• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
En başından katılsammı,katılırsam hangi tarfilerle katılırım diye bir kaç gün kafa yordum...
Sonra şimdi değil daha sonra deyip vazgeçtim...
Baktım kızlar birer birer marifetlerini sergiliyorlar onları izledim keyif aldım hepsinden...
Oylama zamanını herkes gibi heyecanla bekledim ve takip ediyorum şimdi...
Kendim katılmasamda izlemek çok güzel...
Zaman zaman amacından saptığını görsemde asıl amacın eğlenmek olduğunu biliyorum...
Ve ben gerçekten eğleniyorum...
Sonuç ne olur kim kazanır bilemem bu çok ta önemli değil benim için önemli olan kendi içimde amacına uygun yaşıyorum
bu heyecanı...Bize bu keyfi yaşatan tüm katılımcılara oy verenlere teşekkür ediyorum...
Teşekkürün büyüğü sevgili KAZEN e...

En başından katılsammı,katılırsam hangi tarfilerle katılırım diye bir kaç gün kafa yordum...
Baktım kızlar birer birer marifetlerini sergiliyorlar onları izledim keyif aldım hepsinden...
Zaman zaman amacından saptığını görsemde asıl amacın eğlenmek olduğunu biliyorum...
Sonuç ne olur kim kazanır bilemem bu çok ta önemli değil benim için önemli olan kendi içimde amacına uygun yaşıyorum
bu heyecanı...Bize bu keyfi yaşatan tüm katılımcılara oy verenlere teşekkür ediyorum...

:46::46::46::46::46::46::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

[sıze=3]en başından katılsammı,katılırsam hangi tarfilerle katılırım diye bir kaç gün kafa yordum...
bu heyecanı...bize bu keyfi yaşatan tüm katılımcılara oy verenlere teşekkür ediyorum...
Teşekkürün büyüğü sevgili kazen e...
[/sıze]

katılıyorum arkadaşımm :46::46::54:

:9::9::9:sen boyle yazinca aklima gecen sam tatlisi gonderiyim mi askerine dedigimde,yemesin o deyishin geldi:9::9::9::9:

Daha yeni ayrılmıştı yanımdan o zaman:5:Ama ben bekliyorum hala tatlıyı:30:...
İnşallah nevrestecim :16:

Yakındır bende seçim çalışmalarıyla promosyona başlayacağım :52:

Geeel vatandaş geeeeeeeeeeel , aus a 1 oy verene , haftada 3 gün dilediği tarif evine kargo ile gönderilir diye :52::52::52:

Not: Kargo ücreti satıcıya aittir:52::52::52::52::52:
Ben reklam yaparım hiç sorun diil:21::21:Aama 3 gün yetmez hergün olsun bana:37:

süpper bir katılım var bir dahaki yarışmada kendimi göresim geldi:12::12::12:

kesinlikle katılmalısınn.:129::129::129::128::128::128:... ayyy sabah sabh içim açıldı ne güzel bir enerjiniz var bugün yemek topiği coşmuşş:46::46::46::46: ben de ben de :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:16::16::16::16::16::71::71::71: Teşekkür ederimm içten yazın ve samimi dileklerin için.....veee Teşekkürler Yarışmanın fikir babası sevgili KAZEN :46::46::46:

Oyun var dediler geldik:10:
Ikide biz donelim ortada:32::118::118::124::124::124:ben ortaya karisik oynuyorum
kız benim bile başım döndü oynak hatuuunn....:32::32::32::32::32::21::21::21::21::21:sakin sakin oynaa başın dönmesinn...:27::27::27::27:
ne kadar eğlencelisiniz yaaa :1::9:oynamaya bende bayılırım düğünlerde en ortada oynarım:46::52::118::126::122:

oynak hatunun biri daha gelmiş...bizim düğünlerde de hep ortada oynardım eskiden....ama ne oynardık ...şimdi ne düğün var buralarda ne de oynayan....az daha oynayımm özlemişimm:64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::87::87::87::87::87:

men de geldim

mkeyo3.jpg

7dd2c506387e.gif

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
Oyum Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia ya :46: Hayırlı olsun..

Kuru dolmaya bayılırım,ayrıca salatada degişik ve sunumu çok güzel olmuş :42: Bugday salatasını mutlaka yapacagım,belki ufak birkaç degişiklik yaparaktan :34:
Elossa nin tarifide çok degişikti ve gerçekten ikisi arasında kaldım ne yalan söyliyim..Ama Elossa cıgım,keşke salata olarak başka bir tarif paylaşsaydın.Mesela yogurtlu bir salata tarifi olsaydı,o güzelim kaşıklarlada yenebilecek bir salata olsaydı süper olurdu :34: Jülyen salata ile kaşıklar olmamış gibi geldi,sadece benim fikrim tabi paylaşmak istedim :29:
Diger tariflere gelince onlarda çok güzeldi hem görünüm olarak hemde eminimki tat olarak..Ama bizler tatmadan oylama yaptıgımız için ancak bu kadar adaletli olabiliyor işte..Kimi sadece arkadaşı oldugu için oylama yapıyor,kimi o birinci olmasın yeterki başka biri birinci olsun diye oylama yapıyor,kimi damak tadına göre,kimi görüntüye göre v.s...
Ben tekrar paylaşımlar için teşekkür ediyorum..Ayrıca böyle bir yarışmayı hazırlayıp bizleri burada toplayan sevgili Kazene de ayrıca teşekkür ediyorum :kkk:

Oyum Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia ya :46: Hayırlı olsun..

Kuru dolmaya bayılırım,ayrıca salatada degişik ve sunumu çok güzel olmuş :42: Bugday salatasını mutlaka yapacagım,belki ufak birkaç degişiklik yaparaktan :34:
Elossa nin tarifide çok degişikti ve gerçekten ikisi arasında kaldım ne yalan söyliyim..Ama Elossa cıgım,keşke salata olarak başka bir tarif paylaşsaydın.Mesela yogurtlu bir salata tarifi olsaydı,o güzelim kaşıklarlada yenebilecek bir salata olsaydı süper olurdu :34: Jülyen salata ile kaşıklar olmamış gibi geldi,sadece benim fikrim tabi paylaşmak istedim :29:
Diger tariflere gelince onlarda çok güzeldi hem görünüm olarak hemde eminimki tat olarak..Ama bizler tatmadan oylama yaptıgımız için ancak bu kadar adaletli olabiliyor işte..Kimi sadece arkadaşı oldugu için oylama yapıyor,kimi o birinci olmasın yeterki başka biri birinci olsun diye oylama yapıyor,kimi damak tadına göre,kimi görüntüye göre v.s...
Ben tekrar paylaşımlar için teşekkür ediyorum..Ayrıca böyle bir yarışmayı hazırlayıp bizleri burada toplayan sevgili Kazene de ayrıca teşekkür ediyorum :kkk:

Arzumcum teşekkürler canım :16:

Senin gibi yarışma piri birinden beğeni almak çok güzel :34:

Herkes kendine göre en iyi tarifi ve sunumu ile katıldı ve emeğinin karşılığını görmek istiyor elbette , bir yarışmada böyle geçip gidiyor iştee
:8:

Arzumcum teşekkürler canım :16:

Senin gibi yarışma piri birinden beğeni almak çok güzel :34:

Herkes kendine göre en iyi tarifi ve sunumu ile katıldı ve emeğinin karşılığını görmek istiyor elbette , bir yarışmada böyle geçip gidiyor iştee
:8:

Oy vermeden önce gerçektende çok düşündüm..Tabiki herkes bir emek vererek paylaşımlarını yapmış..Mutfakta geçen emek,fotograflama için yapılan emek..Siteye hem tarifi yazmak hemde o fotografları düzenleyip eklemek..Bunları yaparken en ufak ayrıntıları bile gözden geçirmek..Saatlerini alıyor insanın bilirim,biliyorum :31:
Oy veren biri olarak her ayrıntıya bakıyorsun,bakmak gerek..Dedigim gibi yemeklerin tadlarına bakamadıgımız için kendimize göre dogru yanlış olanları gözden geçiriyoruz,tarife göre lezzetini tahmin etmeye çalışıyoruz,özene,hijene bakıyoruz bakıyoruzda bakıyoruz işte..Her ne kadar birincilik önemli degil,katılmak önemli desekte,densede iş oylama kısmına geçince öyle olmuyor :34: Herkes kendine göre birinci oluyor,çünkü verdigi emegi,yemegin lezzetini biliyor..Ben olmalıydım diyor..Yani stresli bir süreç oluyor.
Yinede katılmak güzel,inan bu kategoride paylaşım yapıp katılamasam bile foruma ara ara girip,kendimde katılıp yarışmış gibi sonuçları takip ediyorum ve büyük bir heyecan yaşıyorum..Umarım diger kategorilerde tekrar katılıp bu heyecanı yaşamaya devam ederim :13:
Yarışma işte,aynen her yarışmada ayrı bir olay yaşanıp gidiyor işte :31::34:

oyumu kullandım hayırlısıynan :)

azerınım bahtsız bedevım, sen cıkmadın kurada bebegem.
bezelyeye bayılırım ben, cok severim, yemegını de severım ayrıcana nerdeyse herseye atarım sarımsak ve bezelyeyi :)
salata, et, tavuk yemeği, pilav, sebze yemeklerı vs. herseyı cok süslü gösteriyor bence :16:
rus salatasının orjınal tarıfını cok tuttum, yenı ogrendıgım ıcın hoşuma gitti :))))
sunumunu da sevdim :34:

yagmur perisininde kuru kabak dolması ve sarması benı fena cezbetti, bıde o sultan salatası......
görünümü o kadar guzeldı kı üçü yanyana :))
mutlaka deneyecegım kuru kabak dolmasını ve sultan salatasını :)
:21:
ausencıa nın da kuru dolması ve salatası fena cezbettı benı.
kuru dolmaya asla hayır dıyemem, hele etlisineeee, çatlıcagımı bılsem gene yerım :9:
bugday salatasınıda cok severım...

üçününde göruntusune beyıldım, emınım tadları da cok guzeldı. kura cektım ve oyumu ausencia nın kuru dolmasına ve bugday salatasına şey ettim :6:

evet varsın :1:
ausencia, sen ve yağmur perisi:31:

Sağol tatlım vermiş gibi oldun:16:
Ben bencillik yapıp kendime verdim:( çünkü iyi bir nedenim vardı:26:
Zadece nedenini oyun bittikten sonra açıklamak istedim, siz diyer arkadaşlara haksızlık olmazsın diye:16:

Ama bu msjin beni şuan mutlu etti vallahi:):38:

Eki Görüntüle 688044
Ausencia,bebegim ..Buğday Salatanı yaptım,tabi birazcık degiştirerek :17:

Ellerine ellerime sağlık,çok güzel oldu vallahi :16:
Ben malzeme olarak Haşlanmış buğday,haşlanmış nohut,yeşil soğan,maydonoz,dereotu,kornişon turşu,közlenmiş kırmızı biber kullandım..Tuz,sumak,pul biber,karabiber,limon,nar ekşisi ve zeytinyagı ilede tatlandırdım..Ve tabiki sizlerle paylaşmak istedim salatamı..
Tekrar tekrar teşekkür ederim paylaşım için,sayende gaza gelip yaptım ve iyikide yapmışım,çok begendim canım :54:

Katılım çok olacak belliki...
Daha oylamanın bitmesine de çok var...
Rekor katılım olabilir demek bu...
Maşallahh zeytinyağlılar ve salatalar kategorisine:9::9:
:9:

Öglemi dersin:)
Bende şimdiden bayrağı çıkartmaya başlamıştim:74::72:
Ama bir gerçek var, oda az olsada burda bile oluyor..
Çevre:9::ssz:

Back