Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Yarışma denince çok katılım olması beklenir ve istenir..Bu,bu!
Dolayısıyla topiklerde yarışma linki verilmesinde ters bir durum yoktur..
Direkt yarışmacının isminin kullanılması ya da yarışmacıya ait sunumun linkinin verilmesi durumu düşündürücü..
Ancak yasak da değil..
Kaldı ki isteyen istediği yemeğe/arkadaşa oy vermekte de özgürdür..

Konu uzarsa şayet,yemek yarışması macerası devam edemeyecektir hayatına..
Keşke uzamasa..

Son düzenleme:
Konu uzarsa şayet,yemek yarışması macerası devam edemeyecektir hayatına..
Keşke uzamasa..

Yani ; amaç eğer güzel bir birlikteliğe neş'e katmak,yarışırken hem yeni tarifler öğrenip hemde eğlenmek ise sonuç böyle olmamalı...Meg haklısın canım iş ciddi boyutlara varmadan konu kapanıp tatlıya bağlansa çok seviniriz değil mi

Tabii ki çok seviniriz
Tatlı tatlı yarışalım,gönlümüzün istediğini de oylayalım..

Aslında varya bu da işin eğlence kısmına giriyor kızlar :)) içimizdeki gizli kalmış evcilik çocukları bizden önde koşturuyorlar:)) ondan oluyor tüm bunlar:) haksızssam haksızsın deyin hadi:))hepimizin içinde hala bir minicik kız çocuğu hala varsa ne güzel-amma fazla uzatmmadan dağıtmadan toparlayalım yoksa anne -baba yok şikayet edcek:) bir Kazen var oda sıkılıp- yarışma marışma yok- der kalakalırız maazallah

Kazen başka yarışma yok demişti ya zaten bundan önceki yarışmada..
Sonra tamam akıllanıldı demiştik de yarışmamıza devam edebilmiştik..
Gözünüzü seveyim arkadaşlar,ne kadar güzel bir etkinliktir bu yarışma.. Hadi yapmayın..

Haklıdır, bu kadar kadınla baş etmek çok zor olmalı

Doğrumu doğru :114: şahsen ben kendi adıma konuşuyorum:KK benim en huzur bulduğum adresim evimden daha huzurlu kızlar ya varmı ötesi

Haklıdır, bu kadar kadınla baş etmek çok zor olmalı

Hiç sorma canım:)) iş almış başına:) ama bize kendisi tarafından sunulan bu güzelliğe bizlerde gereken özeni gösterelim değilmi sabırda bir yere kadar :114:

ohoooo nolmuş böyle yaaa
kızlar link vermek de kendıne oy ıstemekte serbest, bunlar bastan konusuldu zaten..
bunu tartısmanın alemi yokki...

hani maksat eglenceydi herkes ıcın?? noldu nıye sıkayet edıosunuz simdi?
maksadınız eglence degılmıs demekki... yapmayın lutfen yaaa..

gecen gun eşim bana sordu, ne ödülü var bu yarısma da dedi, pro uyelik verıolar dedim. normalde kac para dedi, 30 tl dedim. ben sana verıyım 30 tl gıt yatır ne debelenıosun bu kadar dıye dalga gecti... maksat muhabbet eglencelı oluo be sanane aaaa, dedım.

derdım ödül mödül değil fecı eglenıorum :) yalnız bu yarısmalara katılmaya basladıgımdan berı fena saldım dıyetı.. 1.5 kılo da aldım üstüne. surda 4 kılom kaldı 1 aydır veremıom beeeaaaaaa
55-56 yı görmeden daha yarısmaya katılmaycam :)

bırsuru sey vardı aklımda yarısma ıcın, köfteler de ıslama köfte yapcaktım (sahane yaparım), tavuklarda süper sonik bı tarıfım var onu yapıcaktım, makarna kategorısınde tavuklu fettucıne yapıcaktım kendım yapcaktım makarna hamurunu falan ama yooook su kılolarımı vermeden daha yarısmaya katılmıcam. topikteki kızlarada söz verdım zaten. konu sahıbı oldugu yerde sayıyor, dıger kızlar napsın motıve eden olmayınca...

Son düzenleme:

Haklısın canim ama kazen çok şanslı çünkü istese sayemizde cok ünlü bir yazar olabilir
Bin bir çeşit kadin tanıyor artık, yani istese. .
Kadınları yakından taniyalim diye bit kitap yaza bilir yada, hanim eli, kadın konuşursa, kadın bakışı ohhh ohh neler çıkar neler

Olmadığını nerden biliyoruz ki :))

aynen yaaa... ıyıkı var kadınlar kulubu

Valla bende şaşırdım,nerelere gelmiş mevzular... Kazeni sinirlendirmeyin valla yarışmayı yine iptal eder olan biz yeni tarifler öğrenmek eglenmek isteyenlere olur

Varmıdır:) varsa, şaşırmam:) her aland bir kitap çıkar:)
Yemek kitabı, dikiş, moda, dert vs vs:) herşey hazır:)

Tatlım bak sen bile yazmışsın işte altyapı sağlam taşlar yerine oturmuş bence kessin vardır:)) KK bu ya ne demek durun size küçük bir sır vercem bağımlılıkla ilgili buda benim eski arabamın plakası KK ile başlıyorsa daha ne olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…