkkkkeviyoruzzz iyiki varsin tatlim topigimizin yarin topikte hylara badlarizbecerikli basarili gülü basarili becerikli gülü yarin topikte halaylara baslariz artik
kızz serseri vardiyasındayım sırf sonuç için arkadaşın bilgisayarı istedm..
tebrikler canım....