düzelmiş tatlım
ben de elossa' nın salatası ve fasulyesine verdim oyumu
Ben hala şöyle bi ağız tadıyla oyumu kullanamadımoysaki panoda kullandım görünüyor:26:
düzelmiş tatlım
Ben hala şöyle bi ağız tadıyla oyumu kullanamadımoysaki panoda kullandım görünüyor:26:
hayır eguşum bi daha say istersen 23 kişi oy kullanmış ama 22 yazıyo
AAa o nasıl olur ki,Kazen' e durumu bildir canım ilgilenecektir.
nasıl yani siz azerinin yemeklerine oy vermişsiniz gibi gözüküyo oy kullanmadınızmı yani
Ay şimdi azerin kırılcak bana ama o öyle olmadı arkadaşım;ben konusunu okumak adına konu başlığına tıkladım çünkü azerin'in konusu yeniydi ama oy kullanmış gibi göründüm:26:
Ay şimdi azerin kırılcak bana ama o öyle olmadı arkadaşım;ben konusunu okumak adına konu başlığına tıkladım çünkü azerin'in konusu yeniydi ama oy kullanmış gibi göründüm:26:
tatlım eğer yemeğe tıkladıktan sonra aşağıda onayla butonunada tıkladıysan o zaman hem yemeğin sayfası açılmış olur hemde sen o yemeğe oy vermiş olursun
Tamam azerin tatlım demekki senin hakkınmış :) Kazen teşekkürler bu arada...
az önce sadece isimleri saydığımızda 23 isim çıkıyodu karsısında 22 yazıyodu fakat suan hallolmuş teşekkür ederiz..Zeytinyağlı Yaprak Sarma ve Karışık Salata 4
Ahsennim, badezuzum, llazkizi34, muzeyyen3
Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası 5
berin26, demmay, ebushhh, eftelya_blue, Fluttershy
Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası 23
akasya1978, atessn, ddeerryya, Durulife, ece22, efeylul, egunal, erva64, esrdlgr, ewest, ikramaya, kdr, kmehtapsu, millstone, misalll, NAZIREGUNDAYAYGUN, nesmit, nfy_9185, ozim84, sara_28, swetlana, tusemim, yokhe
Patlıcan Avucunda Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi ve Jülyen Kaşık Salata 10
Beetlee, cincikk, dyg01, eLmayRa_, Elossa, KenaninBusesi, kirmizihabbe, la_edri, pnrkrc, shmbjk
Zeytinyağlı Patatesli Kuru Kabak, Yaprak Sarması ve Sultan Salatası 1
yagmur_perisi
Zeytinyağlı Bezelye ile Havuç ve Rus salatası 5
AmyWinehouse, atractive, azerinnn, nehirnil111, _MedceziR_
Arkadaşlar sorun yok tek tek sayıyorum ! toplam 48 oy kullanılmış.... Buna ek olarak hatayla oy verdiğinizde buna müdahale edemeyiz malesef. Sistemsel hataları düzeltebiliriz ama verilmiş oyu kaldıramayız.
Evet canım aynen öyle olmuşum:)) böyle bir oy kullanma sistemine sahip tek üyeyimdir şu anda
Olsun işte , yemeklere bakıp bakıp hangisine oy versem acaba derdi yerine bir çırpıda halledilmiş oldu mesele
Yoksa bana mı verecektin aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?