Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En başından katılsammı,katılırsam hangi tarfilerle katılırım diye bir kaç gün kafa yordum...
Sonra şimdi değil daha sonra deyip vazgeçtim...
Baktım kızlar birer birer marifetlerini sergiliyorlar onları izledim keyif aldım hepsinden...
Oylama zamanını herkes gibi heyecanla bekledim ve takip ediyorum şimdi...
Kendim katılmasamda izlemek çok güzel...
Zaman zaman amacından saptığını görsemde asıl amacın eğlenmek olduğunu biliyorum...
Ve ben gerçekten eğleniyorum...
Sonuç ne olur kim kazanır bilemem bu çok ta önemli değil benim için önemli olan kendi içimde amacına uygun yaşıyorum
bu heyecanı...Bize bu keyfi yaşatan tüm katılımcılara oy verenlere teşekkür ediyorum...
Teşekkürün büyüğü sevgili KAZEN e...
[sıze=3]en başından katılsammı,katılırsam hangi tarfilerle katılırım diye bir kaç gün kafa yordum...
Baktım kızlar birer birer marifetlerini sergiliyorlar onları izledim keyif aldım hepsinden...
Zaman zaman amacından saptığını görsemde asıl amacın eğlenmek olduğunu biliyorum...
Sonuç ne olur kim kazanır bilemem bu çok ta önemli değil benim için önemli olan kendi içimde amacına uygun yaşıyorum
bu heyecanı...bize bu keyfi yaşatan tüm katılımcılara oy verenlere teşekkür ediyorum...
Teşekkürün büyüğü sevgili kazen e...[/sıze]
sen boyle yazinca aklima gecen sam tatlisi gonderiyim mi askerine dedigimde,yemesin o deyishin geldi
Ben reklam yaparım hiç sorun diilAama 3 gün yetmez hergün olsun banaİnşallah nevrestecim
Yakındır bende seçim çalışmalarıyla promosyona başlayacağım
Geeel vatandaş geeeeeeeeeeel , aus a 1 oy verene , haftada 3 gün dilediği tarif evine kargo ile gönderilir diye
Not: Kargo ücreti satıcıya aittir
süpper bir katılım var bir dahaki yarışmada kendimi göresim geldi
En başından katılsammı,katılırsam hangi tarfilerle katılırım diye bir kaç gün kafa yordum...
bu heyecanı...Bize bu keyfi yaşatan tüm katılımcılara oy verenlere teşekkür ediyorum...
Teşekkürün büyüğü sevgili KAZEN e...
Oyun var dediler geldik
Ikide biz donelim ortada:118::118::124::124::124:ben ortaya karisik oynuyorum
kız benim bile başım döndü oynak hatuuunn....sakin sakin oynaa başın dönmesinn...Oyun var dediler geldik
Ikide biz donelim ortada:118::118::124::124::124:ben ortaya karisik oynuyorum
ne kadar eğlencelisiniz yaaa oynamaya bende bayılırım düğünlerde en ortada oynarım:118::126::122:
Oyum Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia ya Hayırlı olsun..
Kuru dolmaya bayılırım,ayrıca salatada degişik ve sunumu çok güzel olmuş Bugday salatasını mutlaka yapacagım,belki ufak birkaç degişiklik yaparaktan
Elossa nin tarifide çok degişikti ve gerçekten ikisi arasında kaldım ne yalan söyliyim..Ama Elossa cıgım,keşke salata olarak başka bir tarif paylaşsaydın.Mesela yogurtlu bir salata tarifi olsaydı,o güzelim kaşıklarlada yenebilecek bir salata olsaydı süper olurdu Jülyen salata ile kaşıklar olmamış gibi geldi,sadece benim fikrim tabi paylaşmak istedim
Diger tariflere gelince onlarda çok güzeldi hem görünüm olarak hemde eminimki tat olarak..Ama bizler tatmadan oylama yaptıgımız için ancak bu kadar adaletli olabiliyor işte..Kimi sadece arkadaşı oldugu için oylama yapıyor,kimi o birinci olmasın yeterki başka biri birinci olsun diye oylama yapıyor,kimi damak tadına göre,kimi görüntüye göre v.s...
Ben tekrar paylaşımlar için teşekkür ediyorum..Ayrıca böyle bir yarışmayı hazırlayıp bizleri burada toplayan sevgili Kazene de ayrıca teşekkür ediyorum
Arzumcum teşekkürler canım
Senin gibi yarışma piri birinden beğeni almak çok güzel
Herkes kendine göre en iyi tarifi ve sunumu ile katıldı ve emeğinin karşılığını görmek istiyor elbette , bir yarışmada böyle geçip gidiyor iştee
oyumu kullandım hayırlısıynan :)
azerınım bahtsız bedevım, sen cıkmadın kurada bebegem.
bezelyeye bayılırım ben, cok severim, yemegını de severım ayrıcana nerdeyse herseye atarım sarımsak ve bezelyeyi :)
salata, et, tavuk yemeği, pilav, sebze yemeklerı vs. herseyı cok süslü gösteriyor bence
rus salatasının orjınal tarıfını cok tuttum, yenı ogrendıgım ıcın hoşuma gitti :))))
sunumunu da sevdim
yagmur perisininde kuru kabak dolması ve sarması benı fena cezbetti, bıde o sultan salatası......
görünümü o kadar guzeldı kı üçü yanyana :))
mutlaka deneyecegım kuru kabak dolmasını ve sultan salatasını :)
ausencıa nın da kuru dolması ve salatası fena cezbettı benı.
kuru dolmaya asla hayır dıyemem, hele etlisineeee, çatlıcagımı bılsem gene yerım
bugday salatasınıda cok severım...
üçününde göruntusune beyıldım, emınım tadları da cok guzeldı. kura cektım ve oyumu ausencia nın kuru dolmasına ve bugday salatasına şey ettim
evet varsın
ausencia, sen ve yağmur perisi
Katılım çok olacak belliki...
Daha oylamanın bitmesine de çok var...
Rekor katılım olabilir demek bu...
Maşallahh zeytinyağlılar ve salatalar kategorisine
Katılım çok olacak belliki...
Daha oylamanın bitmesine de çok var...
Rekor katılım olabilir demek bu...
Maşallahh zeytinyağlılar ve salatalar kategorisine