evet varsın
ausencia, sen ve yağmur perisi
Azerinn tatlım elbette maharetinin farkındayız hatta bende çok israr ettim katılman için :)ama inan bana hiç bir şey yapmasan da sadece yorumların bile o tatlı dilin herşeye değer :) kendi adıma bu böyle bilesin
evet evet bencede
Kesinlikle bence de
Ben azerinnn in muhabetini ilk bu yarışmalarda gördüm zaten , o günden beri ne yazsa okuyorum , sıkı fanı oldum
o zaman ben cikmam kurada hic sansim yok da o konudaevet varsın
ausencia, sen ve yağmur perisi
al iste duygusuz arkidisbu ne kuzum böyle
aaa canim ben dunyada ilk ve tekim demedim yanlis anlama yarismada en genc uyeyim ve azeriyim ustune ustelik turk yemekleri yapiyorum bu gercek ki benden baska bu kriterlerde kimse yokmerhaba azeriin,
sölediklerinin bi kısmına gerçekten katılıyorumm
biz insanlar gerçketen değişik değilde alışık oldugumuza yöneliyoruz
ve bence her yemek bi anda görücüye çıkmalıydı öncesinde tek tek yayınlanmamalıydı daha önce bakıp begenen insanlar şuan burda oylama olup olmadıgından habersiz çünkü şuanda genellikle kk arkadaş çevrelerimiz,arkdşlarımız oy verenler ben isterdim ki herkes adil olsun
Neyse önemli olan eğlenmek bir atraksiyon yaşamaktı bnm için
buarada azeri oldugunu bilmiodum negüzel buranın yemeklerini öğrenip yapabilmek ama şölede bişey var herkes senin azeri oldugunu bilemeyebilir ve senin gibi bi çok insan olabilir üzgünüm ama bu söylediğine katılmıyorum
Azerinn tatlım elbette maharetinin farkındayız hatta bende çok israr ettim katılman için :)ama inan bana hiç bir şey yapmasan da sadece yorumların bile o tatlı dilin herşeye değer :) kendi adıma bu böyle bilesin
azerinnn fan clubKesinlikle bence de
Ben azerinnn in muhabetini ilk bu yarışmalarda gördüm zaten , o günden beri ne yazsa okuyorum , sıkı fanı oldum
agliyacam simdiEvet ama dimi kızlar hem pozitif hem enerjik hem dinamik üstüne üstlükte hamaratbu Azerinnn
Kesinlikle bence de
oyumu kullandım hayırlısıynan :)
azerınım bahtsız bedevım, sen cıkmadın kurada bebegem.
bezelyeye bayılırım ben, cok severim, yemegını de severım ayrıcana nerdeyse herseye atarım sarımsak ve bezelyeyi :)
salata, et, tavuk yemeği, pilav, sebze yemeklerı vs. herseyı cok süslü gösteriyor bence
rus salatasının orjınal tarıfını cok tuttum, yenı ogrendıgım ıcın hoşuma gitti :))))
sunumunu da sevdim
yagmur perisininde kuru kabak dolması ve sarması benı fena cezbetti, bıde o sultan salatası......
görünümü o kadar guzeldı kı üçü yanyana :))
mutlaka deneyecegım kuru kabak dolmasını ve sultan salatasını :)
ausencıa nın da kuru dolması ve salatası fena cezbettı benı.
kuru dolmaya asla hayır dıyemem, hele etlisineeee, çatlıcagımı bılsem gene yerım
bugday salatasınıda cok severım...
üçününde göruntusune beyıldım, emınım tadları da cok guzeldı. kura cektım ve oyumu ausencia nın kuru dolmasına ve bugday salatasına şey ettim
azerınım bahtsız bedevım, sen cıkmadın kurada bebegem.
bezelyeye bayılırım ben, cok severim, yemegını de severım ayrıcana nerdeyse herseye atarım sarımsak ve bezelyeyi :)
salata, et, tavuk yemeği, pilav, sebze yemeklerı vs. herseyı cok süslü gösteriyor bence
rus salatasının orjınal tarıfını cok tuttum, yenı ogrendıgım ıcın hoşuma gitti :))))
sunumunu da sevdim
yagmur perisininde kuru kabak dolması ve sarması benı fena cezbetti, bıde o sultan salatası......
görünümü o kadar guzeldı kı üçü yanyana :))
mutlaka deneyecegım kuru kabak dolmasını ve sultan salatasını :)
kuru dolmaya asla hayır dıyemem, hele etlisineeee, çatlıcagımı bılsem gene yerım
üçününde göruntusune beyıldım, emınım tadları da cok guzeldı. kura cektım ve oyumu ausencia nın kuru dolmasına ve bugday salatasına şey ettim
canım tesekkur ederım :) bil mukabele :)İnanamıyorum , kura çekildi ve ben çıktım , talihim dönüyor mu yarışmada ne
Çok çok teşekkür ederim minnakkcım , seni de bu yarışmalar sırasında tanıdım ve iyi ki tanımışım dedim
valla azerınım cok ıcten soyluyorum rus salatana bıttım, kesınlıkle yapıcam. ayrıca bezelyeyı ben oyle süsleyemezdım, dekor kısmı ıcın ayrıcana tebrık ederım.Ne diyelim kader utansın
gece oyumu kullandım ama kızım yazmama müsaade etmedi
hepinizin ellerine sağlık çok güzel tarifler var, ikramaya'nın şehriyeli tavuk salatası mutlaka deneyeceklerimin başında yer alıyor.hep diyorum ya tatma imkanı olmayınca benim için görsellik ve sunum ön planda oluyor diye, o yüzden oyum elosaya gitti, sunum ve sunumdaki o yaratıcılık gerçekten çok hoş. hepinize başarılar
ausencia hayırlı olsun oyumu sana kullandım...
Gizli hayranlarım da mı varmışBende bende
canım tesekkur ederım :) bil mukabele :)
valla azerınım cok ıcten soyluyorum rus salatana bıttım, kesınlıkle yapıcam. ayrıca bezelyeyı ben oyle süsleyemezdım, dekor kısmı ıcın ayrıcana tebrık ederım.
o zaman ben cikmam kurada hic sansim yok da o konudaama dun amy nin oyunu kapmisim nasil olduysa hehe
al iste duygusuz arkidiskizaaam o ka sitem ettim yorum bu mu
aaa canim ben dunyada ilk ve tekim demedim yanlis anlama yarismada en genc uyeyim ve azeriyim ustune ustelik turk yemekleri yapiyorum bu gercek ki benden baska bu kriterlerde kimse yok
evet sana katiliyorum once eglenmeyi bileceksin ki yarisma guzel olsun dimi
azerinnn fan club
agliyacam simdi
mrs.who hayırl vede uğurlu olsun tatlım oyun ama şunu demeden geçemiycem:))) senin avatarın ve imzanı ölüm döşeğinde bile görsem güler ayağa kalkarım sanırım sen çok yaşayasın tatlım emi
Katılmamak elde değil:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?