Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
gece oyumu kullandım ama kızım yazmama müsaade etmedi
hepinizin ellerine sağlık çok güzel tarifler var, ikramaya'nın şehriyeli tavuk salatası mutlaka deneyeceklerimin başında yer alıyor.hep diyorum ya tatma imkanı olmayınca benim için görsellik ve sunum ön planda oluyor diye, o yüzden oyum elosaya gitti, sunum ve sunumdaki o yaratıcılık gerçekten çok hoş. hepinize başarılar

Nasıl bir rahatsızlık duyduğuma kelimeler kifayetsiz şekercim , yok telafi etmek için sende oyunu bana ver desem , onu da çoktannn kullanmışsın
gecen verdim ya oyumu sana ona say
saka bi yana kendimden sonra en cok senin kazanmani istiyorum aus bebeem
tesekkur ederim caniminsanin emeklerinin karsiligini almasi cok guzel
Olsun işte , yemeklere bakıp bakıp hangisine oy versem acaba derdi yerine bir çırpıda halledilmiş oldu mesele

Yoksa bana mı verecektin aslında
sen ben ne farkeder kurcalama iste
Site yönetimi en çok yarışmaya katılıp ödül alamayan yarışmacıya ödül verirse güzel olur.
Mesela her 10 kategori sonunda 1 yarışmacı olabilir.Onunda emekleri değerlendirilmiş olur.

iyi olurdu aslinda
ama bi sey soyliyim mi ben kesnlikle birinci olmak icin yarismiyorum
neden derdeniz ben daha ilk yarismada bu yarismanin farkli tatlara acik olmadigini gordum
biz oyle bi milletiz ki yillarca yedigimiz yemekten asla vazgecmeyiz
mesela birisi yumurta kirsa digeri italyan mutfagindan cok mesekkatli bi yemek yapsa ,yine oylar yumurtaya gider.cunku damak alismis tadina
ben de malumunuz azeriyim bir yere kadar turk yemekleri yaparim bir yerden sonra kendi mutfagimin yemeklerini yapmak zorundayim
o zaman da oy verilmiyor malesef
sona kalsam bile hakkimla kaliyorum her mesaj yazdigimda basim yukarda cunku kimsenin hakkina girmedim,hic bir yerde link vermedim,hic kimseye bana oy ver ya da oylamaya da beklerim vs. demedim.hic bir arkadasima baskasina oy verdi diye kusmedim o yuzden hepsi de rahatca istedigi kisiyi oyluyo
birincilik umrumda degil ama insan bi takdir bekliyo
birisi cikip da durun ya bu kiz azeri degil mi masallah bizim yemeklerimizi yapiyor demiyor
bunun farkindayim ama hala katiliyorum cunku egleniyorum cunku eglendiriyorum
yarismaya sirf pozitifligim yuzumden katilmami isteyen bi cok kisi var onlar icin katiliyorum
ben marifetli oldugumu biliyorum ya o yeter
bildigim kadariyla en genc yarismaciyim,ve kendi mutfagimdan baska 2 ulkenin mutfagini biliyorum,birisini %60,digerinin %90 nini biliyorum
yanlis anlamayin ama yillarca yedigi yemegi her kes yapar ama hic ayak basmadigi yerlerin,hic denemedigi yemeklerini her kes yapamaz

baya doluymusum he konusturmayin bi daha beni

Son düzenleme:
Tebiiğki de azerine vericem oyumu, diğer arkadaşlara - nezaketen- başarılar

Bu yarışmayı azerin almazsa yıkarım buralarıEki Görüntüle 686233

ay fotoya cok guldum
ee vericen tabi kizam o ka soyledin katilirsan oyum sana diye hepsi kayitli burdasirf senin icin katildim
saka bi yana tesekkur ederim tatlim

Son düzenleme:

Oyyy güzelim benim dolmuş mu , tamam tamam sormadım bir şey

Sağol canım güzel dileklerin için bu arada.

Sen gerçekten yarışmaların tadı tuzu oldun , her ne yazıyorsan içimde hemen okuma dürtüsü oluşuyor

tesekkur ederim beni sizler yarattiniz kuzum pofff
3 kişi arasında cok fena kaldım, bende mı kura ceksem napsam :44:
ben varsam o 3 kisi arasinda litfen kura cekme litfeeeeeeeeeeeeen

bu ne kuzum böyle

merhaba azeriin,

sölediklerinin bi kısmına gerçekten katılıyorumm

biz insanlar gerçketen değişik değilde alışık oldugumuza yöneliyoruz

ve bence her yemek bi anda görücüye çıkmalıydı öncesinde tek tek yayınlanmamalıydı daha önce bakıp begenen insanlar şuan burda oylama olup olmadıgından habersiz çünkü şuanda genellikle kk arkadaş çevrelerimiz,arkdşlarımız oy verenler ben isterdim ki herkes adil olsun

Neyse önemli olan eğlenmek bir atraksiyon yaşamaktı bnm için

buarada azeri oldugunu bilmiodum negüzel buranın yemeklerini öğrenip yapabilmek ama şölede bişey var herkes senin azeri oldugunu bilemeyebilir ve senin gibi bi çok insan olabilir üzgünüm ama bu söylediğine katılmıyorum

Son düzenleme:

Azerinn tatlım elbette maharetinin farkındayız hatta bende çok israr ettim katılman için :)ama inan bana hiç bir şey yapmasan da sadece yorumların bile o tatlı dilin herşeye değer :) kendi adıma bu böyle bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…