Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
evet varsın
ausencia, sen ve yağmur perisi
o zaman ben cikmam kurada hic sansim yok da o konudaama dun amy nin oyunu kapmisim nasil olduysa hehe
bu ne kuzum böyle
al iste duygusuz arkidiskizaaam o ka sitem ettim yorum bu mu
aaa canim ben dunyada ilk ve tekim demedim yanlis anlama yarismada en genc uyeyim ve azeriyim ustune ustelik turk yemekleri yapiyorum bu gercek ki benden baska bu kriterlerde kimse yok
evet sana katiliyorum once eglenmeyi bileceksin ki yarisma guzel olsun dimi

Kesinlikle bence de

Ben azerinnn in muhabetini ilk bu yarışmalarda gördüm zaten , o günden beri ne yazsa okuyorum , sıkı fanı oldum
azerinnn fan club
Evet ama dimi kızlar hem pozitif hem enerjik hem dinamik üstüne üstlükte hamarat bu Azerinnn
agliyacam simdi

oyumu kullandım hayırlısıynan :)

azerınım bahtsız bedevım, sen cıkmadın kurada bebegem.
bezelyeye bayılırım ben, cok severim, yemegını de severım ayrıcana nerdeyse herseye atarım sarımsak ve bezelyeyi :)
salata, et, tavuk yemeği, pilav, sebze yemeklerı vs. herseyı cok süslü gösteriyor bence
rus salatasının orjınal tarıfını cok tuttum, yenı ogrendıgım ıcın hoşuma gitti :))))
sunumunu da sevdim

yagmur perisininde kuru kabak dolması ve sarması benı fena cezbetti, bıde o sultan salatası......
görünümü o kadar guzeldı kı üçü yanyana :))
mutlaka deneyecegım kuru kabak dolmasını ve sultan salatasını :)

ausencıa nın da kuru dolması ve salatası fena cezbettı benı.
kuru dolmaya asla hayır dıyemem, hele etlisineeee, çatlıcagımı bılsem gene yerım
bugday salatasınıda cok severım...

üçününde göruntusune beyıldım, emınım tadları da cok guzeldı. kura cektım ve oyumu ausencia nın kuru dolmasına ve bugday salatasına şey ettim

İnanamıyorum , kura çekildi ve ben çıktım , talihim dönüyor mu yarışmada ne

Çok çok teşekkür ederim minnakkcım , seni de bu yarışmalar sırasında tanıdım ve iyi ki tanımışım dedim

Ne diyelim kader utansın

canım tesekkur ederım :) bil mukabele :)

Ne diyelim kader utansın
valla azerınım cok ıcten soyluyorum rus salatana bıttım, kesınlıkle yapıcam. ayrıca bezelyeyı ben oyle süsleyemezdım, dekor kısmı ıcın ayrıcana tebrık ederım.

canım çok teşekkür ederim,prensesini öpüyorum yanaklarından

Ney şey ettiysen güzel etmişsin minnakcımetlisine bende biterim :)) hiçbirinizin hakkını yemeyelim harika yarışma çıkardınız hepinizin ellerine ve emeğine sağlık bir kez daha

kız ecelem vardı yazmadan gitmeyeyim didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…