- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
düzelmiş tatlım
hayır eguşum bi daha say istersen 23 kişi oy kullanmış ama 22 yazıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzelmiş tatlım
ben de elossa' nın salatası ve fasulyesine verdim oyumu
Ben hala şöyle bi ağız tadıyla oyumu kullanamadım oysaki panoda kullandım görünüyor:26:
düzelmiş tatlım
Ben hala şöyle bi ağız tadıyla oyumu kullanamadım oysaki panoda kullandım görünüyor:26:
hayır eguşum bi daha say istersen 23 kişi oy kullanmış ama 22 yazıyo
AAa o nasıl olur ki,Kazen' e durumu bildir canım ilgilenecektir.
nasıl yani siz azerinin yemeklerine oy vermişsiniz gibi gözüküyo oy kullanmadınızmı yani
Ay şimdi azerin kırılcak bana ama o öyle olmadı arkadaşım;ben konusunu okumak adına konu başlığına tıkladım çünkü azerin'in konusu yeniydi ama oy kullanmış gibi göründüm:26:
Ay şimdi azerin kırılcak bana ama o öyle olmadı arkadaşım;ben konusunu okumak adına konu başlığına tıkladım çünkü azerin'in konusu yeniydi ama oy kullanmış gibi göründüm:26:
tatlım eğer yemeğe tıkladıktan sonra aşağıda onayla butonunada tıkladıysan o zaman hem yemeğin sayfası açılmış olur hemde sen o yemeğe oy vermiş olursun
Tamam azerin tatlım demekki senin hakkınmış :) Kazen teşekkürler bu arada...
az önce sadece isimleri saydığımızda 23 isim çıkıyodu karsısında 22 yazıyodu fakat suan hallolmuş teşekkür ederiz..Zeytinyağlı Yaprak Sarma ve Karışık Salata 4
Ahsennim, badezuzum, llazkizi34, muzeyyen3
Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası 5
berin26, demmay, ebushhh, eftelya_blue, Fluttershy
Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası 23
akasya1978, atessn, ddeerryya, Durulife, ece22, efeylul, egunal, erva64, esrdlgr, ewest, ikramaya, kdr, kmehtapsu, millstone, misalll, NAZIREGUNDAYAYGUN, nesmit, nfy_9185, ozim84, sara_28, swetlana, tusemim, yokhe
Patlıcan Avucunda Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi ve Jülyen Kaşık Salata 10
Beetlee, cincikk, dyg01, eLmayRa_, Elossa, KenaninBusesi, kirmizihabbe, la_edri, pnrkrc, shmbjk
Zeytinyağlı Patatesli Kuru Kabak, Yaprak Sarması ve Sultan Salatası 1
yagmur_perisi
Zeytinyağlı Bezelye ile Havuç ve Rus salatası 5
AmyWinehouse, atractive, azerinnn, nehirnil111, _MedceziR_
Arkadaşlar sorun yok tek tek sayıyorum ! toplam 48 oy kullanılmış.... Buna ek olarak hatayla oy verdiğinizde buna müdahale edemeyiz malesef. Sistemsel hataları düzeltebiliriz ama verilmiş oyu kaldıramayız.
Evet canım aynen öyle olmuşum:)) böyle bir oy kullanma sistemine sahip tek üyeyimdir şu anda
Olsun işte , yemeklere bakıp bakıp hangisine oy versem acaba derdi yerine bir çırpıda halledilmiş oldu mesele
Yoksa bana mı verecektin aslında