İyi geceler hanımlar;
Gerilmenin anlamı yok,atı alan Üsküdarı geçecek hepsi bu...
Bu ben olayım,Ayşe olsun,Fatma olsun ... (Misal)
Yarışma bu,sadece 1 kişi 1. olacak ve 1 kişi sonuncu olacak...
Şahsıma ait topikte sadece geçenlerde link paylaştım,kii o da Kazen'den alıntıladığım bir mesajdır.
Yarışma başlamıştır içerikli...
Birde şurda en sevmediğim şey herkes bişi söylüyor,ima ediyor,laf sokuyor,taş atıyor...
EE be arkadaşım madem bu çok rahatsızsın o arkadaşın hareketlerinden,tavırlarından(bende dahil) ...
Özel denen bir iletişim seçeneğimiz var,atarsın özelden mesajını dersin ki arkadaşım bak burda bana göre hatalısın şu durumdan yanlış anlaşılıyor olabilirsin,yada bu söylediğin lafı ben üstüme alındım sormak istedim bil istedim! (dersin)
Hepsi bu yani....
Kimse kimseyi asmaz kesmez di mi?
Burada kimse kimsenin şahsi meselelerini,atışmalarını,laf sokmalarını dinlemek okumak zorunda değil,yarışmanın belirlediği bir kategori başlığı altındayız,ama kategoriden çok herşey konuşuluyor,yazılıyor,sohbet ediliyor...
Bakın benim sunumum (bana göre harika)
Ama demekki bu defa çok beğenilmemişim,3. sıradan gidiyorum ufak ufak...
Ne yapmalıyım şimdi,ortalığı ayağamı kaldırmalıyım,ben çok çalıştım ben çok hakettim diye diye ortalardamı dolaşmalıyım.
Haa üzülmüyormu insan,elbette üzülüyor hayıflanıyor kendi kendine...
Acaba neden çok beğenilmedi,sebebi ne? diye...
Ama şahsım adına söylüyorum ben GERÇEKTEN eğlenmek için katılıyorum sürekli.
Zaten mutfak konusunda kendimi ispatlamak gibi bi derdimde yok,bilenler biliyor
Herkes gibi,tüm yarışan arkadaşlarım gibi,sunumlarımızla pohpohlanmak onure edilmek istiyoruz,bi teşekkür bekliyoruz bi eline sağlık sözünü bekliyoruz budur yani...
Çünkü her katılımcının,bende dahil emeklerimiz var...
Saatlerimi harcadım ben neredeyse bu sunumum için,zaten ortada.
Hepinizde öylesiniz,görüyoruz göz var nizam var.
Arkadaşı dostu çok olan bu yarışmada birinci oluyor deniliyor,bu tamamen yanlış bir düşünce..
O zaman ben neden 3. gidiyorum,kii tahmin edemeyeceğiniz sayıda arkadaşım var benim ve şu anda 1. ve 2. yarışan arkadaşlarımı oyladılar,küsmemmi gerekiyor ?
Allah aşkına sürtüşmek yerine birbirimizi gaza getirecek,hırslandıracak,bi sonraki kategoriye katılmak için teşfik edecek şeyler konuşalım.
Ve rica ediyorum alıntılayıp uzatmıyalım yarışmanın keyfini,anketi takip etmenin şevkini yaşayalım hepberaber.
Tekrar yarışan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum,her bir tarif birbirinden güzel