• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Çok tatlı bir cadısım ne yasağı :53: bazı yasaklar çiğnenmek için vardır unutma tatlım:9::9::21: bak valla kafam kızarsa şimdi bi parça daha yollarım ona göre :9::16:

elimde olsa bi güzel çiğnerdim ama bunu çiğneyemiyom, yasak büyük yerden :9: bakanlık her türlü hareketli eklentiyi engelliyo:19:

Çok tatlı bir cadısım ne yasağı :53: bazı yasaklar çiğnenmek için vardır unutma tatlım:9::9::21: bak valla kafam kızarsa şimdi bi parça daha yollarım ona göre :9::16:

Insan hep böyle müzik dinlese, galiba ruhu herzaman genç kalır:)
Ben doğru dürüst hiç dinlemem, bir tane şarkı hariç, oda arabada dinler elimi ve kafamı sallarim Amerikalılar gibi:27:

Ben doğru dürüst hiç dinlemem, bir tane şarkı hariç, oda arabada dinler elimi ve kafamı sallarim Amerikalılar gibi:27:

:1::1::1::1: sen sürmüyosan arabayı sorun yok , nereni sallarsan salla:1::1:
ben de mutfakta dinliyom genelde , yemek yaprken güzel oluyo. arada işte açarım. ama radyo dinlemeyi daha çok seviyom ben :31:

elimde olsa bi güzel çiğnerdim ama bunu çiğneyemiyom, yasak büyük yerden :9: bakanlık her türlü hareketli eklentiyi engelliyo:19:

O bakanlığa benden selam söyle bitanem:9:

Ahahaa sırrımı keşvedenbiri çıktı en sonunda :9::21: şimdi övünmek gibi olmasında yaşımdan 15 yaş geride görünüyorum işte bu yüzden:9: o yüzden siz ceza kızlar oynmayannn:21::21:hey yarebbim zeytinyağlılardan nereye geldik:)))

fininigiller - ye kafanı kudur - YouTube

O bakanlığa benden selam söyle bitanem:9:

Ahahaa sırrımı keşvedenbiri çıktı en sonunda :9::21: şimdi övünmek gibi olmasında yaşımdan 15 yaş geride görünüyorum işte bu yüzden:9: o yüzden siz ceza kızlar oynmayannn:21::21:hey yarebbim zeytinyağlılardan nereye geldik:)))

fininigiller - ye kafanı kudur - YouTube

alyeküm selam:42:

ama diyom sana gençsinnnn hem de 15 yaşşşşşş:52: o zaman yaşıtız:32:

sevgi herkezde varda Amycim önemli olan bunu dışa akıtmak ve akdıkça boşaln yeri yeni sevgilerle doldurmak, sen bunu başarıyorsun demekki

Haklı olabilirsin cadımcım ama bana eskisi bir ömüüüür yeter hatta diğer tarafa da götürür:9: yenisini ne ararım nede ihtiyaç duyarım :34:ayyyy biz naapıyos ya sohbet tahtasına döndürdük burayı:52: konu dışı mesajlaşmadan hapis yicez şimdi cadım:9::1:

Haklı olabilirsin cadımcım ama bana eskisi bir ömüüüür yeter hatta diğer tarafa da götürür:9: yenisini ne ararım nede ihtiyaç duyarım :34:ayyyy biz naapıyos ya sohbet tahtasına döndürdük burayı:52: konu dışı mesajlaşmadan hapis yicez şimdi cadım:9::1:
ama canım yani şimdi o kadar tatlıyı yersen, şekerparler, hanım göbekleri, dilber dudakları tabiki yeter, (çaktırmayın konuyu yemeklere çekiyom:27:)
şimdi diyeceksiniz ki konu şerbetli ttalı değil zaytin yağlı ama biliyonuzmu ki ben tatlıyı aç karnına severim:31:

bence buraya bıde geyık topiği acalım... ceza yemez kısmecikler o saman :12:

bu arada mune yi goren varmı hıc????

sarmalara falan bıle yorum yapmadıysa möğüm bı durum var demekkı :53:

yoktur bişey (inş) :31:

ya geçen bir kabak tatlsıı yedim, allahım allahım ne güzel bişey. hiç öylesini yememiştim. dışı sert için yumuşacık. kirece yatırılıp yapılanlardan, resim eklemeyi başaramdaım:50:

onu ben tv de gördüm canımm kireçle bir bekleme yapılıyordu sonra süzülüyor muydu neydi çok değişik gelmişti parlaklık veriyormuş asıl öyle yapılınca gerçekten de çok parlaktı görünüşü.

onu ben tv de gördüm canımm kireçle bir bekleme yapılıyordu sonra süzülüyor muydu neydi çok değişik gelmişti parlaklık veriyormuş asıl öyle yapılınca gerçekten de çok parlaktı görünüşü.

parlaklığı göze, sertliği damağa hitap ediyor:34:
hoş geldin bu arada cezan bitmiş sevidnim:38:

Back