Eki Görüntüle 688044
Ausencia,bebegim ..Buğday Salatanı yaptım,tabi birazcık degiştirerek
Ellerine ellerime sağlık,çok güzel oldu vallahi
Ben malzeme olarak Haşlanmış buğday,haşlanmış nohut,yeşil soğan,maydonoz,dereotu,kornişon turşu,közlenmiş kırmızı biber kullandım..Tuz,sumak,pul biber,karabiber,limon,nar ekşisi ve zeytinyagı ilede tatlandırdım..Ve tabiki sizlerle paylaşmak istedim salatamı..
Tekrar tekrar teşekkür ederim paylaşım için,sayende gaza gelip yaptım ve iyikide yapmışım,çok begendim canım
Eki Görüntüle 688044
Ausencia,bebegim ..Buğday Salatanı yaptım,tabi birazcık degiştirerek
Ellerine ellerime sağlık,çok güzel oldu vallahi
Ben malzeme olarak Haşlanmış buğday,haşlanmış nohut,yeşil soğan,maydonoz,dereotu,kornişon turşu,közlenmiş kırmızı biber kullandım..Tuz,sumak,pul biber,karabiber,limon,nar ekşisi ve zeytinyagı ilede tatlandırdım..Ve tabiki sizlerle paylaşmak istedim salatamı..
Tekrar tekrar teşekkür ederim paylaşım için,sayende gaza gelip yaptım ve iyikide yapmışım,çok begendim canım
Nohutu ben çok severim zaten,mısıra benzeyen bir tadı oluyor ve salatayada çok yakıştı gerçektendeEllerine sağlık arzumm canım , ne güzel fikir oldu bana nohut
Zaten evde ne varsa salatası biraz da bu , buğdayı haşla , baharatları unutma , geri kalanı birazda mutfaktaki malzemeye ve damak tadına bağlı.
Bende bu şekilde deneyeceğim bir daha ki sefere, sağol tatlım
oooo ellerine sağlık buğday salatasını zaten denemeye kararlıydım ...şahane olmuş eklediklerinlee.. anlaşılan bu akşamki salatamız buğday salatası olacak....ağzım sulandıhemen kolları sıvayıp geçiyorum mutfağa
Eki Görüntüle 688046
Maaşallah kategorimizee..katılım rekora giidyor haklısın sanırımm...Katılım çok olacak belliki...
Daha oylamanın bitmesine de çok var...
Rekor katılım olabilir demek bu...
Maşallahh zeytinyağlılar ve salatalar kategorisine
Nohutu ben çok severim zaten,mısıra benzeyen bir tadı oluyor ve salatayada çok yakıştı gerçektendeEk oşarak konserve mısır da ekleyecektim son anda vazgeçtim,oda çok yakışırdı tabi ama
Yap kız yapp..Valla ben kafaya koymuştum zaten,geceden nohutumu ıslatmıştım ama buğdayıda ıslatsaydım daha iyi olurdu aslında zor pişti
ESnde geceden ıslat bu malzemeleri yarına yap benceHarika oldu valla,ben çok begendim,çokta besleyici ıımmm Hadi sendende foto bekliyoruz ama
Öglemi dersin:)
Bende şimdiden bayrağı çıkartmaya başlamıştim
Ama bir gerçek var, oda az olsada burda bile oluyor..
Çevre
canım bellimi olur daha pazara 4 gün var her an herşey olabilir daha oylamayı görmemiş çok üye var en azından benim bildiğim bir sürü insan var o sebeple hiç belli olmaz...hemende bayrak sallama öyleee...hepinizin ayrı ayrı emeği var bende düşündüm katılayım diye kendime güvenemedim aslında mutfakta iyiyim ama bu kez katılmadım işte...Katılmak bile çok önemli...Bir yarışa giriliyor ve herkes birinci olmak ister herkesin yemek zevki kültürü ayrı ona göre oy verenler oldu, bir de kk daki çevre çok önemli tabii o da belirleyici oluyor bu gibi durumlarda her yarışta bu oluyor...
canım bellimi olur daha pazara 4 gün var her an herşey olabilir daha oylamayı görmemiş çok üye var en azından benim bildiğim bir sürü insan var o sebeple hiç belli olmaz...hemende bayrak sallama öyleee...hepinizin ayrı ayrı emeği var bende düşündüm katılayım diye kendime güvenemedim aslında mutfakta iyiyim ama bu kez katılmadım işte...Katılmak bile çok önemli...Bir yarışa giriliyor ve herkes birinci olmak ister herkesin yemek zevki kültürü ayrı ona göre oy verenler oldu, bir de kk daki çevre çok önemli tabii o da belirleyici oluyor bu gibi durumlarda her yarışta bu oluyor...
katılıyorum canımm çoğu hatun çalıştığı için ancak haftasonu görecek oylamaları bir gecede bile değişebilir herşey....ayrıca yemekler o kadar değişik tarifler o kadar güzel açıklanıp fotoğraflandıkii herkes oylarken 2-3 kere düşünüyordur eminim...
her tarif kendi çapında şampiyon bu yarıştaa
Eki Görüntüle 688052 Eki Görüntüle 688053
Haklısın canım:) ama neyse işte, eylencesi yeter
Aynen tatlım oylama ne durumda diye bakmak bile eğlenceli bence
bütün arkadaşların ellerine sağlık,
çok farklı tarif ve sunumlar var
insanın iştahını kabartıyorlar, tebrik ederim herkesi
Sayfalara girip oy gönderin demek ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Bence kesinlikle etik değil , böyle olacaksa yarışma olmasın daha iyi.
Ne anlamı kaldı beğenip oy vermenin ? Dostu olan kazansın yani öyle mi ?
Ben bunu yapanlara hiç yakıştıramadım doğrusu.
Böyle adil bir yarışma olmaz .
Bu işi bile oy toplamaya döndürdünüz ya ne diyeyim bravo
adil olmayan sence sadece bu mu bence değil?? bide bunu düşün arkadaşım....daha neler var neler..
hee bide evet sayfalara girilip haber verilecek tabiki çünkü bi çok insan bilmiyor bunu...ve bende öyle haber verenler sayesinde öğrenmiştim bence böyle olmasıda mantıklı..(benim fikrim katılmaya bilirsiniz.)
iyide o insanlara suna verin dense bile kendi seçimleri gidip bütün herkese bakıp ona görede karar verebilirler...neyse daha fazla konuşmayayım ben..herkese kolay gelsin..Mesele insanları haberdar etmek değil yönlendirmek . Buna oy verin demek
Anlatabildim sanırım
Bana burda birinin katılıp katılmaması sorunum değil kimsede tanıdığım değil.
Birinin değil kim yaptıysa onun hatta hepsi yaptıysa hepsinin davranışının etik olmadığını yarışma fikrine uygun olmadığını belirttim .
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?