Teşekkür ederim canımama yine de birileri rahatsız olacaksa ben oyunu verilmemiş saya bilirim
hah şimdi oy sayıları düzeldi herkese bol şanslar ve durumu düzelttiği için kazenede teşekkürler
evet canım herşey yolunda bunu farkedip uyardığın içinde ben sana teşekkür ediyorum
rica ederim canım ne demek önemli olan yarışmanın kimin kazanacağından çok adil olması
İKRAMAYA ellerine sağlık PORTAKALLI PIRASAN ve ŞEHRİYELİ TAVUKLU SALATAN arkadaşlarımız tarafından da denendi ve tam not aldı :129::129::129::129::129::129::129:yapan ellerin dert görmesin..
veeee TABİKİ OYUM İKRAMAYA nın
Elossa 'ya gitti oyum ilk gördüğümde de çok beğenip ağzımın suyu akmıştı enginarla arada kaldım ama
Katılan tüm arkadaşların ellerine emeğine sağlık
Oyum ausenci arkadaşa herkese
aaa demek denedin çok sevindim ..biizm ki de yanında ana yemek çorba aramadan tabak tabak yediği tek salata çeşidi...beğenmene şaşırmadım tabii kiiprasa için bişey diyemem aramın pek iyi olmadığı bir sebze ama eşim için güzel bir tarife benziyor... ama salata sever biri olarak şehriyeli salataya bayıldım herkesin tadması gereken bir lezzet.. umduğumdan çok daha güzel bir lezzet çıktı ortaya tek kelime ile mikemmel.. eşim çok yapmışsı kim yiyecek bu kadar salatayı demişti ama maşallah karı koca bir leğen hüplettikellerinize emeğinize sağlık... oyum İKRAMAYA hanımefendinin.....
Valla Sara Sultann çok dikkatlisin ....nasıl farkettin hemen karışıklığııoylama başlamış herkese başarılar dilerim yalnız bişey dikkatimi çekti kızlar sizde kontrol edin isterseniz bazı yarışmacılara oy verenlerin sayısı bi kişi eksik yazıyo 18 kişi oy kullanmış ama 17 yazıyo mesela 5 kişi oy kullanmış ama 4 yazıyo bu durumu farkedip düzeltir inşallah kazen
portakallı pırasa ve şehriyeli tavuk salatası ile ikramayanın oylarında ve zeytinyağlı bezelye ile rus salatası ve havuç salatası ile azerinin oylarında bu hata olmuş dikkatinize
Çok şükür düzelmiş aksilik...Anında İlgilenen Kazen Bey de ayrıca teşekkürler...hah şimdi oy sayıları düzeldi herkese bol şanslar ve durumu düzelttiği için kazenede teşekkürler
aus canım benimm hep destek tam destek hadi bkalım kim tutar seni inşallah kazanırsın fıstık menünde cok güzel hem diyete uygun hem doyurucu hem saglıklı:125: başarılar canım benimmm
Ben kime versem acep
oyumu aus ablama kullandım
herkese bol şans
Ay yok canım ya niye kırılayimher ne kadar her seferinde yarışmaya katılarak her kesden çok yorulsam da ben bu işin eğlence kismindayim onu hırs yapanlar düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?