Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484

prasa için bişey diyemem aramın pek iyi olmadığı bir sebze ama eşim için güzel bir tarife benziyor... ama salata sever biri olarak şehriyeli salataya bayıldım herkesin tadması gereken bir lezzet.. umduğumdan çok daha güzel bir lezzet çıktı ortaya tek kelime ile mikemmel.. eşim çok yapmışsı kim yiyecek bu kadar salatayı demişti ama maşallah karı koca bir leğen hüplettik ellerinize emeğinize sağlık... oyum İKRAMAYA hanımefendinin.....

Tüm yarışmacılara başarılar
Gerçekten hak eden kazansın
Ben oyumu Azerinnn den yana kullandım.
Bezelye en sevdiğim yemektir.
Ayrıca rus salatasının orjinal tarifine de lafım yok herşey çok lezzetli görünüyor.
Ellerine sağlık

aaa demek denedin çok sevindim ..biizm ki de yanında ana yemek çorba aramadan tabak tabak yediği tek salata çeşidi...beğenmene şaşırmadım tabii kii.....teşekkür ederimm canımm
Valla Sara Sultann çok dikkatlisin ....nasıl farkettin hemen karışıklığıı hep diyorumm idolümsünn...
hah şimdi oy sayıları düzeldi herkese bol şanslar ve durumu düzelttiği için kazenede teşekkürler
Çok şükür düzelmiş aksilik...Anında İlgilenen Kazen Bey de ayrıca teşekkürler...

aus canım benimm hep destek tam destek hadi bkalım kim tutar seni inşallah kazanırsın fıstık menünde cok güzel hem diyete uygun hem doyurucu hem saglıklı :125: başarılar canım benimmm

Sağol fıstığım , kaptandan korkuma fazla kalorili şeyler yapamadım

Ay yok canım ya niye kırılayim her ne kadar her seferinde yarışmaya katılarak her kesden çok yorulsam da ben bu işin eğlence kismindayimonu hırs yapanlar düşünsün

Site yönetimi en çok yarışmaya katılıp ödül alamayan yarışmacıya ödül verirse güzel olur.
Mesela her 10 kategori sonunda 1 yarışmacı olabilir.Onunda emekleri değerlendirilmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…