• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Sayfalara girip oy gönderin demek ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Bence kesinlikle etik değil , böyle olacaksa yarışma olmasın daha iyi.
Ne anlamı kaldı beğenip oy vermenin ? Dostu olan kazansın yani öyle mi ?
Ben bunu yapanlara hiç yakıştıramadım doğrusu.
Böyle adil bir yarışma olmaz .
Bu işi bile oy toplamaya döndürdünüz ya ne diyeyim bravo :46:

yalnız düzelteyim..herkes dostuna vermiş..siz kimi kastettiniz bilemiyorum:34:
yönlendirmekte yasak değil ziraa editörlerimzde link verip yarışmaya oy gönderilmesini istiyorlar..

yalnız düzelteyim..herkes dostuna vermiş..siz kimi kastettiniz bilemiyorum:34:
yönlendirmekte yasak değil ziraa editörlerimzde link verip yarışmaya oy gönderilmesini istiyorlar..

Neyi düzelteceksiniz ? Dedik ya kimseyi tanımam etmem , kimseyi kasdetmem. Neden kişiselleştiriyorsunuz ?
Herkesin yaptığına yanlış dedim işte.
Editöründen tut da üyesine kadar hepsinin yaptığı hoş değil HEPSİNİN .
Özellikle büyük yazıyorum.
Anlatabildim mi :34:

KİMSEYİ KASDETMEDİM YARIŞMAYA KATILAN TEK BİR ÜYEYLE SOHBETİM OLMAMIŞ.
BEN BANA OY GÖNDERİN DENİLEN YARIŞMANIN ADİL OLDUĞUNA DA İNANMIYORUM .
YAZDIĞIMI ALINTILAYIP KİMSE KENDİNE PAY ÇIKARMASIN .
BENİM YORUMUM , BENİM FİKRİM , KATILIM BEKLEMEDİM.
YAKIŞTIRMADIM.

Ayrıca bir şeyi herkesin yapması onu benim doğru yapmaz :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Mesele insanları haberdar etmek değil yönlendirmek . Buna oy verin demek :10:
Anlatabildim sanırım :34:
Bana burda birinin katılıp katılmaması sorunum değil kimsede tanıdığım değil.
Birinin değil kim yaptıysa onun hatta hepsi yaptıysa hepsinin davranışının etik olmadığını yarışma fikrine uygun olmadığını belirttim .
Kolay gelsin.

amaç sadece yarışmak eğlenmek ve farklı tatların tariflerini görüp beğendiklerini yapıp yeni tatlarla tanışmak ancak herkesin bu yarışmadan haberi olamama ihtimaline karşılık arkadaşlara haber vermenin etik olmamakla bi alakası yok oy istemeye gelince bu bir yarışma ve oy istemek yasak diye bi kural olmadığı için arkadaşımızın kazanmasını istememiz en doğal hakkımız bunu sorun yapmaya gerek yok :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Benim yazımı alıntılayıp beni cevap vermeye zorlamayın. :10:

Tekrar ediyorum ve son kez :34:

Birşeyi binlerce kişide yapsa bu onun doğru olduğunu göstermez.
Bir yarışmada oylar dosta akıyorsa o yarışma adil ve doğru kesinlikle olamaz.
Aayrıca yarışmayı duyurmak diye bişey yok yarışmanın reklamı sitenin girişinde vardı kaç kez denk geldim :34:

Neyse yazımı alıntılayıp beni cevap vermeye zorlamayın .

Ben en başındada dedim kimseyi tanımam etmem .
Doğru bulmadım.
Son yazımdır.

Neyi düzelteceksiniz ? Dedik ya kimseyi tanımam etmem , kimseyi kasdetmem. Neden kişiselleştiriyorsunuz ?
Herkesin yaptığına yanlış dedim işte.
Editöründen tut da üyesine kadar hepsinin yaptığı hoş değil HEPSİNİN .
Özellikle büyük yazıyorum.
Anlatabildim mi :34:

KİMSEYİ KASDETMEDİM YARIŞMAYA KATILAN TEK BİR ÜYEYLE SOHBETİM OLMAMIŞ.
BEN BANA OY GÖNDERİN DENİLEN YARIŞMANIN ADİL OLDUĞUNA DA İNANMIYORUM .
YAZDIĞIMI ALINTILAYIP KİMSE KENDİNE PAY ÇIKARMASIN .
BENİM YORUMUM , BENİM FİKRİM , KATILIM BEKLEMEDİM.
YAKIŞTIRMADIM.

Ayrıca bir şeyi herkesin yapması onu benim doğru yapmaz :)

amaç eğlenmek..bunu güzel bir süreçle gecirebilmek..
farklı tarifler öğrenebilmek..
hükümet kurmak için oy istenilmiyor..
kişiselleştirdiğim de yok..
cevabında zaten genele nazıır..
sizin doğrunuzda herkes için doğru ve kural sayılamaz..
hoşçakalınn

Birinin değil kim yaptıysa onun hatta hepsi yaptıysa hepsinin davranışının etik olmadığını yarışma fikrine uygun olmadığını belirttim .
Kolay gelsin.
canım şahsen ben bu yarışmaya katılsam ; takıldığım ve orada arkadaş olduğum topikteki arkadaşlarıma kızlar ben bi yarısmaya katıldım bana destek olursanız sevinirim diye arkadaşlarıma duyururum ama burada kimsenin kafasına silah dayanmıyo bana oy yollayın diye ya da bana oy yollarsanız size şunu vericem denmiyo.
insanlar benim yönlendirmemle bu topige gelir belki bana oy verir belki de beğendiği bi başkasına oy verir....
bu olay niye bu kadar abartıldı anlamıyorum.
kazanana bi araba bi ev filan verilmio bildiğim kadarıyla ya da başkakan filan seçmiyoruz devleti yönetecek...
bilemiyorum arkadaşım bu da benm dogrum..

amaç eğlenmek..bunu güzel bir süreçle gecirebilmek..
farklı tarifler öğrenebilmek..
hükümet kurmak için oy istenilmiyor..
kişiselleştirdiğim de yok..
cevabında zaten genele nazıır..
sizin doğrunuzda herkes için doğru ve kural sayılamaz..
hoşçakalınn

kusura bakma arkadasim ama evet hukumet kurmak icin oy istenilmiyor ama bazi arkadaslarin da hakkina girilmiyor mu bu sekilde sizce
o zaman yeni uye olan arkadaslar hic katilmasin sanslari sifir cunku
benim 100 den fazla arkadasim var surda ben onlardan oy istesem onlar arkadaslarindan oy istese 300 den fazla oy toplarim
ama ben bu birinciligi hazmedemem
edenler de varsa denecek soz yok zaten

İyi geceler hanımlar;

Gerilmenin anlamı yok,atı alan Üsküdarı geçecek hepsi bu...
Bu ben olayım,Ayşe olsun,Fatma olsun ... (Misal)
Yarışma bu,sadece 1 kişi 1. olacak ve 1 kişi sonuncu olacak...:34:
Şahsıma ait topikte sadece geçenlerde link paylaştım,kii o da Kazen'den alıntıladığım bir mesajdır.
Yarışma başlamıştır içerikli...
Birde şurda en sevmediğim şey herkes bişi söylüyor,ima ediyor,laf sokuyor,taş atıyor...
EE be arkadaşım madem bu çok rahatsızsın o arkadaşın hareketlerinden,tavırlarından(bende dahil) ...
Özel denen bir iletişim seçeneğimiz var,atarsın özelden mesajını dersin ki arkadaşım bak burda bana göre hatalısın şu durumdan yanlış anlaşılıyor olabilirsin,yada bu söylediğin lafı ben üstüme alındım sormak istedim bil istedim! (dersin)
Hepsi bu yani....
Kimse kimseyi asmaz kesmez di mi?
Burada kimse kimsenin şahsi meselelerini,atışmalarını,laf sokmalarını dinlemek okumak zorunda değil,yarışmanın belirlediği bir kategori başlığı altındayız,ama kategoriden çok herşey konuşuluyor,yazılıyor,sohbet ediliyor...
Bakın benim sunumum (bana göre harika)
Ama demekki bu defa çok beğenilmemişim,3. sıradan gidiyorum ufak ufak...
Ne yapmalıyım şimdi,ortalığı ayağamı kaldırmalıyım,ben çok çalıştım ben çok hakettim diye diye ortalardamı dolaşmalıyım.
Haa üzülmüyormu insan,elbette üzülüyor hayıflanıyor kendi kendine...
Acaba neden çok beğenilmedi,sebebi ne? diye...
Ama şahsım adına söylüyorum ben GERÇEKTEN eğlenmek için katılıyorum sürekli.
Zaten mutfak konusunda kendimi ispatlamak gibi bi derdimde yok,bilenler biliyor:34:
Herkes gibi,tüm yarışan arkadaşlarım gibi,sunumlarımızla pohpohlanmak onure edilmek istiyoruz,bi teşekkür bekliyoruz bi eline sağlık sözünü bekliyoruz budur yani...
Çünkü her katılımcının,bende dahil emeklerimiz var...
Saatlerimi harcadım ben neredeyse bu sunumum için,zaten ortada.
Hepinizde öylesiniz,görüyoruz göz var nizam var.
Arkadaşı dostu çok olan bu yarışmada birinci oluyor deniliyor,bu tamamen yanlış bir düşünce..
O zaman ben neden 3. gidiyorum,kii tahmin edemeyeceğiniz sayıda arkadaşım var benim ve şu anda 1. ve 2. yarışan arkadaşlarımı oyladılar,küsmemmi gerekiyor ?
Allah aşkına sürtüşmek yerine birbirimizi gaza getirecek,hırslandıracak,bi sonraki kategoriye katılmak için teşfik edecek şeyler konuşalım.
Ve rica ediyorum alıntılayıp uzatmıyalım yarışmanın keyfini,anketi takip etmenin şevkini yaşayalım hepberaber.
Tekrar yarışan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum,her bir tarif birbirinden güzel:34:

Gözün kalp görsün dedin yani:9::9::9:
Herkesin bir emeği var kimse göz ardı edemez bunu...
Zor iş valla hepinize bravo şahsen ben zaman ayır malzeme al yap fotoğrafını çek derken gerilirim:9:
Bi de yaparsam kesin birinci olurum ondan siz üzülmeyin diye katılmıyorum:9::9::9:
:9:

kızlaar söz verdiğim giibi ausencia nın buğday salatasını yaptımm...fotoğrafladım...afiyetle yedikk..ailece diyette olduğmuzdan gayet sağlıklı ve doyurucu bir salata olduu...:56::56::56::56::56:

$111.jpg $222.jpg $333.jpg

Kolay gelsin.

Benim yazımı alıntılayıp beni cevap vermeye zorlamayın. :10:

Tekrar ediyorum ve son kez :34:

Birşeyi binlerce kişide yapsa bu onun doğru olduğunu göstermez.
Bir yarışmada oylar dosta akıyorsa o yarışma adil ve doğru kesinlikle olamaz.
Aayrıca yarışmayı duyurmak diye bişey yok yarışmanın reklamı sitenin girişinde vardı kaç kez denk geldim :34:

Neyse yazımı alıntılayıp beni cevap vermeye zorlamayın .

Ben en başındada dedim kimseyi tanımam etmem .
Doğru bulmadım.
Son yazımdır.
Bende bunu demek istiyordum, ama bu zadece burda degil, herşeyde, heryerde böyle. .
Bir yarışmacı olarak, üzülmüyorum artık...
Çünkü bunu ben bilerek yarışa girdim ve hata birine özelde demiştimde:)
Ama boş ver, çünkü kimsenin fikrini değiştiremeyiz..:)

Hata özelde bir arkadaşımızda katilmak istiyordu, nasil katılacağı ile ilgili yardim istedi.
Ben tabi yardimimin yaninda kendisini yine uyardim yarışmanın adil olmayacağınıda söyledim. .
Bu yüzden ve özelikle tatlı yarışı olmadığı icin katılmadı. .

Ben sirf adil olsun diye neden katıldığımi bile kk'da biri hariç, kimseye demedim. Ama herkes hasas yaklaşmiyor..
Deseydim birazda duygu sömürüsü yapsaydim bu çok çirkin olurdu sanırım:)
Sonuçta bir şey kaybetmiyoruz, benim için şahsen fark etmez!

Bir kaç arkadaş oy vermiş, sagolsunlar!:42:
Ya kimse vermeseydi? Ozaman belki intihar ederdim:27:

bugün diyet gruplarından birine bakınırken gördüm ben de böyle birşeyi,

http://www.kadinlarkulubu.com/zeyti...agli-kuru-dolma-bugday-salatasi-ausencia.html

bu tarifi yapan arkadaş bizim diyet grubundan, ona destek verelim oylayalım yazmıştı biri..
çok şaşırdım, demek ki düzen böyle işliyor dedim kendi kendime,

bi kaç tane de örnek link vereyim sonra yok öyle bişey derler filan

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...ler-eglenerek-kilo-verin-20.html#post29929402

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/453474-trambolin-zayiflama-35.html#post29929385

http://www.kadinlarkulubu.com/tuval...miza-tuvaleti-ogretelim-132.html#post29929563

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyeti-deneyimlerimiz-2098.html#post29929076

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyeti-deneyimlerimiz-8868.html#post29928833

Bir ara zaten şaşırdım, ben senin şuan 3'cu sırada olacağını tahmin etmiyorum:27:
Fakat canim dediginin bir çoğu doğru, ama yorumların bir kac tanesi ise böyle düşünmeye teşvik ediyor:)
Arkadaşin kast etiği msj'da kazenin herkese duyuru msjimi şimdi?

kızlaar söz verdiğim giibi ausencia nın buğday salatasını yaptımm...fotoğrafladım...afiyetle yedikk..ailece diyette olduğmuzdan gayet sağlıklı ve doyurucu bir salata olduu...:56::56::56::56::56:

Eki Görüntüle 688267 Eki Görüntüle 688268 Eki Görüntüle 688270

ellerine sağlık cnm..bende en kısa zamanda deneyeceğimm..ausencia ya da çok teşekkürler...Sözünü tututp paylaştığın için ayrıca teşekkürler.

Çok sulu limonlu gibi davetkar duruyorrrr aman Allahımmm olsada yesem beyaa..:18::18::18::18::18::18:

bugün diyet gruplarından birine bakınırken gördüm ben de böyle birşeyi,

http://www.kadinlarkulubu.com/zeyti...agli-kuru-dolma-bugday-salatasi-ausencia.html

bu tarifi yapan arkadaş bizim diyet grubundan, ona destek verelim oylayalım yazmıştı biri..
çok şaşırdım, demek ki düzen böyle işliyor dedim kendi kendime

Vallah yapan kim diye sormayacagim, ama çok ilginç. Kim yaptıysa iyi reklamcı olur herhalde:))
Ya böyle şeyler yasak değilmi kk'da:44:

Bir ara zaten şaşırdım, ben senin şuan 3'cu sırada olacağını tahmin etmiyorum:27:
Fakat canim dediginin bir çoğu doğru, ama yorumların bir kac tanesi ise böyle düşünmeye teşvik ediyor:)
Arkadaşin kast etiği msj'da kazenin herkese duyuru msjimi şimdi?

yok canım benim için yazmadı o arkadaş,ben sadece kendim açıklama gereği hissettim,insanız rahatsız olup üstümüze alınıyoruz bazen:16:
Şaşırma hayatım,demekki herkes fasulye sevmiyor:52:

Hepsi birbirinden güzel tarifler. Çok güzel şeyler çıkmış ortaya bende katılacaktım menümde hazırdı ama cezalı durumda olduğum için katılamadım sonra inşallahh..

Oyum en başından tarifini çok beğendiğim Ausenciaya'ya gidiyor. Herkesin ellerine sağlık başarılar dilerim.. :34:

bu arada tüm arkadaşların ellerine sağlık, tek tek linklerine girip yazdım ama burdan da belirteyim hepsi çok emek harcamış
benim arkadaş listemden iki kişi katıldı yarışmaya, ikisinin tarifi de mükemmeldi buna rağmen arkadaş listemde olmayan diğer arkadaşların sunumlarına da tek tek baktım
fakat benim gözüme sunum olarak hitap eden Elossa olduğu için oyumu ona verdim
emeğiyle yarışan, ek çabalarla oy gözetmeyen tüm arkadaşlara başarılar:ssz:

bu arada tüm arkadaşların ellerine sağlık, tek tek linklerine girip yazdım ama burdan da belirteyim hepsi çok emek harcamış
benim arkadaş listemden iki kişi katıldı yarışmaya, ikisinin tarifi de mükemmeldi
fakat benim gözüme sunum olarak hitap eden elossa olduğu için oyumu ona verdim
emeğiyle yarışan, ek çabalarla oy gözetmeyen tüm arkadaşlara başarılar:ssz:

Canım çok teşekkür ederim,beğenmen mutlu etti beni:16:

Back