• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
ellerine sağlık cnm..bende en kısa zamanda deneyeceğimm..ausencia ya da çok teşekkürler...Sözünü tututp paylaştığın için ayrıca teşekkürler.

Çok sulu limonlu gibi davetkar duruyorrrr aman Allahımmm olsada yesem beyaa..:18::18::18::18::18::18:

sulu olmadı aksine kattığım narekşsiisi ve limonu bile çekmiş nohut ve buğdaylar....zeytinyağı ışıl ışıl parlattı lezzeti de gayet güzel oluyor...yakınımda olsan da beraber yeseydik ahh keşkee..:54::54::54::54:

yok canım benim için yazmadı o arkadaş,ben sadece kendim açıklama gereği hissettim,insanız rahatsız olup üstümüze alınıyoruz bazen:16:
Şaşırma hayatım,demekki herkes fasulye sevmiyor:52:

Ben çok severimmm:16:
Fakat beyfendi eşim sevmiyor diye 7 aydır yiyemiyorum:((
Patlıcan yemeyini anliya bilirim, ama fasulye sevilmezmi yahu? :44:

Ben çok severimmm:16:
Fakat beyfendi eşim sevmiyor diye 7 aydır yiyemiyorum:((
Patlıcan yemeyini anliya bilirim, ama fasulye sevilmezmi yahu? :44:

bende çok severim canım,gerçi ben tam bir sebzeciyim:)
Benim eşimde patlıcan delisi,sadece pırasayı sevmiyor,ama o sevmiyor diye yapmamazlık asla yapmıyorum:)
10-15 günde bir illaki pırasa yemeği pişiriyorum ohh bol limonlu kendim yiyorum:)))

bende çok severim canım,gerçi ben tam bir sebzeciyim:)
Benim eşimde patlıcan delisi,sadece pırasayı sevmiyor,ama o sevmiyor diye yapmamazlık asla yapmıyorum:)
10-15 günde bir illaki pırasa yemeği pişiriyorum ohh bol limonlu kendim yiyorum:)))

Bende çok severim ama aklina gelecek hic bir sebze yemek yemeyiz, zadece karışık sebzeli makarna yaparız italyan usulü, birde kabak kızartması.
Ams suç benim, senin gibi önüne yapıp koysam belki yer:34: ama kendisini bildiğinden beri böyle, çok şımarık büyütülmüş bu yemek konusunda:31:
Bu durumda hep onun sevdiği şeyler yaparız:ssz:

Bir ara sırf sebze yemeklerini daha farklı nasıl yapa bilirim diye kk'da sormuştum,
ama o sorumu kimse yanitlamamişti:27: hala yeşil fazulyeyi nasil daha farklı suna bilirim diye kara kara düşünürüm:)
Millet pahalı diye yiyemiyor, bizde beyfendinin mıs mısligindan:9:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım şahsen ben bu yarışmaya katılsam ; takıldığım ve orada arkadaş olduğum topikteki arkadaşlarıma kızlar ben bi yarısmaya katıldım bana destek olursanız sevinirim diye arkadaşlarıma duyururum ama burada kimsenin kafasına silah dayanmıyo bana oy yollayın diye ya da bana oy yollarsanız size şunu vericem denmiyo.
insanlar benim yönlendirmemle bu topige gelir belki bana oy verir belki de beğendiği bi başkasına oy verir....
bu olay niye bu kadar abartıldı anlamıyorum.
kazanana bi araba bi ev filan verilmio bildiğim kadarıyla ya da başkakan filan seçmiyoruz devleti yönetecek...
bilemiyorum arkadaşım bu da benm dogrum..

yazdiklarina katiliyorum :34: zaten oy istemekte yasak degil :34:

isteyen verir istemeyende vermez oyunu bukadar basit büyütmeye gerek yok

Bende çok severim ama aklina gelecek hic bir sebze yemek yemeyiz, zadece karışık sebzeli makarna yaparız italyan usulü, birde kabak kızartması.
Ams suç benim, senin gibi önüne yapıp koysam belki yer:34: ama kendisini bildiğinden beri böyle, çok şımarık büyütülmüş bu yemek konusunda:31:
Bu durumda hep onun sevdiği şeyler yaparız:ssz:

Bir ara sırf sebze yemeklerini daha farklı nasıl yapa bilirim diye kk'da sormuştum,
ama o sorumu kimse yanitlamamişti:27: hala yeşil fazulyeyi nasil daha farklı suna bilirim diye kara kara düşünürüm:)
Millet pahalı diye yiyemiyor, bizde beyfendinin mıs mısligindan:9:

:)))) :52:
benimki et obur,evet evet ciddi ciddi et obur,bende severim et ama psikopat derecede değil (di)
benide kendine benzetti:52:
sebze çok pişer bendede ama illaki etle,kıyma ile olması lazım yoksa hoşlanmıyor brokoliyi bile kıymalı yaptığımı söylersem beni daha iyi anlayacaksın canım:52:
ama bazen dayattığımda mecbur yiyor gıkını çıkarmadan:52:

bu arada yarışma çok heyecanlı geçiyor,bence 2. arkadaş 1. arkadaşa yetişecek gibi:34:

Son düzenleme:
:)))) :52:
benimki et obur,evet evet ciddi ciddi et obur,bende severim et ama psikopat derecede değil (di)
benide kendine benzetti:52:
sebze çok pişer bendede ama illaki etle,kıyma ile olması lazım yoksa hoşlanmıyor brokoliyi bile kıymalı yaptığımı söylersem beni daha iyi anlayacaksın canım:52:
ama bazen dayattığımda mecbur yiyor gıkını çıkarmadan:52:

bu arada yarışma çok heyecanlı geçiyor,bence 2. arkadaş 1. arkadaşa yetişecek gibi:34:

Aynen benim durumum yani:) ama bizde sulu sebze pişmiyor:(
Hergün nerdeyse değişik et türü pişer:27:
Eskiden vitaminsizlikten tirnaklarimda kireçlenme, saç dökülmesi gibi bir çok sıkıntım vardı, şimdi tam tersi, bütün vitamin içerikli sebzeleri terketigim gibi bütün sorunlarımda kayboldu, çok tuaf:27:

Ama senin çocuğun olmalı değilmi:) bu durumda tıpış tıpış gibi yiyecek:34:
Benimde bir yavrucugum olsun, yeşil fazulyemi, patlıcan, pirasa, ıspanak hepsini yapacağım:8:

Yarışma bitsede kurtulsam, son ikimi olcam? Sonuncumu olacağım diye izlemek çok korkunç:27:
Bu arada tatlı yarışı tekerar ne zaman olur?

Oy verme aşaması çok zor.
Hep zorlanıyorum...
Katılan tüm arkadaşlara tarifleri için teşekkür ediyorum
Herkesin emeğine sağlık

Canım teşekkür ederim seçimini benden yana kullandığın için:16:

Aynen benim durumum yani:) ama bizde sulu sebze pişmiyor:(
Hergün nerdeyse değişik et türü pişer:27:
Eskiden vitaminsizlikten tirnaklarimda kireçlenme, saç dökülmesi gibi bir çok sıkıntım vardı, şimdi tam tersi, bütün vitamin içerikli sebzeleri terketigim gibi bütün sorunlarımda kayboldu, çok tuaf:27:

Ama senin çocuğun olmalı değilmi:) bu durumda tıpış tıpış gibi yiyecek:34:
Benimde bir yavrucugum olsun, yeşil fazulyemi, patlıcan, pirasa, ıspanak hepsini yapacağım:8:

Yarışma bitsede kurtulsam, son ikimi olcam? Sonuncumu olacağım diye izlemek çok korkunç:27:
Bu arada tatlı yarışı tekerar ne zaman olur?

ayy çok tatlısın canımm,evet bebiş olursa benimkine pırasayı dayıyacam,isterse yemesin:52::52::52:
valla bence anket çok fena heyecanlı bi hal almaya başladı,pazar ola hayrola:52:

Canım teşekkür ederim seçimini benden yana kullandığın için:16:

ayy çok tatlısın canımm,evet bebiş olursa benimkine pırasayı dayıyacam,isterse yemesin:52::52::52:
valla bence anket çok fena heyecanlı bi hal almaya başladı,pazar ola hayrola:52:

Kıyma kız, yazık adama:27:
Gerci bende benimkine a yazık yazık yesin diye diye dana yaptım:9:
En iyisi sert olmayı öğrenmek:34:

Bence en son ikinci yarışmacılara bir kalp hediye edilse iyi olcak, hani kırılan kalp yerine :15:hihihi:9:
Şaka bir yana, ben senin birden bire ucacagina inanıyorum, zaten şimdiden biraz beli ,
yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor:)

Hanginiz hak ediyorsa, insallah o alir ne diyeeeem:43: şaka :):16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyma kiz, yazık adama:27:
Gerci bende benimkine a yazık yazık yesin diye diye dana yaptım:9:
En iyisi sert olmayı öğrenmek:34:

Bence en son ikinci yarışmacılara bir kalp hediye edilse iyi olcak, hani kırılan kalp yerine :15:hihihi:9:
Şaka bir yana, ben senin birden birden ucacagina inanıyorum, zaten şimdiden biraz beli ,
yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor:)

Hanginiz hak ediyorsa, insallah o alir ne diyeeeem:43: şaka :):16:

yok kızmıyorum hayatım ama çocuk olduğunda pırasa yiyeceğine söz verdi:)))
ufaklık babasının yemek seçtiğini görünce,örnek alıp dünyayı dar etmesin bize diye:52::52::52:
canım hepimiz hakediyoruz sadece içimizde en şanslısı 1. olacak:)
hayırlısı bakalım daha 3 gün var:52::16:

kusura bakma arkadasim ama evet hukumet kurmak icin oy istenilmiyor ama bazi arkadaslarin da hakkina girilmiyor mu bu sekilde sizce
o zaman yeni uye olan arkadaslar hic katilmasin sanslari sifir cunku
benim 100 den fazla arkadasim var surda ben onlardan oy istesem onlar arkadaslarindan oy istese 300 den fazla oy toplarim
ama ben bu birinciligi hazmedemem
edenler de varsa denecek soz yok zaten

Ben bu konuda seni takdir ediyorum azerin.
Yarışmanın başından beri hakkınla yarıştın.
Hırs yapıp, yarışmayı memleket meselesine döndürmeyen nadir katılımcılardansın.
Hatta öyle güzel bir tat kattın ki yarışmaya, buraya seni okumaya geliyorum desem yeridir.
Bence yarışmayı düzenleyenler, bu tutumundan ötürü seni ayrıca ödüllendirmeliler.

Bu nedir arkadaş.. Sanırsın milyon dolarlar veriliyor.

Son düzenleme:
Ben bu konuda seni takdir ediyorum azerin.
Yarışmanın başından beri hakkınla yarıştın.
Hırs yapıp, yarışmayı memleket meselesine döndürmeyen nadir katılımcılardansın.
Hatta öyle güzel bir tat kattın ki yarışmaya, buraya seni okumaya geliyorum desem yeridir.
Bence yarışmayı düzenleyenler, bu tutumundan ötürü seni ayrıca ödüllendirmeliler.

Bu nedir arkadaş.. Sanırsın milyon dolarlar veriliyor.

Teşekkür ederim canım:16:bunları duymak bile yeter bana gerçekten:16:

Bu oy istemeyle ilgili yazılanları bende gördüm şahit oldum. Şu anda önde olan arkada değil ama onu arkadaşları alenen yemek ismini de verip linki de yollayıp oy istiyorlar tüp bebek bölümünde tesadüfen gördüm. Ancak link vermekte oy istemekte yasak değil. Kazen bunun açıklamasını yapmıştı. Bana göre direkt yemeğin ismini verip oy istemek olmaması lazım link gönderilebilir. Zaten kazen de oy isteyen ya da arkadaşlarına isteten biri vicdanene rahat olacaksa diyecek bir şey yok demişti ve bu konuyu açık bırakmıştı.

Amacı eğlenmek olan bir yarışmada rakibin amacından saparak başka yollara girdiğini temiz yarışmadığını düşünürsek kuralı olmayan bu yarışın kuralını rakibe göre koyarız etki tepki meselesi diyelim...
Tüp bebek bölümünün adı geçiyor oylar ordan isteniyormuş...E bundan doğal ne var acaba herkes kk da bulunduğu topikleri ve çevresini yönlendiriyor editör desteğini arkasına alarak hemde..Belli bir sayıdayız öyle sayısız topiklerimiz yok bizim editör desteğimizde yok özelden sınırsız mesaj atabilme şansımda yok kendi adıma sıradan bir üyenin haklarına sahibim...
İsmi lazım değil bir editör zamanında birinci giden arkadaşımızdan özel mesajla destek istiyorsa demekki bu işler böyle...
Kendi adıma ben amacına uygun yaşıyorum bu yarışı ve eğleniyorum sonuç ne olur bilemem hırs yapmıyorum destek oluyorum o kadar...

Amacı eğlenmek olan bir yarışmada rakibin amacından saparak başka yollara girdiğini temiz yarışmadığını düşünürsek kuralı olmayan bu yarışın kuralını rakibe göre koyarız etki tepki meselesi diyelim...
Tüp bebek bölümünün adı geçiyor oylar ordan isteniyormuş...E bundan doğal ne var acaba herkes kk da bulunduğu topikleri ve çevresini yönlendiriyor editör desteğini arkasına alarak hemde..Belli bir sayıdayız öyle sayısız topiklerimiz yok bizim editör desteğimizde yok özelden sınırsız mesaj atabilme şansımda yok kendi adıma sıradan bir üyenin haklarına sahibim...
İsmi lazım değil bir editör zamanında birinci giden arkadaşımızdan özel mesajla destek istiyorsa demekki bu işler böyle...
Kendi adıma ben amacına uygun yaşıyorum bu yarışı ve eğleniyorum sonuç ne olur bilemem hırs yapmıyorum destek oluyorum o kadar...

Ben şahsi fikrimi söylüyorum bu bir yemek yarışması kişilerin kendi karar vermesi lazım hangi yemeğe oy vereceğini yapılmış olabilir yapılıyor da sadece siz yapıyorsunuz da demiyorum. Ki kaldı ki zaten oy istemekte link paylaşmakta serbest . Ben yarışmada değilim yarışmada olan kimse de çok çok yakın arkadaşlarım değil kimsenin yemeğini savunmuyorum ben kendi beğendiğime verdim zevkler tartışılır sonuçta kazanacak arkadaşın da bundan yana bir rahatsızlığı yoksa bizim diyecek hiçbir sözümüz olamaz kurallar açık kurallara uymayan birşeyi yapmıyorsunuz .

Son düzenleme:
Ben şahsi fikrimi söylüyorum bu bir yemek yarışması kişilerin kendi karar vermesi lazım hangi yemeğe oy vereceğini yapılmış olabilir yapılıyor da sadece siz yapıyorsunuz da demiyorum. Ki kaldı ki zaten oy istemekte link paylaşmakta serbest . Ben yarışmada değilim yarışmada olan kimse de çok çok yakın arkadaşlarım değil kimsenin yemeğini savunmuyorum ben kendi beğendiğime verdim zevkler tartışılır sonuçta kazanacak arkadaşın da bundan yana bir rahatsızlığı yoksa bizim diyecek hiçbir sözümüz olamaz kurallar açık kurallara uymayan birşeyi yapmıyorsunuz .

yemek yarışması evet ve oylar ona göre verilmeli epey bir sürede öyle oldu zaten o süre içinde birinci giden arkadaşımız kimseden oy istenmeden birinci gidiyordu sonra bir baktık neler neler oluyor topik topik oy isteniyor editörler yönlendirme yapıyor e bizim başımız kel mi dedik madem bu işler böyle uyum sağladık...Kaldıki buna benzer oy istemeler daha önceki yarışmalarda da oldu yarışmaya o dönemde katılan editör özel mesajla destek istiyorum dedi...Daha öncekiler hakkaniyetli bu değil diyenlere gülerim sadece...Tekrar söylüyorum kuralı rakibe göre koyarsınız bu gibi durumlarda ve öyle oldu kimsenin yönlendirme mesajını görmeseydik bizde yönlendirmezdik...Ve kim birinci olursa olsun benim için tek önemli olan şey arkadaşıma destek olmaktır bunun rahatlığı ve huzuru bana yeter..Sonuçta yarışan ben ve benim yemeğim değil...

Bu oy istemeyle ilgili yazılanları bende gördüm şahit oldum. Şu anda önde olan arkada değil ama onu arkadaşları alenen yemek ismini de verip linki de yollayıp oy istiyorlar tüp bebek bölümünde tesadüfen gördüm. Ancak link vermekte oy istemekte yasak değil. Kazen bunun açıklamasını yapmıştı. Bana göre direkt yemeğin ismini verip oy istemek olmaması lazım link gönderilebilir. Zaten kazen de oy isteyen ya da arkadaşlarına isteten biri vicdanene rahat olacaksa diyecek bir şey yok demişti ve bu konuyu açık bırakmıştı.

ben gerçekden zadece eylencesine katilmamişdim, şu kadarını söyleyeyim; ödülü birisine verecekdik bir katkımis olsun diye bir şey için ama önemli değil, arkadaş arkadaşa vereceğini bekliyordum zad:119:ece oy toplama beni biraz şaşırttı ve..
Çok tuafima gitti, bir daha sanırım katilmam:27:

yok kızmıyorum hayatım ama çocuk olduğunda pırasa yiyeceğine söz verdi:)))
ufaklık babasının yemek seçtiğini görünce,örnek alıp dünyayı dar etmesin bize diye:52::52::52:
canım hepimiz hakediyoruz sadece içimizde en şanslısı 1. olacak:)
hayırlısı bakalım daha 3 gün var:52::16:
Elossa bende bizim dunki konuşmamizdan sonra,
Dedim ben yesil fasulyeyi çok özledim ( dudaklarıda buktum) bir kere yapsak?
Oda tamam dedi ve söz verdi:119: dünden beri özelikle canım bi çekti nasıl!
Ben yeşil fazulyeyi biraz tuaf yerdim, yaninda domates ve yoğurt:56:
Birde gece yatamazdim, kalkar pidenin arasına koyar yerdim:1:

Back