Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
3 kisi arasinda kaldim ama tek oy verme sansimiz oldu icin oyum Ausencia,ya

Ben de 3 kişi arasında gidip geldimHepsi çok güzel tüm yarışmacaların ellerine emeğine sağlık
Oyum Ausencia'ya

İkinize de çok teşekkürler arkadaşlar

Oyum Ausencia ' ya yazısını görünce insanın içi bir hoş oluyor ne yalan söyleyeyim

Evet canım , her katıldığım yarışmada 2. lik konusunda epey iddialıyım
daha bitmesine 3 gun var 1. de olursun
Buyrun biri aydınlanmadan bir diger merak konusu daha:26: estalmus mesajlarını neden sildi mesela
kiz daha yeni baristik bulandirma ortaligi yanlis anlamis beni arkidisim
İkinize de çok teşekkürler arkadaşlar

Oyum Ausencia ' ya yazısını görünce insanın içi bir hoş oluyor ne yalan söyleyeyim
ne yalan soyleyim sayfayi ilk actigimda senin oylarina bakiyorumsonra kendiminkine
Oyum beni cezbeden kurularıyla Aus ablayaBenim kuru dolmalar yalan olmasın bekliyorum kargoyuAskerimle afiyetle yices
Herkesin ellerine kollarına emeklerine sağlık
sen boyle yazinca aklima gecen sam tatlisi gonderiyim mi askerine dedigimde,yemesin o deyishin geldi

Buyrun biri aydınlanmadan bir diger merak konusu daha:26: estalmus mesajlarını neden sildi mesela

Hayırlı olur inşaallah

İnşallah nevrestecim

Oyum beni cezbeden kurularıyla Aus ablayaBenim kuru dolmalar yalan olmasın bekliyorum kargoyuAskerimle afiyetle yices
Herkesin ellerine kollarına emeklerine sağlık

Yakındır bende seçim çalışmalarıyla promosyona başlayacağım

Geeel vatandaş geeeeeeeeeeel , aus a 1 oy verene , haftada 3 gün dilediği tarif evine kargo ile gönderilir diye

Not: Kargo ücreti satıcıya aittir

Sonra diyorsun ki , benim nerem tatlı ?

Neren değil

Şekerim , seninkinden önce benimki gözüküyor , o yüzden olmasın

bebem benim tarifden once 7 tarif var ilk senin oylara bakiyorum
sonra kendiminkine sonra diger kizlarin oylarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…