- Yarışma kategorisi : Zeytinyağlılar ve Salatalar
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Birinciye süpriz bir hediye + kk Pro üyelik hediye edilecektir, Hali hazırda Pro üye ise sadece mutfak eşyası
- 5 adaydan az katılım olursa kategori iptal edilecektir
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Ürün İsmi / Kullanıcı Adı şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 05 Nisan 2013
En son başvuru tarihi : 14 Nisan 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 15 Nisan 2013
Oylama bitiş tarihi : 21 Nisan 2013 / 23:59 Pazar
oooo süper :) en kısa sürede bütün yemek yarışmalarına katılacağım
sadece birazcık huzura ihtiyacım var, o huzur geldığı zaman
benden kurtulamayacaksınız
bütün hediyeleri ben alacağım, ben
Evet tatlım tabiiki katıl :) sen bizi en azından beni ezer geçersin valla eline su dökülmez ama naapalım bir kere söz ağızdan çıktı yapcaz bişeyler :)))
Evet tatlım tabiiki katıl :) sen bizi en azından beni ezer geçersin valla eline su dökülmez ama naapalım bir kere söz ağızdan çıktı yapcaz bişeyler :)))
Canım estağfrullah ezip geçmem,öyle düşünmee...
Buradaki hamarat hatunlar hiç bi yerde yok vallahi,her kategoride ayrı bi hüner sergileniyor çok mutlu oluyorum...
Ben espri anlamında konuşuyorum ama mutfak konusundaki tecrübelerime dayanarakta tamamen özgüven patlaması yaşıyorum
Senden gelecek sunumu büyükk bi merakla bekliyorum canım,şimdiden kolay gelsin;bereketli olsun inşallah
Canım estağfrullah ezip geçmem,öyle düşünmee...
Buradaki hamarat hatunlar hiç bi yerde yok vallahi,her kategoride ayrı bi hüner sergileniyor çok mutlu oluyorum...
Ben espri anlamında konuşuyorum ama mutfak konusundaki tecrübelerime dayanarakta tamamen özgüven patlaması yaşıyorum
Senden gelecek sunumu büyükk bi merakla bekliyorum canım,şimdiden kolay gelsin;bereketli olsun inşallah
Benimde bir tarifim var rahmetli dedem evet dedem çok güzel yapardı annemde harika yapar ama zaman bulamıcam sanırım hafta sonu çok işim var nitekim belki pazar günü olabilir. :26: