Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
nasıl yani siz azerinin yemeklerine oy vermişsiniz gibi gözüküyo oy kullanmadınızmı yani

Ay şimdi azerin kırılcak bana ama o öyle olmadı arkadaşım;ben konusunu okumak adına konu başlığına tıkladım çünkü azerin'in konusu yeniydi ama oy kullanmış gibi göründüm:26:

Zeytinyağlı Yaprak Sarma ve Karışık Salata 4
Ahsennim, badezuzum, llazkizi34, muzeyyen3

Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası 5
berin26, demmay, ebushhh, eftelya_blue, Fluttershy

Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası 23
akasya1978, atessn, ddeerryya, Durulife, ece22, efeylul, egunal, erva64, esrdlgr, ewest, ikramaya, kdr, kmehtapsu, millstone, misalll, NAZIREGUNDAYAYGUN, nesmit, nfy_9185, ozim84, sara_28, swetlana, tusemim, yokhe

Patlıcan Avucunda Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi ve Jülyen Kaşık Salata 10
Beetlee, cincikk, dyg01, eLmayRa_, Elossa, KenaninBusesi, kirmizihabbe, la_edri, pnrkrc, shmbjk

Zeytinyağlı Patatesli Kuru Kabak, Yaprak Sarması ve Sultan Salatası 1
yagmur_perisi

Zeytinyağlı Bezelye ile Havuç ve Rus salatası 5
AmyWinehouse, atractive, azerinnn, nehirnil111, _MedceziR_

Arkadaşlar sorun yok tek tek sayıyorum ! toplam 48 oy kullanılmış.... Buna ek olarak hatayla oy verdiğinizde buna müdahale edemeyiz malesef. Sistemsel hataları düzeltebiliriz ama verilmiş oyu kaldıramayız.

Ay şimdi azerin kırılcak bana ama o öyle olmadı arkadaşım;ben konusunu okumak adına konu başlığına tıkladım çünkü azerin'in konusu yeniydi ama oy kullanmış gibi göründüm:26:

tatlım eğer yemeğe tıkladıktan sonra aşağıda onayla butonunada tıkladıysan o zaman hem yemeğin sayfası açılmış olur hemde sen o yemeğe oy vermiş olursun

Ay yok canım ya niye kırılayim her ne kadar her seferinde yarışmaya katılarak her kesden çok yorulsam da ben bu işin eğlence kismindayimonu hırs yapanlar düşünsün

tatlım eğer yemeğe tıkladıktan sonra aşağıda onayla butonunada tıkladıysan o zaman hem yemeğin sayfası açılmış olur hemde sen o yemeğe oy vermiş olursun

Evet canım aynen öyle olmuşum:)) böyle bir oy kullanma sistemine sahip tek üyeyimdir şu anda

az önce sadece isimleri saydığımızda 23 isim çıkıyodu karsısında 22 yazıyodu fakat suan hallolmuş teşekkür ederiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…