- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Ben az kaçtım kızlar ben gelene kadar bu parçayla dağılsın kederler sıkıntılar olurmu :))
⫠Taylan Abe Kaynana Naptın Bize Vermediler. ⫠- YouTube
Amy keşke hayatımda şu yasaklar olmasaydı, ne güzel açar oynardım eklentinde
Çok tatlı bir cadısım ne yasağıbazı yasaklar çiğnenmek için vardır unutma tatlım bak valla kafam kızarsa şimdi bi parça daha yollarım ona göre
Çok tatlı bir cadısım ne yasağıbazı yasaklar çiğnenmek için vardır unutma tatlım bak valla kafam kızarsa şimdi bi parça daha yollarım ona göre
Insan hep böyle müzik dinlese, galiba ruhu herzaman genç kalır:)
Ben doğru dürüst hiç dinlemem, bir tane şarkı hariç, oda arabada dinler elimi ve kafamı sallarim Amerikalılar gibi
elimde olsa bi güzel çiğnerdim ama bunu çiğneyemiyom, yasak büyük yerdenbakanlık her türlü hareketli eklentiyi engelliyo
Insan hep böyle müzik dinlese, galiba ruhu herzaman genç kalır:)
Ben doğru dürüst hiç dinlemem, bir tane şarkı hariç, oda arabada dinler elimi ve kafamı sallarim Amerikalılar gibi
O bakanlığa benden selam söyle bitanem
Ahahaa sırrımı keşvedenbiri çıktı en sonundaşimdi övünmek gibi olmasında yaşımdan 15 yaş geride görünüyorum işte bu yüzden o yüzden siz ceza kızlar oynmayannn hey yarebbim zeytinyağlılardan nereye geldik:)))
fininigiller - ye kafanı kudur - YouTube
alyeküm selam
ama diyom sana gençsinnnn hem de 15 yaşşşşşşo zaman yaşıtız
Estetisyenler beni görse dükkan kapatacak işin sırrı onca ameliyetta değil vallahi müzikte cadım hee yaşıtızzz
maşallah deyim o zaman
Sadece o değil tabi cadısm içimdeki sevgide dahil bunavee hepimize maaşallah
sevgi herkezde varda Amycim önemli olan bunu dışa akıtmak ve akdıkça boşaln yeri yeni sevgilerle doldurmak, sen bunu başarıyorsun demekki
ama canım yani şimdi o kadar tatlıyı yersen, şekerparler, hanım göbekleri, dilber dudakları tabiki yeter, (çaktırmayın konuyu yemeklere çekiyomHaklı olabilirsin cadımcım ama bana eskisi bir ömüüüür yeter hatta diğer tarafa da götürüryenisini ne ararım nede ihtiyaç duyarım ayyyy biz naapıyos ya sohbet tahtasına döndürdük burayı konu dışı mesajlaşmadan hapis yicez şimdi cadım
bence buraya bıde geyık topiği acalım... ceza yemez kısmecikler o saman
bu arada mune yi goren varmı hıc????
sarmalara falan bıle yorum yapmadıysa möğüm bı durum var demekkı
ya geçen bir kabak tatlsıı yedim, allahım allahım ne güzel bişey. hiç öylesini yememiştim. dışı sert için yumuşacık. kirece yatırılıp yapılanlardan, resim eklemeyi başaramdaım
kirece yatırılıp mı?:44:
ya geçen bir kabak tatlsıı yedim, allahım allahım ne güzel bişey. hiç öylesini yememiştim. dışı sert için yumuşacık. kirece yatırılıp yapılanlardan, resim eklemeyi başaramdaım
onu ben tv de gördüm canımm kireçle bir bekleme yapılıyordu sonra süzülüyor muydu neydi çok değişik gelmişti parlaklık veriyormuş asıl öyle yapılınca gerçekten de çok parlaktı görünüşü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?