• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
evet varsın :1:
ausencia, sen ve yağmur perisi:31:
o zaman ben cikmam kurada hic sansim yok da o konuda:19:ama dun amy nin oyunu kapmisim nasil olduysa hehe:27::9::9::9::9:
bu ne kuzum böyle :52::9::9::9::9::9::9::9::9:
al iste duygusuz arkidis:19:kizaaam o ka sitem ettim yorum bu mu:30::9::9::9:
merhaba azeriin,

sölediklerinin bi kısmına gerçekten katılıyorumm :34:

biz insanlar gerçketen değişik değilde alışık oldugumuza yöneliyoruz :34:

ve bence her yemek bi anda görücüye çıkmalıydı öncesinde tek tek yayınlanmamalıydı daha önce bakıp begenen insanlar şuan burda oylama olup olmadıgından habersiz çünkü şuanda genellikle kk arkadaş çevrelerimiz,arkdşlarımız oy verenler ben isterdim ki herkes adil olsun:34:

Neyse önemli olan eğlenmek bir atraksiyon yaşamaktı bnm için:34:

buarada azeri oldugunu bilmiodum negüzel buranın yemeklerini öğrenip yapabilmek ama şölede bişey var herkes senin azeri oldugunu bilemeyebilir ve senin gibi bi çok insan olabilir üzgünüm ama bu söylediğine katılmıyorum :34:
aaa canim ben dunyada ilk ve tekim demedim yanlis anlama yarismada en genc uyeyim ve azeriyim ustune ustelik turk yemekleri yapiyorum bu gercek ki benden baska bu kriterlerde kimse yok:1:
evet sana katiliyorum once eglenmeyi bileceksin ki yarisma guzel olsun dimi:21::21::21:
Azerinn tatlım elbette maharetinin farkındayız hatta bende çok israr ettim katılman için :)ama inan bana hiç bir şey yapmasan da sadece yorumların bile o tatlı dilin herşeye değer :) kendi adıma bu böyle bilesin:34::16:
:16::16::16::16::16::16::16:
Kesinlikle bence de :34:

Ben azerinnn in muhabetini ilk bu yarışmalarda gördüm zaten , o günden beri ne yazsa okuyorum , sıkı fanı oldum:16:
azerinnn fan club:37::9::9::9::9:
Evet ama dimi kızlar hem pozitif hem enerjik hem dinamik üstüne üstlükte hamarat :6: bu Azerinnn:16:
agliyacam simdi:43::16::16::16::16::16::16::16:

oyumu kullandım hayırlısıynan :)

azerınım bahtsız bedevım, sen cıkmadın kurada bebegem.
bezelyeye bayılırım ben, cok severim, yemegını de severım ayrıcana nerdeyse herseye atarım sarımsak ve bezelyeyi :)
salata, et, tavuk yemeği, pilav, sebze yemeklerı vs. herseyı cok süslü gösteriyor bence :16:
rus salatasının orjınal tarıfını cok tuttum, yenı ogrendıgım ıcın hoşuma gitti :))))
sunumunu da sevdim :34:

yagmur perisininde kuru kabak dolması ve sarması benı fena cezbetti, bıde o sultan salatası......
görünümü o kadar guzeldı kı üçü yanyana :))
mutlaka deneyecegım kuru kabak dolmasını ve sultan salatasını :)

ausencıa nın da kuru dolması ve salatası fena cezbettı benı.
kuru dolmaya asla hayır dıyemem, hele etlisineeee, çatlıcagımı bılsem gene yerım :9:
bugday salatasınıda cok severım...

üçününde göruntusune beyıldım, emınım tadları da cok guzeldı. kura cektım ve oyumu ausencia nın kuru dolmasına ve bugday salatasına şey ettim :6:

bezelyeye bayılırım ben, cok severim, yemegını de severım ayrıcana nerdeyse herseye atarım sarımsak ve bezelyeyi :)
salata, et, tavuk yemeği, pilav, sebze yemeklerı vs. herseyı cok süslü gösteriyor bence :16:
rus salatasının orjınal tarıfını cok tuttum, yenı ogrendıgım ıcın hoşuma gitti :))))

yagmur perisininde kuru kabak dolması ve sarması benı fena cezbetti, bıde o sultan salatası......

kuru dolmaya asla hayır dıyemem, hele etlisineeee, çatlıcagımı bılsem gene yerım :9:

üçününde göruntusune beyıldım, emınım tadları da cok guzeldı. kura cektım ve oyumu ausencia nın kuru dolmasına ve bugday salatasına şey ettim :6:

İnanamıyorum , kura çekildi ve ben çıktım , talihim dönüyor mu yarışmada ne :1:

Çok çok teşekkür ederim minnakkcım , seni de bu yarışmalar sırasında tanıdım ve iyi ki tanımışım dedim :34:

Ne diyelim kader utansın:37:

İnanamıyorum , kura çekildi ve ben çıktım , talihim dönüyor mu yarışmada ne :1:

Çok çok teşekkür ederim minnakkcım , seni de bu yarışmalar sırasında tanıdım ve iyi ki tanımışım dedim :34:
canım tesekkur ederım :) bil mukabele :)

Ne diyelim kader utansın:37:
valla azerınım cok ıcten soyluyorum rus salatana bıttım, kesınlıkle yapıcam. ayrıca bezelyeyı ben oyle süsleyemezdım, dekor kısmı ıcın ayrıcana tebrık ederım.

gece oyumu kullandım ama kızım yazmama müsaade etmedi :31:
hepinizin ellerine sağlık çok güzel tarifler var, ikramaya'nın şehriyeli tavuk salatası mutlaka deneyeceklerimin başında yer alıyor.hep diyorum ya tatma imkanı olmayınca benim için görsellik ve sunum ön planda oluyor diye, o yüzden oyum elosaya gitti, sunum ve sunumdaki o yaratıcılık gerçekten çok hoş. hepinize başarılar :34:

canım çok teşekkür ederim,prensesini öpüyorum yanaklarından:16:

Ney şey ettiysen güzel etmişsin minnakcım:9:etlisine bende biterim :)) hiçbirinizin hakkını yemeyelim harika yarışma çıkardınız hepinizin ellerine ve emeğine sağlık bir kez daha:16:

o zaman ben cikmam kurada hic sansim yok da o konuda:19:ama dun amy nin oyunu kapmisim nasil olduysa hehe:27::9::9::9::9:

al iste duygusuz arkidis:19:kizaaam o ka sitem ettim yorum bu mu:30::9::9::9:

aaa canim ben dunyada ilk ve tekim demedim yanlis anlama yarismada en genc uyeyim ve azeriyim ustune ustelik turk yemekleri yapiyorum bu gercek ki benden baska bu kriterlerde kimse yok:1:
evet sana katiliyorum once eglenmeyi bileceksin ki yarisma guzel olsun dimi:21::21::21:

:16::16::16::16::16::16::16:

azerinnn fan club:37::9::9::9::9:

agliyacam simdi:43::16::16::16::16::16::16::16:

kız ecelem vardı yazmadan gitmeyeyim didim :17::27:

Back